דף הבית / חדשות / אינדיאן: צעד ראשון בכיוון החשמלי
Indian-FTR-1200-2019-001

אינדיאן: צעד ראשון בכיוון החשמלי

באינדיאן שריינו לעצמם שם של מותג חשמלי ועובדים על הצגת דגם חשמלי בעתיד הקרוב

EFTR – זהו שם המותג החשמלי שאינדיאן רשמו כסימן מסחרי.

באינדיאן רשמו את האותיות EFTR כסימן מסחרי, והגדירו אותן כשם לאופנועים ואביזרים חשמליים. בניגוד לרושם שהשם נותן, אין מדובר על דגם חשמלי ל-FTR1200 המצליח, אלא לדגם חשמלי חדש משולחן השרטוטים. אין כרגע שום נתון נוסף למעט השם המסחרי.

באינדיאן מצטרפים מעט באיחור למשחק החשמלי, בטח לעומת יריבם מבית – הארלי דיווידסון LiveWire, אך לא בצורה משמעותית. בהארלי לא מוכרים לפי התחזיות שלהם, ושאר המותגים החשמליים עדיין לא שוטפים את השוקים השונים ברחבי העולם (דעה: מדוע גם האופנוע הבא שלכם לא יהיה חשמלי). בכל זאת, כלל היצרנים עובדים על דגמים חשמליים עצמאיים על-מנת להיות שם ביום שבאמת כבר לא ניתן יהיה להתנייד עם מנוע בעירה פנימית – ועכשיו גם אינדיאן.

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

Yamaha MT-09 2024 Test Dror Orpaz (5)

דגמי ימאהה מהשנים 2021 עד 2025 נקראים למוסך

דגמי ימאהה MT-09 ו-MT-10, טרייסר 900, נייקן 900 ו-XSR900 משנים 2021 עד 2025 נקראים למוסך לצורך החלפת חיישן מצב מצערת TPS

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן