דף הבית / חדשות / בפעם השלישית: דומיניקלי – נשיא כבוד של ה'מוטור ואלי'
Claudio_Domenicali_Ducati_CEO_2021_UC358552_High

בפעם השלישית: דומיניקלי – נשיא כבוד של ה'מוטור ואלי'

קלאודיו דומיניקלי, מנכ"ל דוקאטי, נבחר בפעם השלישית להיות נשיא הכבוד של התאחדות אזור התעשייה המוטורי באיטליה - המוטור ואלי

קלאודיו דומיניקלי, מנכ"ל דוקאטי, נבחר לקדנציה שלישית ברציפות לתואר נשיא הכבוד של המוטור ואלי – התאחדות אזור התעשייה המוטורי באיטליה.

לאחר בחירתו לנשיאות ה'מוטור ואלי' באיטליה בשנת 2019 נבחר קלאודיו דומיניקלי, מנכ"ל דוקאטי, לקדנציה שלישית ברציפות. המוטור ואלי (העמק המוטורי) באיטליה הוא אזור גדול בצפון המדינה המתפרש על רדיוס של 150 ק"מ במחוז Emilia-Romagna, והוא מאגד בתוכו ארבעה מסלולים גדולים המארחים אירועים בין-לאומיים, שישה מתחמי אימונים קטנים יותר, שישה יצרני אופנועים ומכוניות, 13 מוזיאונים, 18 אוספים ו-188 קבוצות ספורט מוטורי. בסך הכל יש באזור הגדול כ-16,500 עסקים הקשורים לעולם המוטורי ומעל 90 אלף עובדים.

בין המפעלים במוטור ואלי נמצא את דוקאטי, למבורגיני, פגאני, מזראטי ודלארה. לכל אחד מהיצרנים יש גם מוזיאון פרטי שלו, ובנוסף מוזיאון פרארי שנמצא גם הוא באזור. בין ארבעת המסלולים נמצא את מיזאנו, ואיראנו, מודנה ואימולה. האזור מציע גם סיורים לתיירים ומקומות לינה, עם כשני מיליון אנשים המגיעים כל שנה. במוטור ואלי נמצא גם מרכזי לימוד, הכשרה וחוויה – כולם בתחום תעשיית הרכב והאופנועים.

פסטיבל המוטור ואלי שהתקיים במודנה
פסטיבל המוטור ואלי שהתקיים במודנה

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

Yamaha MT-09 2024 Test Dror Orpaz (5)

דגמי ימאהה מהשנים 2021 עד 2025 נקראים למוסך

דגמי ימאהה MT-09 ו-MT-10, טרייסר 900, נייקן 900 ו-XSR900 משנים 2021 עד 2025 נקראים למוסך לצורך החלפת חיישן מצב מצערת TPS

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן