דוקאטי מתחילים למכור את אופני ה-e-Scrambler – אופניים עירוניים שמקבלים את השראתם מסדרת אופנועי הסקרמבלר של דוקאטי.

בתערוכת מילאנו בשנה שעברה הציגו דוקאטי שלושה זוגות נוספים של אופניים חשמליים: האחד במהדורה מוגבלת עם מכלולי קצה (דוקאטי MIG-RR Limited Edition), השני לשטח (MIG-RR) והשלישי לעיר (E-Scrambler). כל הדגמים מיוצרים בשיתוף פעולה עם חברת Thok Ebikes האיטלקית, המתמחה באופניים חשמליים.
ה-e-Scrambler הוא אופניים חשמליים עירוניים, אופנתיים ויוקרתיים, שמעוצבים בקורלציה למשפחת הסקרמבלר של דוקאטי ומיועדים לשימוש אורבני בעיקר. לאופניים שלדת אלומיניום איכותית, מנוע E7000 חשמלי של שימאנו המספק 250 וואט ו-60Nm (כ-6 קג"מ) ושוקל 2.8 ק"ג. בנוסף, מצבר 504W, צמיגי פירלי Cycl-e GT על גלגלי 27.5″, בלמי Sram בקוטר 203 מ"מ עם קליפרים 4 בוכנות, גיר של Sram עם 11 מהירויות ועיצוב מדליק – לו הם קוראים "Land of Joy", כאמור בקורלציה לדגמי הסקרמבלר.
בהתאם לייעודו העירוני, בדוקאטי מציעים אבזור מקורי של סבל אחורי עליו ניתן להעמיס עד 25 ק"ג, מגני בוץ, רגלית צד, תאורה קדמית ואחורית, ואף מאותתים. משקלו (ללא רגליות) מגיע ל-22.5 ק"ג. מחירו בישראל טרם פורסם.
טוב נו, אם ל KTM יש כבר מזמן אופניים, אז גם דוקאטי היו צריכים להרים איזו כפפה. כי בסוף כולם צריכים להיות אותו דבר. אוי ויי. שיהיה.