בדוקאטי ממשיכים להרחיב את ליין האופניים החשמליים, יחד עם MT Distribution, ומציגים שלושה דגמים חשמליים מתקפלים: Urban-E, SCR -E, SCR-E Sport.

בתערוכת מילאנו בשנה שעברה הציגו דוקאטי שלושה זוגות נוספים של אופניים חשמליים: האחד במהדורה מוגבלת עם מכלולי קצה (דוקאטי MIG-RR Limited Edition), השני לשטח (MIG-RR) והשלישי לעיר (E-Scrambler) – אשר התחילו את שיווקם בשבוע שעבר. כל הדגמים מיוצרים בשיתוף פעולה עם חברת Thok Ebikes האיטלקית, המתמחה באופניים חשמליים. העסק כנראה מצליח, משום שהאיטלקים, יחד עם MT Distribution הפעם, מציגים שלושה דגמים חשמליים מתקפלים:
Urban-E – זמין בצבע שחור או אפור לשלדת האלומיניום ומציע מנגנון קיפול פשוט. העיצוב הוא שיתוף פעולה בין מעצבי דוקאטי לסדנת איטלדיזיין. בכידון משולב מסך LCD המאפשר לראות מצב סוללה ותפעול תאורת ה-LED. סוללה בקיבול 378Wh משולבת בשלדה – בסגנון מיכל דלק. הדגם מגיע עם מזלג משכך מלפנים וגלגלי 20″ עם צמיגים רחבים שאינם אמורים להתפנצ'ר.
SCR -E – הדגם הראשון עם פדלים תחת מותג הדוקאטי סקרמבלר (בתמונה בראש הידיעה). חישוקי שפיצים וצמיגים רחבים מאפשרים גם ירידה לשבילי עפר. סוללה בקיבול 374.4Wh, אשר משולבת בשלדה, יכולה לספק טווח רכיבה של עד 70 ק"מ. האור האחורי משולב במוט המושב ויש מנגנון הדלקת אורות אוטומטי ברדת החשיכה או מעבר באזורים לא מוארים.
SCR-E Sport – הדגם השני, כאמור, תחת מותג הסקרמבלר. מגיע עם מערכת בולמים מתכווננים אשר משולבים בשלדה. הדגם מיועד לרכיבת כביש לאור החישוקים היצוקים וצמיגי כביש. סוללה בקיבול 468Wh מאפשרת טווח רכיבה של עד 80 ק"מ.
נעדכן ברגע שיתפרסמו המחירים והזמינות בישראל.
