דף הבית / חדשות / דוקאטי: שתי גרסאות נוספות לסקרמבלר 1100
Scrambler-1100-Milan-011

דוקאטי: שתי גרסאות נוספות לסקרמבלר 1100

דוקאטי שחררו טיזר שמבשר על תאריך הצגת שתי גרסאות חדשות של הסקרמבלר 1100 - פרו ופרו ספורט

בעוד 4 ימים, ב-27.1.2020, יציגו אנשי דוקאטי את גרסאות ה'פרו' וה'פרו ספורט' של הסקרמבלר 1100.

כפי שכבר דיווחנו, בדוקאטי חבים הרבה מאוד לדגם הסקרמבלר, שמכניס מזומנים לתזרים ומשפר את מספרי המכירות. לאחרונה הרחיבו ועדכנו בדוקאטי את גרסאות ה-800 סמ"ק של הסקרמבלר, וכעת התפנו לדגם הגדול יותר – ה-1100. מנוע ה-1,100 סמ"ק הוא אולד סקול אמיתי, עם מנוע L-טווין מקורר אוויר בנפח 1,079 סמ"ק ו-86 כ"ס. משפחת ה-1100 של הסקרמבלר מונה שלושה דגמים – 1100, ספיישל וספורט.

שני הדגמים החדשים – כאמור, פרו ופרו ספורט – יכוונו ככל הנראה יותר לכיוון השטח, או לפחות אחד מהם, וזאת על-מנת להתחרות בדגם הסקרמבלר 1200 המצליח של טריומף. אין כרגע דיווחים לגבי השינויים והתוספות הייחודיות בדגמים אלו, אך אנו מניחים שמדובר על מתלים מותאמים יותר, על חישוקי שפיצים (לדגם המותאם יותר לשטח), וכן על תוספות עיצוביות ופונקציונליות בהתאם לרוח הדגם.

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

FAM_ENDURO_250_450_MY26_DAY_3_ACTION_0124

טריומף חושפת את אופנועי האנדורו החדשים

בטריומף חושפים את ה-TF 250-E ואת ה-TF 450-E - שני אופנועי אנדורו חדשים לגמרי עם מנועי ארבע פעימות בנפחים של 250 ו-450 סמ"ק

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן