בימאהה מציגים את התכנית החשמלית לעתיד הקרוב תחת השם 'Switch ON', עם ליין הכולל עם שני קטנועים חשמליים שיוצגו בשבועות הקרובים.
בימאהה יציגו בשבועות הקרובים שני קטנועים חשמליים אשר הוצגו כדגמי קונספט בתערוכת טוקיו בשנת 2019. הראשון נקרא E01, והוא מקביל לקטנוע בעירה פנימית בנפח 125 סמ"ק, עם עיצוב ספורטיבי וטעינה מהירה, להבדיל מסוללות מתחלפות. הדגם השני הוא ה-E02, שייכנס לקטגוריית ה-50 סמ"ק עם ממדים קטנים יותר ונתונים שטרם פורסמו אך רלוונטיים לקטגוריה הקטנה. הסוללות בדגם זה מוגדרות כנשלפות, כך שתתאפשר החלפה של סוללה בסוללה – יתרון רלוונטי בתחום השליחויות לדוגמה. השם שהוגדר עבור הקטנוע הקטן יותר (EO2) הוא 'ניאו' (NEO) – שם שקיים כיום לקטנוע של ימאהה.
בימאהה מייצרים מנועים חשמליים לאופניים עוד משנות ה-90, כאשר לטענת החברה יוצרו מעל 7 מיליון מנועים מאז. באירופה נמכרו בשנת 2021 חמישה מיליון זוגות אופניים חשמליים, ולכן בימאהה בוחרים להציג שלושה זוגות של אופניים חשמליים בשלושה סגמנטים שונים – שטח, עפר ואופניים עירוניים. בימאהה גם מציגים דגם קונספט, אשר ייקרא 'B01', ומוגדר כ'מופד' (Moped) – אופניים עם מנוע עזר חשמלי.
בימאהה יציגו את הקטנועים החשמליים בשבועות הקרובים, כאשר דגמי האופניים צפויים לצאת לשווקים לקראת סוף השנה הנוכחית.