גם בקוואסאקי מצטרפים לרשימת היצרנים המתקינים מערכות התראה ושיוט מבוססות רדאר. דגם 2021 של ה-H2 SX נתפס במבחנים עם מערכת רדאר קדמית ואחורית.
המגזין MOTORRAD פרסם תמונה של הדגם החדש של הקוואסאקי H2 SX אשר ייחשף בקרוב. בתמונה ניתן להבחין ביחידת הרדאר הקדמית אשר ממוקמת מתחת לפנס הקדמי הקטן יותר לשנה זו. בשנת 2019 פרסמנו על התכניות של קוואסאקי להציג מערכת התראה ושיוט המבוססת על רדאר.

מערכת הרדאר כוללת חיישנים בקדמת האופנוע, שמזהים את המרחק והפרשי המהירויות בין האופנוע לבין כלי הרכב מלפנים ומפעילים התרעה ואת מערכת הבלימה על מנת להאט או לעצור את האופנוע. הטכנולוגיה הנוכחית של מצערת אלקטרונית ו-ABS מנוהל מחשב מאפשרת, יחד עם החיישנים, גם את האופציה לבקרת שיוט אדפטיבית, בה המחשב מאיץ או מאט את האופנוע בהתאם לתנועה מקדימה – ללא התערבות הרוכב. חיישנים אחוריים מייצרים התראה על רכב שעוקף או נוסע צמוד מדי. בחנו מערכת דומה בדוקאטי מולטיסטראדה V4 החדש והתרשמנו מבשלות המערכת.
עוד ניתן לראות בתמונות צג TFT חדש ושלם, המחליף את שילוב הצג האנלוגי ו-TFT של הקודם. המנוע כמובן יותאם לתקנות זיהום האוויר יורו 5, וכרגע אין מידע לגבי שינוי בהספק של המנוע עם מגדש העל, שעמד בדגם הקודם על 197 כ"ס (200 כ"ס ב-H2 הרגיל). הימור בטוח יהיה גם לגבי האלקטרוניקה, שלבטח תוסיף עוד מצבי רכיבה לניהול המנוע וחיבור בקרות האחיזה והבלימה למערכת המדידה האינרציאלית IMU.
נמשיך לעדכן.