דף הבית / חדשות / חדש בארץ: דוקאטי מולטיסטראדה DVT
_TI10099

חדש בארץ: דוקאטי מולטיסטראדה DVT

הדור השלישי של המולטיסטראדה עם מערכת תזמון השסתומים המשתנה הגיע ארצה; המחיר: החל מ-157 אלף ש"ח

בליגל, יבואני אופנועי דוקאטי לישראל, החלו לאחרונה בשיווקו של הדוקאטי מולטיסטראדה DVT החדש, בעל תזמון השסתומים המשתנה.

המולטיסטראדה DVT הוא הדור השלישי של המולטיסטראדה במתכונתו הנוכחית, אם לא מחשיבים את המולטי עם המנוע מקורר האוויר של המונסטר 1100, ולראשונה הוא מציע מנוע בעל תזמון שסתומים משתנה המספק 160 כ"ס, שהם 10 כ"ס יותר מהדגם הקודם.

פרט למנוע האימתני המולטי מגיע עם כל האלקטרוניקה האפשרית, כולל ABS, בקרת החלקה, מסך מחוונים צבעוני ומודרני, ובגרסת ה-S גם מתלים סמי-אקטיביים בתפעול אלקטרוני.

מחירו של המולטיסטראדה DVT בגרסה הרגילה נקבע על 157,000 ש"ח, בעוד גרסת ה-S תעלה 177,000 ש"ח לצביעה אדומה ו-179,000 ש"ח לצביעה לבנה.

לכתבה המלאה על הדוקאטי מולטיסטראדה DVT מההשקה העולמית – לחצו כאן.

דוקאטי מולטיסטראדה 1200S DVT בגרסה אדומה
דוקאטי מולטיסטראדה 1200S DVT בגרסה אדומה

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

BMW Motorrad Helmet GS Rallye Carbon (2)

ב.מ.וו מציגה קסדת אדוונצ'ר עם דיבורית מובנית

בב.מ.וו מציגים את קסדת ה-GS ראלי קרבון - קסדת אדוונצ'ר טכנולוגית וממותגת עם מערכת תקשורת מובנית שיותר ממרמזת על עתיד הקסדות

2 תגובות

  1. מה קרה, עד עכשיו אדום תמיד עלה יותר?

  2. Avatar

    אולי בגרסא החדשה לבן יותר מהיר?… מוזרים האיטלקים האלה.

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן