הטריפל-נייקד הקרבי והמגניב של טריומף, הסטריט טריפל RS, יקבל גרסה חדשה לשנת 2023 – כך לפי תמונות ה'ריגול' שפורסמו.
הטריומף סטריט טריפל המקורי הוצג בשנת 2007 עם מנוע טריפל בנפח 675 סמ"ק. אז הוא היה למעשה גרסת סטריטפייטר מופשטת פיירינג ועם כידון גבוה של הדייטונה 675. בשנת 2017 הוצג הסטריט טריפל RS עם המנוע בנפח 765 סמ"ק, שלימים הפך להיות הבסיס למנוע בקטגוריית ה-Moto2. לשנת 2020 הוצג הדגם הנוכחי שמספק 123 כ"ס ב-11,750 סל"ד, 8 קג"מ ב-9,350 סל"ד, ועם משקל של 166 ק"ג.

בתמונות 'ריגול' שפורסמו באתר MCN רואים דגם חדש לגמרי של הסטריט טריפל RS. מזלג השוואה הקדמי בדגם הנוכחי מפנה את מקומות למזלג אוהלינס NIX מוזהב, שככל הנראה יהיה בקוטר 43 מ"מ (הנוכחי 41 מ"מ), ועם יכולות כיוונון מלאות כמובן. מאחור, טריומף ישאירו ככל הנראה את האוהלינס STX40. מערכת הבלימה של ברמבו תגיע עם קליפרים רדיאליים מסוג Stylema שיחליפו את ה-M50 בדגם הנוכחי.
עוד שינויים ניתן לראות בכידון הקליפ-און שמחליף את השטוח-סטריטפייטר בנוכחי, עיצוב מעט שונה ליחידת הפנסים מלפנים, וכנפונים בצידי מיכל הדלק. אין מידע בשלב זה לגבי שינויים במנוע הטריפל או באלקטרוניקה, שכיום מגיעה עם מצערות חשמליות, מצבי בחירת ניהול מנוע לרוכב וקוויקשיפטר לשני הכיוונים, מסך TFT שכולל חיבור לגופרו ו-GPS.
גרסת ה-RS מייצגת את קצה הפירמידה במשפחה, כשמתחתיה יש את גרסת ה-R וגרסת ה-S, שמאובזרות פחות מבחינת מכלולים וטכנולוגיה. בטריומף צפויים להציג את הדגם החדש לקראת סוף השנה הנוכחית.