דף הבית / חדשות / סוכנות יוסאנג ו-SWM בתל-אביב חוזרת לפעילות
Hyosung-SWM-Shop-003

סוכנות יוסאנג ו-SWM בתל-אביב חוזרת לפעילות

חצי שנה לאחר שנשרפה כליל, סוכנות יוסאנג ו-SWM של א.ש.ל מוטורס בדרך קיבוץ גלויות חוזרת לפעילות מלאה

חצי שנה אחרי שנשרפה כליל, ככל הנראה מהצתה מכוונת – סוכנות יוסאנג ו-SWM בדרך קיבוץ גלויות בתל-אביב חוזרת לפעילות מלאה.

אולם התצוגה החדש של א.ש.ל מוטורס
אולם התצוגה החדש של א.ש.ל מוטורס

לפני כחצי שנה, באישון ליל, נשרפה כליל סוכנות הדגל של א.ש.ל מוטורס, יבואנית יוסאנג ו-SWM לישראל – ככל הנראה כתוצאה מהצתה מכוונת. השריפה הזו שרפה את הסוכנות על כל אופנועיה והציוד שבה, והלכה למעשה שיתקה כמעט לחלוטין את פעילות החברה המשפחתית שבבעלות האחים שרון וגבי בוכניק.

במשך כחצי שנה פעלו אנשי החברה לשקם את הסוכנות, ולאחרונה הם סיימו את העבודה – והסוכנות חוזרת לפעילות מלאה.

במקום תמצאו תצוגה של אופנועי יוסאנג ו-SWM, אופנועי מבחן וציוד רכיבה, והאווירה חיובית ומזמינה – במיוחד בעיצוב החדש של הסוכנות.

בסמוך לאולם התצוגה, הממוקם בדרך קיבוץ גלויות 73, פתחה החברה מוסך שירות ייעודי לדגמי יוסאנג ו-SWM, עם המכונאים הוותיקים דוד ועופר.

נאחל לא.ש.ל מוטורס הצלחה רבה וחזרה לפעילות מלאה.

תצוגת SWM
תצוגת SWM
תצוגת יוסאנג
תצוגת יוסאנג
צמד המכונאים במוסך השירות - דוד ועופר
צמד המכונאים במוסך השירות – דוד ועופר

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

Royal Enfield Guerrilla 450_Brava Blue(2)_190724101555

חדש בארץ: רויאל אנפילד גרילה 450

הגרילה 450 החדש של רויאל אנפילד, שמרחיב את משפחת ה-450 החדשה ונכנס כגרסת הבסיס בתצורת רודסטר לכביש המבוססת על ההימליאן, הגיע לישראל; המחיר: מ-33 אלף ש"ח

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן