דף הבית / חדשות / קימקו חושפת את ה-DT X360 אדוונצ'ר
KYMCO-DT-X360-004

קימקו חושפת את ה-DT X360 אדוונצ'ר

על בסיס מנועו של הדאונטאון 350 בנו בקימקו קטנוע אדוונצ'ר - DT X360; יגיע ארצה במהלך שנת 2021

קימקו חושפת הבוקר (ה') את ה-DT X360 – קטנוע אדוונצ'ר הבנוי על בסיס הפלטפורמה של הדאונטאון 350i.

קימקו DT X360
קימקו DT X360

אחרי הטיזרים ששוחררו לאחרונה ההערכה שלנו הייתה שבקימקו יחשפו קטנוע אדוונצ'ר על-בסיס מנוע ה-AK550 שיתחרה ב-X-ADV של הונדה, בהמשך ל-CV2 קונספט שהוצג לפני 3 שנים, אולם מסתבר שבקימקו בחרו להיות צנועים יותר, כשקטנוע האדוונצ'ר החדש בנוי על הפלטפורמה של הדאונטאון 350i.

המנוע, סינגל בנפח 320.6 סמ"ק, מפיק כ-29 כ"ס ו-3 קג"מ, והוא כמובן מוזרק דלק ומקורר נוזל. ההינע הסופי מתבצע בעזרת מערכת וריאטור המשמשת כזרוע האחורית, ויש צמד בולמים – בדומה לדאונטאון. גם המזלג הקדמי ומידות הגלגלים – "14 מלפנים עם צמיג 120 ו-"13 מאחור עם צמיג 150 – לקוחים מהדאונטאון, אולם כאן ב-DT X360 מותקנים צמיגים דו-שימושיים. המשקל המלא עומד על 196 ק"ג.

אז מה שונה? בעיקר העיצוב והקונספט. בקימקו הלבישו את הפלטפורמה בפלסטיקה חדשה לחלוטין, בעיצוב חדש, עם חזית המזכירה מאוד את ה-AK550 עם צורת פנסי ה-LED, כשאל החזית מתווסף מקור קטן ברוח אופנועי אדוונצ'ר. יש כמובן ABS ומערכת בקרת אחיזה, יש מפתח קרבה KEYLESS, ויש מסך LCD צבעוני עם הממשק הייחודי של קימקו.

הקימקו DT X360 צפוי להגיע ארצה במהלך 2021. מחירו טרם פורסם, אולם הוא להערכתנו צפוי להיות קרוב למחירו של הדאונטאון 350i, כלומר סביב 35 אלף ש"ח. 

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

2025_YAM_XP500ADX_EU_BNC2_ACT_005_03_preview

חדש בארץ: ימאהה טימקס 560 המחודש ל-2025

השוק הישראלי הוא הראשון שמקבל את הימאהה טימקס 560 של 2025, שמקבל מתיחת פנים, תוספת אלקטרוניקה, ומערכות שליטה מתקדמות יותר- גם בגרסה הרגילה וגם ב-TechMAX

2 תגובות

  1. Avatar

    נו באמת ?! נראה קימקו רגיל לחלוטין ,סטנדרטי כמו גרסת הכביש, רק עם צמיגים שונים, זה לא קטנוע בעל יכולת שבילים. עקרונית ניתן להכנס לשטח עם כל דבר ,לצאת סיפור אחר.

  2. Avatar

    לא מבין מה אדוונצר בו?!
    למה לא עושים קטנועים כמו הטייפון של פעם, רק עם מכלולים יותר קשוחים, מרווח גחון כמו שצריך, ומנוע יותר חזק. יכול להיות להיט.
    אני קונה

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן