דף הבית / חדשות / ק.ט.מ: בקרוב שלושה דגמי 750 סמ"ק חדשים
KTM-DUKE-790-launch-021

ק.ט.מ: בקרוב שלושה דגמי 750 סמ"ק חדשים

ק.ט.מ יפתחו יחד עם שותפתם הסינית CFMOTO דגמי אדוונצ'ר, נייקד וסופרמוטו בנפח 750 סמ"ק

לפי מצגת יעדים שהוכנה למשקיעים בקבוצת ק.ט.מ, אנו צפויים לראות בקרוב שלושה דגמי 750 סמ"ק חדשים שיקבלו את מדי ק.ט.מ ו-CFMOTO.

מצגת המשקיעים חשפה שני נתונים מעניינים עבור העתיד הקרוב של קבוצת ק.ט.מ ושותפתה הסינית CFMOTO. הסינים יקבלו את כל שיווק קבוצת ק.ט.מ בסין ויציגו בקרוב דגם אדוונצ'ר 800 חדש (אשר יקרא 800MT), אשר מבוסס בכבדות על הק.ט.מ 790 אדוונצ'ר עם מנוע הטווין המקבילי בנפח 799 סמ"ק.

נתון מעניין נוסף הוא הכוונה לייצר בסין שלושה דגמים חדשים עם מנועי טווין מקבילי: 750 אדוונצ'ר, 750 דיוק ו-750 סופרמוטו – ככל הנראה דגם SMT. הידיעה הזאת מסדרת לנו בראש את המעבר ההדרגתי של ק.ט.מ מ-790 סמ"ק הנוכחי לנפחי 890, כדוגמת ה-890 דיוק R (שהוצג לאחרונה בישראל) והידיעות שפרסמנו בשנה שעברה על דגמי 890 סמ"ק לאדוונצ'ר ו-SMT. האוסטרים ירחיבו כך את הפער בין הנפחים השונים, כלומר יציעו ליין דגמי 750 סמ"ק, 890 סמ"ק ו-1,290 סמ"ק.

בנוסף, מה שעולה מכך הוא הפסקת ייצורו בעתיד הקרוב של ה-790 דיוק (אשר מחירו ירד לאחרונה ל-70,000 ש"ח בישראל) שעדיין נמכר, וכן דגמי ה-790 אדוונצ'ר. שלושת דגמי ה-750 סמ"ק האלה יקבלו דגמי CFMOTO מקבילים בשוק המקומי בסין. נמשיך כמובן לעדכן על המהלך הגלובלי המעניין.

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

2025_YAM_XP500ADX_EU_BNC2_ACT_005_03_preview

חדש בארץ: ימאהה טימקס 560 המחודש ל-2025

השוק הישראלי הוא הראשון שמקבל את הימאהה טימקס 560 של 2025, שמקבל מתיחת פנים, תוספת אלקטרוניקה, ומערכות שליטה מתקדמות יותר- גם בגרסה הרגילה וגם ב-TechMAX

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן