ק.ט.מ תציע באירופה שתי רפליקות המזוהות עם שני רוכבים אגדיים שלה: ק.ט.מ 250SX-F פרדו לכבוד חורחה פרדו ו-450SX-F קאירולי לכבוד טוני קאירולי הגדול.
חורחה פרדו (Jorge Prado), הספרדי בן ה-18, זכה בשתי אליפויות רצופות בקטגורית ה-MX2 באליפות המוטוקרוס העולמית. בעונת 2019, עם 21 סבבים המורכבים משני מקצים (מוטו) בכל אחד, זכה הצעיר ב-31 ניצחונות בודדים, 16 ניצחונות כלליים, שמתוכם 14 הורכבו מ-1-1 במקצים. שליטה טוטאלית.
רפליקת פרדו תגיע עם צבעי המלחמה של רד-בול ומספר המתחרה שלו – 61. בנוסף, משולש היגוי קדמי פקטורי בצבע כתום, מגן מנוע ומושב אפטרמרקט של Selle Dalla Valle, השלדה צבועה כתום, הדיסק הקדמי החצי-צף מגיע מגרסת המרוצים יחד עם מגן דיסק, גלגל שיניים אחורי בצבע כתום ושרשרת מוזהבת. כבוד גדול לילד בן ה-18.
את אנטוניו (טוני) קאירולי – מספר 222 האלמותי – אין צורך להציג, אבל ניתן לו את הכבוד. תשע אליפויות עולם בקטגוריה הבכירה, ועדיין נותן בראש לכל הצעירים סביבו. רשימת התוספות מקבילה לרפליקת פרדו, אך תורכב על דגם ה-450SX-F כמובן, עם מספר הרוכב של קאירולי.
רפליקת קאירולי תגיע לסוכנים באירופה בסוף אוקטובר, ואילו רפליקת פרדו תגיע לאירופה בחודש דצמבר. לא נמסרו המחירים בשלב זה או כמות הדגמים שיוצאו למכירה, אך ניתן לצפות למספרים מצומצמים של מהדורה מוגבלת.