דף הבית / אנשים / ראיון: פול טארס
Pol Tarres

ראיון: פול טארס

פול טארס, שהתפרסם בזכות הסרטים שהפיק כשהוא רוכב על ימאהה טנרה 700, מפיק את הסרט השלישי בסדרה - Seeker 3 - בישראל; ישבנו איתו לשיחה על החיבור המיוחד לישראל

פול טארס, רוכב הטריאל והאקסטרים-אנדורו הספרדי המוכשר, שבעבר היה אלוף עולם והתפרסם בשנים האחרונות בזכות סדרת הסרטים 'Seeker' – שבהם הוא מבצע ביצועי קצה עם ימאהה טנרה 700 – התחבר לישראל באופן מיוחד, דרך Riders for Riders כמובן. טארס ביקר בישראל פעמים רבות – גם להדרכות רכיבה עם ריידרס פור ריידרס – כולל הדרכה לשוטרי יחידת 'יואב' בדרום הארץ – וגם למרוצים כאלה ואחרים.

בימים האחרונים טארס ביקר בארץ שוב, אך מסיבה אחרת לגמרי: טארס הגיע לישראל עם צוותו כדי לעשור סיור לוקיישנים לקראת הסרט השלישי שהוא מפיק – Seeker 3 – שיצולם כולו בישראל במהלך חודש נובמבר. בנוסף, פול טארס, יחד עם Riders for Riders, איסתא ספורט ו-Desert Road ישיקו בקרוב תכנית טיולים בישראל על גבי ימאהה טנרה 700 – המיועדת לתיירים מחו"ל וגם לישראלים.

ישבנו עם פול טארס, שהוא איש שיחה נעים, לשיחה על החיבור לישראל, על הדרכות הרכיבה בישראל – גם לשוטרים, על איתמר ודור מריידרס פור ריידרס, על הימאהה טנרה 700 שלו, על סדרת סרטי Seeker ועל הסרט השלישי שיצולם כולו בישראל, ועל הטיולים שהוא מתכנן בישראל.

צפו בווידאו – פול טארס בראיון (כתוביות בעברית):

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

Oren Banano PH

אורן בננו יתמנה למנהל חטיבת המכוניות והאופנועים במאיר

אורן בננו, מנכ"ל הונדה אופנועים בישראל, יתמנה למנהל חטיבת המכוניות במאיר הכוללת את מותגי הרכב הפרטי ואת חטיבת האופנועים

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן