דף הבית / חדשות / ריקול עולמי לימאהה R1 החדש
R1

ריקול עולמי לימאהה R1 החדש

הריקול על כשל אפשרי בגלגל השיניים של ההילוך השני בתיבת ההילוכים

מטרו-מוטור, יבואנית ימאהה לישראל, מצטרפת היום לריקול העולמי של ה-R1 וה-R1M החדשים משנת 2015, וקוראת ללקוחות שרכשו את האופנוע להגיע לאחד ממוסכי השירות של מטרו.

קריאת השירות מתייחסת לאפשרות של עיוות או שבר בגלגלי השיניים של תיבת ההילוכים, בעיקר בהילוך השני, בתנאי עומס קיצוניים במיוחד או בשל תפעול לא נכון. הקריאה מתייחסת ל-11 כלים מדגם זה בישראל, ובמסגרתה יוחלפו גלגלי השיניים בתיבת ההילוכים.

לבעלי הכלים תישלח הודעה בדואר. מעבר לכך, לקוח המעוניין לבדוק אם רכבו נכלל בקריאת השירות, מוזמן להתקשר למוקד שרות לקוחות של מטרו בטל מספר: 03-6335700.

התיקון במסגרת קריאת השירות יתבצע ללא תשלום ויארך כ-16 שעות.

 

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

DGR2025-shick-photo (19)

גלריה: רכיבת הג'נטלמנים של 2025

מהדורת 2025 של רכיבת הג'נטלמנים DGR התקיימה בשישי האחרון בתל-אביב, במטרה חובקת עולם לגייס כספים למלחמה בסרטן הערמונית; צפו בגלריה המיוחדת

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן