אתגר הרכיבה הגלובלי של CFMOTO מגיע לישראל – 'CFMOTO MT CHALLENGE ישראל' הוא אתגר הבוחן את מיומנויות הרוכב בסדרת מסלולי מכשולים מגוונים הכוללים מכשולי עבירות, מסלולי שיווי משקל, מסלולים על זמן ועוד.
בעופר־אבניר, יבואנית אופנועי CFMOTO לישראל, משיקים את אתגר הרכיבה הגלובלי המשותף המיועד לרוכבי 450MT ו־800MT-X. האירוע יתקיים במסלול צ'אמפ פאקטורי, תחת הדרכתו של זיו כרמי, והוא יריית הפתיחה בהשקת קהילת CFMOTO עם מגוון פעילויות המיועדת לקהילת רוכבי המותג, שגדלה משמעותית בישראל בשנתיים האחרונות.
הצ'אלנג' הוא אתגר גלובלי שהיצרן הסיני השיק השנה לאור הצלחת דגמי השטח החדשים בכל העולם, ובו נבחנים מיומנויות הרוכב בסדרת מסלולי מכשולים מגוונים הכוללים מכשולי עבירות, מסלולי שיווי משקל, מסלולים על זמן ועוד.
במסגרת האירוע, רוכבי CFMOTO יוכלו להירשם לתחרות עבירות בשלושה מסלולים שונים שיוקמו במתחם, עם פודיום ומנצחים בכל מסלול. האירוע מיועד להיות הפנינג לכל המשפחה, והוא יכלול, מלבד מסלולי התחרות, עוד שני מתחמים, אחד לקהל הרחב שיציע הפנינג עבור כל המשפחה, עם מתנפחים ודוכני אוכל ושתייה, ומתחם מתחרים (פיטס) שיכלול אזור נוחות עם אוכל ושתייה קרה, חטיפי אנרגיה ופירות עבור המתחרים.
האירוע יתקיים ביום שישי, 12.12, בשעות הבוקר, במסלול צ'אמפ פאקטורי, תחת הדרכתו של זיו כרמי. רוכבים המעוניינים להשתתף נדרשים להיכנס לקישור הההרשמה.
FullgaZ אופנועים, קטנועים וכל מה שגז