מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אפשר להניע קטנוע עם כבלים?



udi
27-06-2015, 17:38
יש לי אקסבו 250 וכנראה שהלך המצבר אני מזיז את הסוויץ ושום דבר לא קורה. כנראה אין חשמל.
רציתי לדעת אם אני יכול להניע את הקטנוע עם כבלים עם אוטו, או שיש מצב שזה ישרוף את המערכת החשמלית בגלל שהמצבר של הקטנוע חלש יותר מהאוטו?
תודה לעוזרים

Tribalmistyc2
27-06-2015, 17:43
יש לי אקסבו 250 וכנראה שהלך המצבר אני מזיז את הסוויץ ושום דבר לא קורה. כנראה אין חשמל.
רציתי לדעת אם אני יכול להניע את הקטנוע עם כבלים עם אוטו, או שיש מצב שזה ישרוף את המערכת החשמלית בגלל שהמצבר של הקטנוע חלש יותר מהאוטו?
תודה לעוזרים

המצבר של הקטנוע לא יותר חלש הוא מספק פחות זרם,מצבר של רכב מספק יותר זרם אבל הוא מסופק לפי מה דרישת צרכן.
זה לא מומלץ ואם אתה חייב אז אפשר.

udi
27-06-2015, 18:09
טוב אז עשיתי את זה. הקטנוע הצליח להניע אבל ברגע שנתתי גז ורציתי להתחיל נסיעה, הקטנוע נכבה לגמרי שוב.
מה לעשות?

itayt
27-06-2015, 18:27
חייב הטענה עם מטען מצברים, אחרת לא תוכל לנסוע (או כמובן להחליף למצבר חדש). טעינה איטית של יום לפחות


Sent from my iPhone using Tapatalk

ALF
27-06-2015, 19:12
אם אתה באזור תל אביב אתה מוזמן להביא לי את המצבר וננסה להחזיר את עלומיו... :)
(ללא עלות כמובן)