מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : ספידומטר דיגיטלי במקום מכני-האם זה יתאים?



TheDevilInside
16-11-2016, 11:09
מצאתי את הספידומטר הסיני הזה, ולפי מה שאני מבין הוא משתמש בכבל של הספידומטר המכני המקורי (של בנדיט 1200 לצורך העניין). האם הבנתי נכון וזה הגיוני?
(שאר סינים גנריים ואף קוסו ושות' משתמשים במגנט וחיישן (אפקט האל).

http://www.ebay.com/itm/401045495739?item=401045495739&viewitem=&vxp=mtr&autorefresh=true




http://www.ebay.com/itm/401045495739?item=401045495739&viewitem=&vxp=mtr&autorefresh=true

Tribalmistyc2
16-11-2016, 12:25
בתמונות יש חיבור לכבל מכני הבעיה היחידה יכולה להיות בקוטר של ההברגה ובסטייה של מדידת המהירות.

TheDevilInside
16-11-2016, 17:28
את החיבור אני רואה, לכן השאלה.. לא הכרתי שיש ספידומטר דיגיטלי עם חיבור מכני, אז רציתי לוודא שאני לא טועה.

Tribalmistyc2
16-11-2016, 17:44
גם לא אני אבל אם זה עובד על אפקט הל הערכה חייבת מגנט ולוחית קולטת.

TheDevilInside
16-11-2016, 21:32
Pls note that DO NOT fits HALL EFFECT type motorcycle.just fits the Mechanical type.
לכאורה לא אפקט הל, אלא מכני רגיל. השאלה איך הספידומטר הוא דיגיטלי? מוזר..

Jack_R1
16-11-2016, 23:54
בדיוק באותה הצורה בה עובד כל ספידומטר אלקטרוני אחר שתמיד מתרגם סיבוב לפולסים. השאלה היא רק איפה עושים את זה - על הגלגל, בתוך הגיר או בתוך הספידומטר עצמו. כאן זה המקרה האחרון.

TheDevilInside
17-11-2016, 02:37
אוקי, אז במידה וההברגה מתאימה, אמור לעבוד?
(אם קיימת סטיה, יש אפשרות לתקן ע"י SPEEDOHEALER או משהו דומה?)
תודה

Dresdner
17-11-2016, 11:53
אוקי, אז במידה וההברגה מתאימה, אמור לעבוד?
(אם קיימת סטיה, יש אפשרות לתקן ע"י SPEEDOHEALER או משהו דומה?)
תודה

לא מכיר את לוח השעונים הזה אבל יש מצב שבלוח הזה יש אפשרות כיול של המהירות כי הוא אוניברסלי.
ספידוהילר עובד על פולסים חשמליים ככה שהוא לא יכול לתקן סטייה מכנית ומכוון שהפולסים החשמליים נוצרים במקרה הזה בתוך הלוח עצמו אין לך לאיפה לחבר אותו

yotams4
17-11-2016, 11:59
גם אני אכלתי את הסרט הזה. תבדוק שיש אפשרות לתקן סטיות בספידומטר. אצלי כיוונתי אותו לדיוק ברמה של gps.

TheDevilInside
17-11-2016, 17:08
לא מכיר את לוח השעונים הזה אבל יש מצב שבלוח הזה יש אפשרות כיול של המהירות כי הוא אוניברסלי.
ספידוהילר עובד על פולסים חשמליים ככה שהוא לא יכול לתקן סטייה מכנית ומכוון שהפולסים החשמליים נוצרים במקרה הזה בתוך הלוח עצמו אין לך לאיפה לחבר אותו
הבנתי, תודה.


גם אני אכלתי את הסרט הזה. תבדוק שיש אפשרות לתקן סטיות בספידומטר. אצלי כיוונתי אותו לדיוק ברמה של gps.

אפשר פרטים? איזה לו"ש, איזה אופנוע, איך כוונת?

yotams4
17-11-2016, 18:02
לא רלוונטי אליך קניתי שעון עם מגנט ותושבת לציר של הגלגל. לא יודע מה זה אצלך

TheDevilInside
17-11-2016, 18:08
אני מחפש לוח שעונים שיחליף את המכני המקורי. כל הסינים הגנרים באים עם חיישן ומגנט, לאומתם זה מתימר להשתמש בכבל המקורי. לי יש פשוט נסיון שלילי עם הסיניים עם המגנטים, לכן את אתה משתמש באחד כזה וממליץ עליו, אשמח לשמוע.(כי יש המון סוגים).