עכשיו גם פולגז מקום נלוז?
מצב רוח רע איתי?
הצג להדפסה
עכשיו גם פולגז מקום נלוז?
מצב רוח רע איתי?
אני עושה אאוטינג...איתמרגלס מסתובב כאן!
רק שהוא נחבא אל הכלים...(כאילו כלי...כלים...תרתי משמע...יש-לי יש-לי יש-לי)
מזל שאמרת לי אחרת איך היית יודע [emoji12]
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
מחוסר ברירה, גם אני חזרתי.
בלי אופנוע, רוכב מקלדת,
וחפרן כתמידhttp://www.picgifs.com/smileys/smile...ing-386171.gif
רותם כבר חפר ילד
ממך הוא יחפור רק יהלומים
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
ראיתי בנפאל דברים הרבה יותר מוזרים מהתמונות שהעלתם..
רק שהחוק בישראל אוסר על הרכבת מורכב שאינו מגיע לרגליות..
אז כמו שהבטחתי, תובנות יש, גם אם רק חלקיות. היתר בשלב כזה או אחר של התהוות.
אלא שגם אחרי חודש וחצי, מסתבר שהשרשור הזה חי על אדי קשקשת. כאילו שכולם מצפים שמשהו פה יקרה אבל זה לא נוגע לאף אחד באופן אישי.
לא צריך הרבה בשביל להרים את פולגז החדש לגבהים של פולגז הישן. מידע כל הזמן מתחדש, אז בכל מקרה הרבה מהישן כבר לא רלוונטי. וגם כשמידע היה קיים ונגיש אנשים כתבו הרבה פעמים מחדש את מה שכבר כתבו לפניהם. נכון, צעקו "תחפש!" על כל מי ששאל שאלה שנשאלה לפני יומיים, אבל עדיין ענו לו בדרך כלל.
אז מי שטובת הפורום הזה לנגד עיניו ורוצה לראות אותו שוב פורח כבעבר, שייקח על עצמו מעט אחריות אישית - תגובות ענייניות עד כמה שניתן, בכל תת פורום ובכל נושא. ואם לא ענייניות גרידא, אז לפחות עם קצת טאקט וקומון סנס. את כל היתר תשמרו לאוף. לא כזה קשה, תודו.
אני מאמין שאם כל אחד יעשה את הקצת הזה, זה אשכרה עשוי להצליח. מקווה לא אתבדה.
שבת שלום.
מתפקד!
אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה שאני אוהב את הפלטפורמה ואת החומר האנושי שבו.
רק בשמחות.
אפשר אולי להוציא את האופנוען מהאתר אבל אי אפשר להוציא את האתר מהאופנוען.
כשהתחלתי את השרשור הזה, לא האמנתי לנפח שהוא יתפוס, רציתי שהוא יביא לשינוי,
קיוויתי שהוא יעודד וירים מחדש, אבל בסתר לבי חששתי מהגרוע מהכל.
כל הסיבות למה לא להמשיך שם, כולם כבר הספידו והעלו באוב, אבל יש דברים שהם
נצחיים, רגילים, נוחים. הם לא במקום, הם בנוסף.
אסור לשבת על זרי הדפנה, ואסור לאפשר לאצבעות לנוח, המקום הזה הוא הרבה יותר
מסכום כל חלקיו, הכמות, המגוון וטביעת האצבע הייחודית של כל אחד, היא שתורמת לפורום
להיות כל מה שהוא.
יהיו מריבות, יצטברו כעסים, אבל כל אחד ואחת יצבעו את המקום הזה בצבע המיוחד לו וביחד
אפשר יהיה לרכז מחדש את רסיסי העבר, לבנות הווה טוב יותר למען עתיד מזהיר!
יאללה בלאגן!
על פניו נראה שכמעט כל הכותבים של פול גז הישן חזרו בשבוע שבועיים האחרונים, אפילו רותי חזרה!
שושנים למפכל".
יש כבר נאום בחירות. - התחנה הבאה הכנסת. מפלגת דוג" ( בשיתוף עם הליברלים העצמאים והפנסיונרים.)
דרזדנר- אולי חזרו חלק מכותבי הפורום. הבעייה היא שלא חזרו כותבי האתר. .
צוות כותבי האתר היום כולל את אסף זומר, סקוטרמן, נעם יעקובסון, נמרוד ארמן, יוסי שווץ ואנוכי, ומדי פעם תראו פה גם את אייל פרדר, הילה פנלון, וגם את מוניק.
כמובן ששני הצלמים אסף רחמים ובני דויטש.
" אביעד יש אנשים שהשינוי בפולגז היה כמו סוג של גירושים . שהחברים נאלצים לבחור צד." הבחנה יפה דרזדנר.
ההרגשה שלי שלמרות השמות המכובדים ,הם יותר בתור אורחים שצצים מדי פעם. נעם במוטו . סקוטרמן צץ רץ, הטכנוקרט .פרדר בכלל לא פעיל.
לי זה נראה כמו one man show.
יש בזה משהו אבל תן לזה זמן, פול גז קיבל מכה ועכשיו עדיין מתאושש, הכתיבה חזרה להיות איכותית, השם חזר, כתבות ישנות חוזרות כדי להפוך את האתר למקור מידע מוביל כמו שהיה פעם ונראה שיש עוד דברים בקנה.
אביעד אולי עומד בחזית אבל קשה לי להאמין שהוא היה מצליח ללא עזרה של צוות גדול.
אני יודע שאתם מבינים, לכל העוסקים במלאכה, יש עבודה וחיים לנהל.
כולם רצים לכל הכיוונים. יש כוונות טובות, יש רעיונות מעולים, יש רצון להפוך להיות הכי טובים.
לפעמים יש בעיות של בירוקרטיה, עמידה בזמנים, תקציב ואפילו סתם דברים שצריך לעבד ולעכל.
שינויים לא קורים בלחיצת כפתור במקלדת, אבל השאיפות קיימות ועובדים על כל מיני דברים, חלקם בהפתעה.
כמו למשל החשיבה להחזיר את השם פול-גז, שהתבשלה לא מעט זמן ובסוף יצאה לפועל.
תנו צ'אנס, האתר אפילו לא בן שנה...אז לפעמים, עם כל הרצון לעשות טוב, באמת...
לי אישית עוד יוצא קקי קטן (מה שנקרא - יש לי יציאות מסריחות)
אבל גם אני משתדל...להגמל מזה.
בשורה התחתונה, יש אנשים שבאמת, אבל באמת רוצים להרים את "הסצנה"
(כמו שהיו אומרים בסצנת המועדונים)
רק קצת סבלנות.
Zvika, אף אחד לא אונס אותי.
אני רק אומר את דעתי.
לא חייב להסכים, אם לא הייתי אוהב את המקום לא הייתי בו.
העניין הוא געגוע לכמה כותבים שנעלמו, זה שלאביעד יש הרבה קרדיט מסכים, רק לדעתי הוא לוקח על עצמו הכל, במקום להעזר לשותפים אמיתים סביבו. ועוד פעם ההרגשה שלי.- היו בפולגז עורכים ואורחים, זה היה אחרת. אבל בוא נשחרר את הוויב. מה שהיה היה.
איזה שותפים, היה פיצול, חלק הלכו ימה וחלק הלכו קדמה.
ואנחנו הילדים בהסדרי ראייה...
ידידי המפכל. את זה אני יודע.
גם אני בהסדרי הראייה.
' ויהי בזמון הזה בארץ, והשמש יום אחד קופחת, ויום שני הגשם יורד, ויוקם האיש האביעדי ויגד - אן יותר ווילז ( הגלגל) ויחזיר את השם גז מלא.
השם והמותג. וישאלו כמה תועים , לאן נעלמו כמה ממנהגי העם.. וישלח עלייהם את שוטרי התנועה והמפכל' ויגידו "אוסקוט, של נעליך מעל רגלך כי המנהיג שלנו הוא האביעדי. וכל אשר ידבר נגדו במקלדת ישא בתוצאות ועצירות גדולה תבוא עליו. "ושתוק העם . וישלוט השקט המתוח .
יום ימה ויום קדימה, ויצעקו כמה פוחזים _- פרדר הייכה? ולא ענה להם עד עצם היום הזה.
ויקום ה' ויתמתח וישאל את עצמו- זה העם הנבחר, וילך לטבול הימה.'
בקיצור אילן...מה בעצם אתה מבקש?
מה אני מבקש עוז- אתר יותר מגוון, יותר צבע , פחות יבשושי.
להחזיר את פרדר , לתת לרוני לייבוביץ טור קבוע, לתת לנעם קידום.
מעבר לזה שקט ושלווה ודוקאטי בחנייה.
מה כבר רציתי..
פרדר לא כותב בפול גז על בסיס קבוע. הוא מצא עבודה יומית ששואבת את רוב זמנו, והוא יופיע כאן מדי פעם - בעיקר בכתיבת מבחני דרכים.
בנוסף, גם נשחזר חומרים ישנים שלו מהעבר.
תודה על התשובה אביעד.
עכשיו נשאר קצת צבע( אהבתי את גשר מעריב..) טור לרוני לייבוביץ . ודוקאטי בחנייה...
צבע אתה תתחיל לראות בקרוב מאוד. יש כמה דברים בקנה.
טור לרוני לייבוביץ' זה אחלה קטע. לא חשבתי על זה.
לדבי דוקאטי, שולח לך בפרטי את הטלפון של ליגל. 137 אלף שקל ויש לך היפרמוטארד SP חדש, כמו של מישהי שעשתה קאמבק לפורום פול גז לפני כמה ימים... :cool:
סחטיין. ,
אני לא אוליגרך. ולא ההיא.
(יש כמה נשים לפרנס.!)
אבל בדרך כלל מאושר בחלקי. עם או בלי היפרמוטארד.. אם היה לי את הפלא של לייבוביץ ,היתי שולח לך בפרטי..
הנני כאן.
כפי שאביעד כתב, אני פה, לצערי כרגע בעיקר כצופה, יען כי החיים הפרטיים שלי ועבודה חדשה לא מאפשרים לי להיות מעורה מספיק בנעשה.
מקווה, כמו תמיד, לתרום למקום שבו צמחתי ותמיד יהיה עבורי בית.
פרדר - חזון אחרית הימים.
התחילו לדאוג...
מה זה לא מאפשר!, תגיד שהאישה לא מאשרת. אז בוא אגיד לך משהו-מיסטר ווילי- לרכב ולכתוב זה מה שאתה. אז לפחות תן בראש פעם בשבוע, איזה טורציק' . ושלא תעלם שוב. ......
אילן...שאלה רצינית ואמיתית, תגיד, היית משלם עבור תוכן?
או שבעצם אתה חושב שזה צריך להיות שרות לציבור?
שאלה לגיטימית לגמרי ואמיתית לגמרי.
אני למשל, חושב שכדי לקבל...צריך גם לתת.
אני לגמרי בעד תוכן צבעוני, כיפי, מושקע ומעניין אבל בתשלום.
בקיצור, אני בעד מגזין מוטורי שלפחות חלקו בתשלום, כך...גם אקבל תוכן מושקע וגם אוכל לבוא עם בקשות.
מה דעתך?