הדורו קצת בעייתי, מיכל דלק קטן מאוד בגרסת ה 750 תדלוק כל 140 ק''מ!!!! ב 1200 אני לא ידוע אבל בטח לא רחוק מזה
אם אני לא טועה אין מד דלק בנוסף לכך
העיצוב המפחיד משך אותך?
הדורו קצת בעייתי, מיכל דלק קטן מאוד בגרסת ה 750 תדלוק כל 140 ק''מ!!!! ב 1200 אני לא ידוע אבל בטח לא רחוק מזה
אם אני לא טועה אין מד דלק בנוסף לכך
העיצוב המפחיד משך אותך?
סטרום 1000?
בתקציב שלך אין הרבה אם אתה רוצה משומשים נסה k1300s או k1300r סביב ה 2010 מתברגים לך לתקציב.
יספקו הנאה והמוון כוח אבל התחזוקה לא הכי זולה אם כי סבירה
בתקציב הזה טרייסר חדש מהשקית, תבדוק עם מטרו הבנתי שיש המתנה ארוכה.
מצטרף להמלצות על הוורסיס 1000 ומוסיף אפשרות שלא הועלתה כאן - סופר טנרה. שניהם (כיד שנייה) בתקציב שציינת, שניהם ייתנו לך בערך אותה מהירות שיוט למרחקים, שניהם נוחים מאוד (הוורסיס קצת יותר נוח למורכבת) ושניהם מאוד אמינים. ההבדלים - לוורסיס יש יותר פלפל והימהה בנוי יותר יוקרתי (לדוגמה, דרייב שאפט במקום שרשרת, קלץ' הדראולי).
נראה לי שתצטרך התפשר על העקרונות שלך ולקחת רכיבות מבחן. רק כך תוכל להחליט מה מכל האופנועים שהוצעו לך הכי מתאים לך.
ועוד משהו: עם הקילומטרים שאתה מתכוון לעשות - אולי עדיף לך להתחיל עם אופנוע חדש. תבדוק אם יש בסוכנויות אופנועים חדשים שנעשה עליהם רישוי. אלו יהיו זולים יותר, ועם הסכום במזומן שיש לך תוכל לקבל הנחה נוספת ואת הייתרה במספר תשלומים קטנים.
כדאי לך אולי גם לבדוק את שני האופנועים של הונדה - זה המבוסס על ה-vfr-800 ועל ה-vfr1200 (לא זוכר איך קוראים להם).
א הזקן מדבר על הקרוס טוררים.
בנוגע לסופר טנרה - יש בלוח זולו בפייסבוק פרסום של חברה מזכרון יעקוב שמוכרת את האופנועים שלה ( חברת טיולים)
יש להם סטורם 1000 וסופר טנרות, כולם עם 4 ספרות על הסקאלה. שנתונים 14/13
כדאי לך לבדוק את זה אם אתה הולך על הסופר מדבר...
הסופר יהיה זול יותר לאחזקה - בטווח הארוך, אגב.
הטנרה קורץ גם לי אם רק היה לי את התקציב הדרוש
גל ההינע זה בונוס רציני ואינו דורש תחזוקה.
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]
בסיבי התנוחה די נוחה, אבל אולי מרוב שהרוח הפריעה דברים אחרים פחות הפריעו לי.
אבל למה לך לקנות אופנוע ספורטיבי או רוב הנסיעה שלך אינה כזו?
יש לי רכיבות דומות רק לא כל יום, מבחינת התנוחה , לדעתי תנוחה ספורטיבית הכי מתאים ונוח (אני על cbr600f5). הבעיה העקרית זה המיכל דלק והייתי מעדיף אחד שמחזיק יותר מ-200 קמ. אני גם שוקל להתחיל לרכוב יותר פעמים בשבוע ולשדרג.. אבל התנוחה של הורסיס או הטנרה נשמעת לי ביאוס.
נסה גם סופר-טנרה 1200,נוח,בעל מיגון רוח מספק [לגבוהים],לא כבד מדי [לא מורגש סירבול בנסיעה] וגם יכול לתפור שטח [נהניתי מאד].
רוב הרכיבה שלי היא אכן לא ספורטיבית, אבל אני לא חושב שההנאה מאופנוע ספורט מתבטאת אך ורק בהשחזות. מאותה סיבה בדיוק שאנשים קונים רכבי ספורט ובכל זאת נהנים מהם למרות שהם לא במסלול :)
כל ההצעות שהיו פה על הדו"שים לסוגיהם - המטרה היא לגוון מהסטרום 650 שהיה לי ולעבור למשהו קצת יותר מרגש ושונה, לכן אני לא רואה את עצמי קונה איזה אדוונצ'ר או משהו בסגנון.
על קצה המזלג - איך הייתם מתארים את ההבדלים בין הסיבי 1000 לבין הזד 800 או 1000? (למישהו שיצא לו לרכוב עליהם)
הסיבי יקר בכ-5000 ש"ח מהזד 1000 וכמעט 30,000 מהזד 800 (!)
היי אני עושה יום יום 93 ק"מ כל צד, וזה נסיעה בית-עבודה נטו, לפעמים כביש שש ולפעמים כביש החוף.
הכלי - הורנט שהותאם עם מגן רוח קטן ייעודי (ויפה) וארגז אחורי (מכוער ממש ושימושי).
הכלי נקנה חדש בסוף 2011, ועכשיו הגיע ל-140,000 ק"מ.
הנסיעות נוחות, מיגון הרוח אפקטיבי, האמינות גבוהה מאוד.
נראה לי שה-cb1000 דומה מאוד להורנט, רק עם יותר כוח.
ולא לשכוח:
- לקנות עם abs.
- ביגוד חורף משובח מכף רגל ועד ראש בהנחה שתיסע בחורף.
רוכב על z1000 כבר כמה שנים ואני לא בטוח שיתאים למשימה. הוא כלי חזק ואגרסיבי אבל לדעתי יעייף אותך
מה לא ברור? כותרת השרשור היא האופנועים האלה, פות"ש נעול עליהם, ורק צריך עזרה לבחור.