בדיקה זו חוות דעת.. ומכונאי הוא בן אדם. זה לא פירוק מנוע לגורמים ובדיקה של הרכיבים.
זה בדיקה חיצונית של איש מקצוע
בדיקה זו חוות דעת.. ומכונאי הוא בן אדם. זה לא פירוק מנוע לגורמים ובדיקה של הרכיבים.
זה בדיקה חיצונית של איש מקצוע
אמת,
ובכל זאת לפניי כל רכישת אופנוע שביצעתי בעבר תמיד לקחתי את האופנוע לבדיקה. ברור לי שיש דברים שיכולים "להתפספס" בבדיקה מסיבות כאלו ואחרות, אבל כמו שאמרת- הבודק הוא איש מקצוע ועם כל החיבה שלי לדו"ג הבדיקה שלו יעילה הרבה יותר מאשר סתם הסתכלות שלי על האופנוע, ואני מוצא לנכון לשלם את הסכום על זה.
תראה,הכלי הזה נסע ב9 שנים 28 אלף קילוטמטר ,קילומטרז נמוך לא תמיד מבשר על דברים טובים,כי אופנוע צריך ליסוע.לא לעמוד.
אני הייתי מסתכל היסטוריית טיפולים,ישור קו שנעשה אחרי הקניה ביד האחרונה,כמו כן,אם אתה ממש רוצה לנבור,תמצא את האדם הראשון שמכר אז(פורסם לפי זכרוני בפורום 8) ותרים אליו שיחה,תראה אם היה איזה בעיה או משהו,בהצלחה עם הכלי וסע בזהירות,
עזבו לרגע את האמינות של ktm בצד.
מי שרוצה סופר דיוק הולך וקונה סופר דיוק. זה לא כלי לאנשים שמתייעצים עליו בפורום.
וואוו איזה התלבטות מוזרה.
אני חושב שקודם כל תסגר על מה אתה רוצה מהכלי. כמו שהרוב פה ציינו בפנך
אי אפשר להנות מכל העולמות אם אתה מחפש אופנוע ליום יום שהוא חזק מספיק בשביל לעשות 100-200 קמ ביום ושהאחזקה שלו זולה אז באמת כל 600 יפני יעשה את העבודה
אני חושב שאתה לא מבין עדיין מזה הסופר דיוק 990. ההתלבטות שלך ממש כמו משהוא שמתלבט בין r1 לtmax
בכל מקרה אני לא חושב שמה שצריך לעניין אותך בסופר דיוק זאת עלות האחזקה או הצריכת דלק זה אופנוע למטרות שונות שאם אתה מחליט שהוא ישמש אותך גם ליום יום זאת בעיה והיא בהחלט תעלה לך הרבה כסף וחוסר נוחות מסוים
לא יודע מה הייתי ממליץ לך כי אני לא מכיר אותך אבל אני חושב שתחשוב קודם ממה אתה נהנה ברכיבה. אם אתה אוהב לטייל? אתה אוהב שיש לך תמיד עודף גז? אתה אוהב השכבות? אתה סתם נהנה להחזיק אופנוע שנראה טוב (שזה גם בסדר) אתה אוהב להגיע ל300? קיצור הבנת את הקונספקט :)
בכל מקרה בהצלחה