http://www.doogigim.co.il/?p=4767
1. לפי מה שהוא כתב פה כדאי שרשרת רצינית מחומר טוב ושמחוברת באוויר(כלומר לא זרוקה על הריצפה) כי אז יותר קשה לשבור אותה.
2. אמר גם לקנות מנעול דיסק טוב וממה שהבנתי עדיף גם כזה שמצפצף או משהו אחר שמצפצף
3.שכדאי כיסוי לאופנוע
לא הבנתי לגבי 1, איזה עובי שרשרת כדאי לקנות?והוא גם כתב שרשרת מסוג קריפטונייט, מה ההבדל בינה לבין מגנום או משהו אחר? כמו כן הוא כתב משהו על לאן לחבר אותה, כלומר הוא אמר לא סתם לחבר אותה לגלגל אלא להעביר אותה דרך עוד מקומות באופנוע אבל לא כל כך הבנתי.
תודה
ולגבי 2 הוא כתב שכדאי גם לשים מנעול דיסק טוב בגלגל האחורי, זה אפשרי?
בהחלט שרשרת באויר יותר קשה לחתוך מאשר על הרצפה. אני הוספתי בחנייה שלי אוזן ברזל לעמוד ברזל של הפרגולה וכך השרשרת באויר. קשה מאוד לחתוך אותה ככה.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
נשמע רעיון טוב, איך בדיוק הוספת את האוזן ברזל? ואיזה גודל אוזן קנית ואיפה?
האם השתמשת בבעל מקצוע שיתקע אותה או בעצמך?(אני פשוט לא בטוח האם אני יודע לעשות זאת)
תודה
נ.ב. אם יש לך תמונה זה בכלל יהיה מעולה
התבלבלת מעט, המערכת היא שלנו ומיוצרת תחת התנאים שלנו והדרישות שלנו.
סקיילוק מספקים את שרותי המוקד והאכיפה.
אף חברת איתור העובדת בשוק לא מציעה פיצוי כספי, הזעקה האחרונה מציעה לך 90% במקרה שלא הצליחו להשיב.
אם השיבו 51% השיבו לך ואת הנזק שיכול להיות גם 20000 ש"ח תממן מכיסך.
ביטוח מקיף ל F/X CB500 כמו שהבחור מחפש יעלה לו בערך 3500 ש"ח בלחץ כולל צד ג' בפנים
יגנבו ישרפו ישברו יהרס בתאונה יקבל את כל כספו חזרה.
יובל בר ביטוחים יבטח אותו במחיר הזה בלי להסס מומלץ לבדוק איתם
3500 למקיף מלא לCB500 עיי יובל בר ?
אני קבלתי ממנו הצעה לCMX500 של הונדה שצפוי להגיע לארץ בעוד כחודשיים, קבלתי סביבות אותו הסכום אך למקיף 3/4, ז"א הכל חוץ מתאונה (בעצם לא בטוח האם כולל צד ג).
כיוון אני רוכב חדש הוא לא יכול להציע לי מקיף מלא בשנה ראשונה. לתנאים אלו לי היה נשמע עדין טוב.
לאומת זאת רמי ביטוחים הציע 10% משווי הכלי במקיף מלא שזה סביבות 4500.
האם אתה בטוח שמקיף מלא לCB500 אצל יובל לרוכב מנוסה יותר הוא 3500 ?