ורסיס 300 יגיע ל-130 באיזור 9000 סלד. 130 זה לא בדיוק ״שיוט״. אחרי שתיסע עליו ככה 7 שנים יקנו אותו לפי משקל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הצג להדפסה
רכבת? ניסית? או שאתה זורק את דעתך החשובה מאוד, אבל הלא-מבוססת?
התייחסתי לזה כבר בשרשור. רכבתי (בהרכבה) על Z300. הוא בהחלט שייט 125-130 בכביש המהיר, ואני מאמין שאחרי רבע מיליון קילומטר על מגוון אופנועים מכל הנפחים אני יודע להבדיל בין "שיוט" ל"קריעה".
יתרה מזאת, הסבא שלא, הלא הוא ה-GPX250 המיטולוגי, שייט 120 ללא בעיה מיוחדת (וסגר מעל 160). זה גם לא הפריע לו להחזיק קילומטרים רבים לפני שהיה צריך לשפץ מנוע - מעל 100 אלף בשימוש סביר.
Fazer 800
גילוי נאות: מוכר כזה :)
כאחד שרכב על מספר Z300 - השיוט הנינוח שלו הוא 110, מעבר לזה הוא הרגיש לי מתאמץ ולא הייתי רוכב עליו במהירות גבוהה מזו לאורך זמן. מצד שני, המנוע כיפי מאוד, ובסל"ד גבוהה ובייחוד עם אגזוז אפטרמרקט הוא נוהם לא רע ואפילו מרגש.
אני רכבתי על הנינג'ה 250 ועל הורסיס 300 והם כמעט זהים לצערי.
שניהם משייטים על 100-110 - הורסיס יותר רועש אבל יותר נוח.
אני ירדתי לגמרי ממנו כי הוא לא מהיר וכיף כמו הנינג'ה ולא נוח לשיוט במהירות סבירה. מן אופנוע לא כאן ולא שם.
כל הקטע של הנינג'ה 250 הוא שאף על פי כך שהוא חלש, הוא קטן וקל ונחמד לרכב עליו ל15-20 דקות בינעירוני.
לגרסא האיטלקית המגניבה של ה-NC קוראים אפריליה מאנה :biggrin:
75 כ"ס, הפראנק נפתח בכיוון הנכון, מרווחי טיפולים כל 10K, ראה עמ' 128 -
https://cdnmedia.endeavorsuite.com/i...20GT%20ABS.pdf
יש הילוכים אופציונליים בידית / רגלית אבל בלי קלאץ', לא בכבוד של כולם אבל ביקשת פרקטי :tongue:
היה אחד ביד2 ב-30K בצבע ירוק כהה יפה לפני כמה שבועות
מה עם שייבר כמעט חדש ב-25 עד 30. יש מציאות מידי פעם
חבר חזר לרכוב אחרי 20 שנה וקנה וורסיס 300 אז הוא ביקש ממני להביא לו אותו מעפולה למרכז. חזרתי דרך כבישים צדדים והיה נחמד אבל אני לא רואה איך עוברים לאופנוע כזה מדוקאטי וממשיכים לרכוב גם בשביל הכיף.
אני לא רוכב יותר בכביש בשביל הכיף, רק כדי להגיע לעבודה.
בשביל הכיף יש הסקווארנה 2 פעימות ואת המרחבים של השומרון.
שיבר בדקתי. ראיתי שניים. המון אופנוע לשקל, אבל לא פרקטי בשבילי - צידוד כידון גרוע, אין מיגון רוח, טנק קטן וצריכה גבוהה. גם מצב הבלאים בשני הכלים שראיתי (שניהם עם 20 ומשהו אלף ק"מ) הדליק לי נורות.
https://www.iol.co.za/motoring/bikes...zz-on-14322057
GPS tracking later revealed its true top speed as 145km/h, for a speedometer error of 5.5 percent, while f
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה עם XADV של הונדה למרות הונדה?
הקטנוע היחידי שאני יכול לסלוח לו, אולי....בעצם אני לא יודע....תאכלס...
https://cdn.shopify.com/s/files/1/01...g?v=1543231877
אפשר גם זירו, זול יותר בתחזוקה ודלק.
חבר שעבר השבוע מדו"ש הגיע עם קוואסקי Z1000 מודל 2010 לביקור.
אלה הכלים שאני הכי אוהב, מתחבר אליהם. יעני ספורט-טורינג.
האופנוע נראה כמעט חדש. התיישבתי ומיד התלהבתי. הרגשתי בבית עוד לפני שהעברתי לשני, קטע.
יש כוח ויש גמישות. הילוך שישי מתפקד ממהירות של 80 קמ"ש.
המנוע לא מרגיש בנוח עם שיוט ואולי זה עניין של מוד אבל לא יכלתי להפסיק להאיץ.
מרגיש קל משקל וקל להיגוי. תנוחת ישיבה נוחה. מגן רוח מתכוון בקלות.
כזה אסור לי לקנות אבל מה שהאופנוע הזה נותן ועוד ב- 30 אש"ח...וואו. פשוט וואו.
זה אופנוע נייקד, איזה מיגון רוח אתה מצפה שיהיה לו? במקרה הטוב יש לו איזה משקפון קטן..
יש לך את הsx אם אתה רוצה את אותו אופנוע (בערך, ברוב השנים מנוע\ברקסים\בולם קדמי אותו דבר, רוב השאר שונה) עם מיגון רוח נורמלי.
יש שני סוגים של שירשורי יעוץ ברשת. יש את אלו שמגדירים צרכים ופתוחים לשמוע הצעות ודגמים.
ויש את אלו שבעצם כבר סיימו את התהליך. משתפים אותנו בדיעבד ורק מחפשים חיזוק חיובי להחלטה שלהם.
נראה לי לאחר קריאה ארוכה שאנחנו במקרה השני.
אז תתחדש , ה ורסיס 300 בהחלט אופנוע טוב.
Sent from...
Tracer 700 מתאים ב 90% לצרכים
שלך כפי שתיארת.על ה 10%
הנותרים (להיות חלק מעדר)תצתרך להתפשר.
באמת שאייני מבין מה הטעם שלך להשתנמך ל וורסיס 300 ודומיו. יש לך ידי זהב ואתה יודע לטפל באיטלקיה וגם ככה כבר אכלת אותה עם ירידת הערך.תישאר איתה ותמשיך להנות.
יש סיבה הגיונית לקחת וורסיס 300 ולא הונדה 500?
אני אתן לך את הדעה האישית שלי, ואחריזה את המסקנה.
אני אישית לא חושב שאופנוע 300 סמ"ק יתאים לצרכיך, נפח קטן מידי לנסועה היומיומית וירידה גדולה מידי בהספק של הכלי. אני חושב שלארץ הנפח האידאלי נע בין 500-1000 סמ"ק שיתאים להתנהלות יומיומית (גם בנסועה גבוהה יחסית) מחד ולטיולים פעם באף פעם.
דבר נוסף ספציפית לגבי הוורסיס, מדובר בדגם חדש יחסית, שנה-שנתיים על הכביש, שממש לא מין הנמנע שקוואסקי יוציאו לגימלאות בקרוב (לאור ה z400). מהצד השני הונדה 500 (או כל 500 חדיש אחר לצורך העניין) הוא דגם וותיק, מעט חזק יותר ועובד בסל''ד נמוך יותר בשיוט, שאין סיכוי נראה לעין שיוחלף בנפח אחר. אם אני זוכר נכון, יצא לך קצת לרכוב על שלושת ההונדות בנפח הזה כך שאתה יודע בדיוק מה אתה מקבל. הבנלי הוא גם אופציה טובה לדעתי.
הדבר הכי מומלץ לך ספציפית יהיה לשמור על האיטלקיה, אבל אם כל בלת''מ אומר להשבית אותה למעל שבוע, זה מאבד את התועלת. אחרת, הייתי במקומך הולך על 500.
משזה נאמר, בשורה התחתונה אני מסכים עם מה שנכתב כמה תגובות למעלה, נשמע שהחלטת כבר על הוורסיס 300, אז תתחדש!
רכבתי היום בעל כורחי על CBR 500 במסגרת 1+1 בבדיקת האפריקה טווין, מיותר לציין שירידה מנפח גדול
לדבר הפצפון הזה פשוט עושה עוול לשני הצדדים, מצערת הגז לא ירדה ממצב הסופי שלה בעוד המהירות
ותחושת המשיכה נשארה אי שם בסוכנות, ועל מנת לזכות במעט פאן המנוע חי לו אי שם בקצה האדום של הסל"ד.
לא בריא, לא מהנה, לא...
מעולם לא הייתי איטי יותר בנס הרים.
מוגש כחומר למחשבה.
יש סיבה שיש "עדר" לטרייסר 700. הוא פשוט מושלם למשימה שלך (שהיא בול כמו שלי). כלי חזק, כייפי ,סופר פרקטי ,עם עלויות אחזקה סבירות מאד ונוח ליום יום.
אתה צריך רק לחשוב על איזה צבע בא לך... בהצלחה.
שינמוך זה עסק לא קל בתחום המנטלי.
כאחד שעבר מgtr1400 לnc759x מסיבות דומות לkakatov אני יכול להעיד שאני לא אחת מוצא את עצמי בבעסה גמורה עם דגש על רכיבה בין עירונית ארוכה או בקטעים שאתה מת לרוץ קדימה או ביציאות עם שושנים וא' שהם על 4 בשורה.
בפועל אם הnc היה כלי ראשון שלי לא הייתי צריך יותר אבל אחרי הפרי האסור יש לי תמיד טעם של עוד.
ממליץ לך בחום לחשוב שוב האם אכן אתה רוצה כלי פרקטי ולחשוב פעמיים על קטן נפח כמו הוורסיס 300
לך כבר על mt או כלי עם קצת יותר מנוע.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי