זאת שאלה לרו''ח לדעתי
הצג להדפסה
זאת שאלה לרו''ח לדעתי
פשוט יהודים... הכל כסף.
לא שאני לא יהודי אבל אני לא חושב ככה.
לדעתי יותר חשוב מה קורה לערך הכלי לאחר המעשה ואיך בדיוק (לא בערך) זה משפיע עליו בשוק.
אני מכיר כמה אנשים שאומרים "אני לא מוכן לקנות אחד שלא נמכר כמו שהוא בחברה אחרת זה מתכון לצרות"
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
ככל הידוע לי (ואולי אני טועה) תקינה עושים רק פעם אחת לכלל האופנועים מדגם מסוים,ככה שלעשות עוד תקינה אחת או פחות תקינה אחת, לא אמורה להיות לזה שום משמעות כלכלית כמעט. ואני לא יודע אם זה רק אצלי אבל הטקסט נרשם לי בלי רווחים ואני צריך להוסיף רווחים רק אח"כ. משהו הזוי.
מודלה תקינה עושים פעם אחת אבל התשלום זה פר שינוי או פרק שורה בערך.
הייתי בתקינה בקשר ל F650CS להזין לו 47 סוסים וABS
נאמר לי שעל כל אחד זה תשלום ואישורים נפרדים והמון ביורוקרטיה לבסוף הוספתי רק 47 כוח סוס בגלל הביורוקרטיה מסביב.
עכשיו בגלל ההוזלה מחודש הבא אני צריך לעבור את הגהנום הזה בקשר ל3 אופנועים שיש לי כרגע במשפחה להוסיף את ה ABS לרשיון
סטרלוק, אם רק התשלום על התקינה זה מה שיאפשר לי לקנות וויסטרום מוגבל ולהסיר אותו אחרכך, אני מקבל את זה בהבנה ואהבה. כמו שכתבתי קודם, אני ממש לא מצפה מהיבואן לשאת בעלויות ובזמן הבירוקרטיה, ומבין ששינוי כזה ידרוש ממני משאבים. תקרא לי דפוק, אבל אני אוהב שההחלטה על משהו היא בידי ואז הטענות לאי ביצועה הן רק אלי וכלפי.
כמה קשה זה כבר יכול להיות בירוקרטית?
אני זוכר אשכתבו את ההסבר המלא איך להפוך כלים ישנים לרישיון עד A או עד A1 וכל הבבלט. לא היה מטורף.
אם מישהו יכתוב מה בדיוק צריך לעבור ואיזה טפסים צריך להגיש ולמי אז אולי אני אשתכנע שזה באמת תהליך קשה ויקר.
עד אז - לא נשמע לי הסיפור כל כך..
שמסובבים את המצערת יש את החלק שמסתובב באזור המנוע
יש חתיכת ברזל שמונעת סיבוב מלא של החלק ולא נותנת לסחוט עד הסוף
אפשר לראות את החלק ישר אם אין את החתיכה שמגבילה את המצערת אז האופנוע לא מוגבל
ולהיפך אם החתיכה הזו קיימת יש הגבלה על האופנוע
מי שרוצה לשחק עם זה שיקנה/יזמין חתיכה כזו חדשה בזמן שאת המקורית הוא הוריד בשביל עוד כוח וכשיצטרך הוא יוכל להתקין את החדשה שהזמין אם זה בגלל ביטוח או משטרה
ואני מדבר על הMT - 07
הינה קם לו זומבי....
חברים הגבתם לשירשור לפני שנתיים.....