בקיצור, כרגע אשאר עם הד"ר. למרות שהאפריקה הקודם קורץ ומפתה, מקווה שאצליח לעמוד בפיתוי.
הצג להדפסה
בקיצור, כרגע אשאר עם הד"ר. למרות שהאפריקה הקודם קורץ ומפתה, מקווה שאצליח לעמוד בפיתוי.
בסיכומו של דבר ( לפחות בעיניי)
פעם רכב חותך מגמגם יורק אש מחברים אקדח הצתה מכוונים לגל ארכובה מקדמים מאחרים הצתה.
מקסימום עוברים על הכבלים מהדיסטרבוטור אל הפלאגים ( הצתה אלקטרונית בסיסית).
מכוונים או מנקים קרבורטור או מחברים שעון לחץ לחליל של ההזרקה.
מחליפים פלטינות למי שזוכר או מייבשים את המקום.
רצועה אחת או שתיים עוברת בפשטות בין הגלגלות
חימום הרכב מורכב מברז פשוט ומדפים מכניים
מזגן בקר פשוט און אוף
אין סלונואיד וברזים חשמליים אבל כמעט הכל ניתן לתיקון
נכון תיאורתית קצת יותר מסובך
בפועל אמין וטוב וכל אחד עם קצת ידע בסיסי ידע לפתור את התקלה באמצעים פשוטים..
מחכים לפעימה האלקטרומגנטית.
ממש לא הבנתי את הפואנטה שלך. האם אפשר להחליף צ'יפ במצלמה של סוני לאחד מדגם יותר נחשב (המקבילה שלי להחלפת המחשב באופנוע)?
בימינו כל יצרני כלי הרכב יש פלטפורמות משותפות שעליהם הם מבססים מספר דגמים. כמו: פולקסווגן, סקודה, סיאט... מעולם הרכב וקטמ, הוסקוורנה מעולם האופנועים.
ישנם חלקים שאפשר לקחת מכלי אחד לשני, לא הכל ונראה לי שבפחיות הרבה יותר. חיישנים מסויימים הם חלק מאותם חלקים.
אפשר לחילופין לקנות את נקמת הטרקטור אוראל באותו מחיר וגם לקבל סירה והוא חף מאלקטרוניקה מתקדמת.
הבעיה שהוא זז לאט מדי.
ישנם המון משתנים כמו מבנה המכונה עיצוב גודל וכמובן הספק שקרוב לוודאי ישנו את מבנה החלק.
אפילו אורך של החוט שמחבר מהחיישן אל המחשב או בקוטר שלו יכול לשגע את המחשב.
הכל מבוסס על קריאת פולסים חשמליים וכל דבר יכול לשגע את המערכת.
חבר החליף ב(ס)שיטרואן מתגי חלונות ונזקק למחשב ולקח זמן עד שהבינו שהמתגים החדשים הם הבעייה.
בפיאט 500 שלי יש קריאת תקלה שמקורה בנורה לא מתאימה.
אלקטרוניקה בעייני זו רעה חולה לפחות בכלי רכב משומשים.
במקום לפתח חיישנים או מוח שיתבחבשו מכבלים באורכים שונים שיעברו למשהו אמין ואחיד, שיעברו לכבל אופטי שיעברו לאיתות דגלים מצידי.
אם מצב גשם מתבטא בחיתוך של 30% מכוח המנוע ודיליי בתגובת המצערת אז אותו מנגנון בדיוק יכול לשרת קטנוע ועד מירוץ סיבולת חוצה יבשות.
נראה לי שחפרתי מספיק בנושא.
נחפור על כוס קפה עם הל בשבת לפנות בוקר
לא יודע למה אבל ככה אני מדמיין אותכם נפגשים לקפה :biggrin:
קובץ מצורף 7885
רק עם פחות שיער
אני לא אחראי על העיצוב.
https://www.youtube.com/watch?v=QHobI76tp1E
רכיבת מבחן לי ול-א' על שני הדגמים האוטומט והרגיל ביום שישי.....