ישנן הפתעות - צריך לחפש.
בעקרון GS500 שטופל כהלכה יתן לך ביצועים ואמינות טובים ואחזקה סבירה.
שוב צריך לבדוק ב7 עיניים ורצוי לחפש בעזרת מישהו שיודע לפני שניגשים למכון בדיקה.
הצג להדפסה
ישנן הפתעות - צריך לחפש.
בעקרון GS500 שטופל כהלכה יתן לך ביצועים ואמינות טובים ואחזקה סבירה.
שוב צריך לבדוק ב7 עיניים ורצוי לחפש בעזרת מישהו שיודע לפני שניגשים למכון בדיקה.
תעשה טובה.. עדיף תקנה אפילו לונסין 250, או איזה קטנוע טוב.
צריך להבין את הקטנספט, מי שקונה כלי ישן בגלל המחיר יתאכזב מאד ויגלה שההחזקה עולה הרבה יותר ואין חיסכון.
מי שקונה כלי ישן מתוך הבנה ותפיסה שיבצע שיפוץ תוך כדי תנועה ייקח בחשבון הוצאות כפולות, תקיעות וגרירות ותשלומים
לא צפויים.
מי שקונה כלי כזה מאהבה ומתכוון ללכת לפי הספר, יקבל בסוף כלי "חדש" אמין וראוי אבל התשלום על כלי כזה, יעלה ברוב
המקרים על שוויו האמתי בשוק.
ברוב המקרים לאופנוע בן יותר מחמש עשרה שנה יידרש יישור קו אמיץ מאד שכולל טיפולים לא פשוטים, יקרים, ולא כל מוסך
יסכים לעשות אותם. גם אם לא מדובר באוברהול מלא עדיין החלפת אטמים במנוע, שיפוץ מלא של מערכות הדלק, שיפוץ ראש
החלפת גומיות שסתומים/רינגים, חידוש קלאץ' בלמים משאבות, ולא נגעתי בקוסמטיקה כגון צביעה תיקון פלסטיקים, ומערכות נלוות.
בעולם אוטופי היית מוריד מנוע, צובע שילדה באבקה, מחליף צמות חשמל לחדשות, ומשם בונה שוב את האופנוע כשכל חלק שאין
לו לפחות 80% חיים מוחלף בחדש. בסוף התהליך היקר היית מקבל אופנוע חדש סטייל ווילר-דיילר...
אפשר לחיות עם הזעות במנוע, מסיבי גיר שורקים, אסתטיקה פגומה, צריכת שמן ומנוע מעשן, ולמשוך המון ק"מ בצורה כזו, אבל
שוב לכל בעל אופנוע החזון והאמת שלו.
שושנים - מובן. אחפש טוב, או שאמשיך לרכב על האופניים עד שיגדל התקציב.
הגעתי למסקנה ה(לדעתי) סופית - מה-GS500, לא משנה אם 2005 או 94', אני רוצה לעשות משהו מעבר, פרוייקט סקראמבלר (בגבול היכולת שלי והשאר אצל מומחים). התקציב ככל הנראה יהיה באזור ה-18-20 אש"ח להכל, לכן אלך לראות את ה-GS הישן ואעשה חושבים על המקום, כי אם אני מתכנן פרוייקט וה-GS הישן נוסע והכל תקין...זו האופציה השפוייה כלכלית.
לא שאני מזלזל ברעיון, אבל שפוי וכלכלי (בדגש על כלכלי) זה בטח לא.
הפרוייקטים האלו לא זולים.
תבנה לך תוכנית ותחשב עלויות.
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
מודע לכך שזה לא כלכלי, בייחוד אם ארצה מתישהו למכור את הכלי, אבל זה משהו שאני מאוד רוצה לעשות, חוץ מזה ששפיות זה לא הצד החזק שלי.
תתכוננו לתמונות 😊
קח עצה מישהו שעבר את זה - אם הכלי שאתה קונה צריך ישור קו רציני פשוט אל תעשה את זה,אתה תאכל חרא.
לשפץ אופנוע וללמוד זה כיף,אבל לעשות את זה על הכלי תחבורה שלך זה טעות וביחוד כשאתה בשלב שאין ניסיון או ידע.