נתחיל בך.
גש לחנות חיות המחמד הקרובה לביתך וקנה לעצמך קולר מחשמל.
חירות וחופש הם ערכים שלא מגיע למישהו כמוך להכיר או לחוות.
איזה שטויות..
למה אני צריך להגיע למצב שכשאני נוסע/רוכב אני פשוט מקלל כל כמה שניות?
בלתי נסבל המצב פה.
עוד לא הפנמת, העבריינים הכבדים, לא מעניין אותם שהם מצולמים. מי שיסבלו מהצילום אלה אותם אנשים נורמלטיבים שיוצא להם מידי פעם לעבור על החוק בקטנה.
אני מבין ואתה צודק.. אני מסכים איתך.. זה פשוט מעצבן
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ואני חושב שחלק מהותי בבעיות שיש לנו על הכבישים נובע מזה שאנשים נורמטיביים עוברים על החוק 'בקטנה' מדי פעם...
*פושעים, עבריינים ומטורפים תמיד יהיו, בכל מקום. כל עוד הם מיעוט זה לא קובע את המציאות...אבל כשכולם עוברים על החוק...
לדעתי זה מיזם מטומטם, ומחזק את מה ש nihrider כתב, זה עוד אמצעי שמפנה את העם נגד עצמו. באופן כללי השלטון מתנהג בשנים האחרונות כמו סרטן, שמזהם בשיטתיות כל פעם איזור אחר, ומשסה את האזרחים כלפי ציבור שונה בכל פעם. עכשיו עם מיזם כזה זה כמו לשבור את הכלים ופשוט לתת לאזרחים 'כלי' (גם אם ריק מתוכן) לרדוף אחרי כל אזרח בתירוץ של "שמירה על הכביש".
בטיחות הכביש היא העבודה של השלטון- המשטרה באכיפה ומערכת המשפט בענישה. הענין הוא שתקציבי המשטרה בקנטים (מה שבין היתר מוביל גם לירידה באיכות השוטרים), ומערכת המשפט מעדיפה (מבחירה או לא...) להקל על עבריינים ולהחמיר עם הצדיקים.
מה שימנע ביריונות כביש זה: בטווח הקצר נוכחות מוגברת הרבה יותר של שוטרים בכבישים עם מצלמות, בעדיפות לכאלו על אופנועים, שיאכפו בעדיפות עבירות של ביריונות כביש וסלולרי, ביחד עם שינוי במגמת מערכת המשפט שתעניש בחומרה כל עבירת כביש, בפרט מקרים של עבירות חוזרות או מרובות. בטווח הארוך המדינה חייבת להשקיע הרבה יותר בחינוך והקניית ערכים, כי בלי קשר לכביש העסק מתדרדר מרגע לרגע. :c0204:
מצטער אני לא קונה את זה.
מדבריך משתמע שצריך להגדיל את התקציב. תודה אבל לא מהכיס שלי.
בכ"א מי שאכפת לו מוזמן להתנדב - http://rotter.net/forum/scoops1/338542.shtml
באמת הבעה שהיום המשטרה מתעסקת בעבירות שקל לתפוס, בזמן שסיכון החיים האמיתי הוא אי שמירת מרחק, אי ציות תמרורים ושימוש בסלולרי.
מלשינון לאומי כזה יכול לתפוס את העבירות האלה, אבל הבעיה שהמשטרה תברור את העבירות לקנס וכרגיל ישתמשו בזה לרעה ובלי היגיון או הוגונות.
http://www.doogigim.co.il/?p=7441
אני גם לא בטוח שהאפליקציה הזאת חוקית.
1. היא גורמת להיסח דעת של הנהג בזמן נהיגה.
2. אסור להוריד 2 ידיים מההגה שלא לצורך תפעול הרכב
3. אסור להתעסק עם הטלפון בזמן נהיגה
כל מי שיתן יד לאפליקציה הזאת כנראה חושף את עצמו בפני תלונות נגדיות. בהצלחה לאמיצים.
אם הבנתי נכון, היא עובדת עם זיהוי קולי, אומרים באנגלית 'דווח עבירה'.
מעניין מה יקרה בפעם הראשונה שבעקבות ערעור עבריין התנועה יקבל סרטים מלאים של הנהג המדווח ויתלונן בעצמו על הנהג (מעבר נתיבים בלי איתות, אי חזרה לנתיב ימני וכו...)
זה לא נשמע שהאפליקציה שומרת את כל הנתונים האלה.
בטח רק מקליטה במעגל כמה דקות ואז שולחת כשנותנים פקודה.