אפילו פה מרקז לא יצא חמוד
הצג להדפסה
מישהו שמע את השמועה ואני מדגישה שמועה שיאמהה הולכת לפטר את לורנזו בגלל מה שהוא אמר. לי זה נשמע הזוי.
הפריע לי יותר ההתנהגות שלו על הפודיום יותר ממה שהוא אמר על רוסי.
לדעתי זה לא היה מכובד לרדת ככה מהפודיום ישר אחרי שקיבל את הגביע, בלי לחכות לשמפניה.
יש לו אוהדים בקהל שרצו לחגוג איתו וזה היה זלזול מגעיל בהם.
1. מה לורנזו אמר?
2. לא מפטרים מישהו כמו לורנזו בקלות.
לורנזו לא סובל את רוסי, ולהפך . מעבר ליריבות על כסא הרוכב מס 1 בימאהה,
והיריבות על התואר והתהילה. לורנזו ורוסי כל כך שונים כרוכבים , ובאופי ששניהם היו
מעדיפים להתיז משהו אחר על האחר ולא שמפנייה...
אומרים שלורנזו שחצן , אז אומרים. למרות העדר הכריזמה לורנזו הוא אחד מהרוכבים המהירים
והיציבים במוטוgp . [ מלבד ימי גשם } מקומו מובטח בימאהה .
לורנזו נזהר לא לתפוס צד בתקרית מרקז רוסי.
הרגשה שלי הלחץ יעשה את שלו ורוסי יזנק לפי זמני מרוץ הדרוג.
מעניין בטוח יהיה בולנסייה.
אילן או שאתה חי בסרט אן שאתה חי באופרה.
לורנזו תפס אחושרמוטה (pardon my French ) צד, ירד מהפודיום בשאט נפש לפני התמונה המשותפת של המנצחים, טען שימאהה (לא הונדה, ימאהה) צריכים לדרוש מחיקת כל הנקודות מהמירוץ של רוסי וטען שהוא יצא עם עונש קל בגלל השם שלו.
לא מספיק שהוא קיבל את האליפות ממארקז במירוץ הזה, הוא עוד מתלונן...
ימאהה צריכה לפטר את לורנזו הצנון ולצאת גדולים.
מרקז קיבל בדיוק את מה שמגיע לו.
דינגו ידידי שמעתי את לורנזו אחרי המרוץ , הוא אמר שלא ראה את מה שקרה בן מארקז לרוסי.
מה הוא אמר אחרי זה לא ראיתי.
אני עדיין חושב שיפה יעשו המנהלים של רוסי ומרקז בעניין סולחה מצולמת.
בתחתית הידיעה שבקישור, יש טבלה המראה באיזה מקום רוסי צריך לסיים כדי לזכות באליפות, כתלות במיקום של לורנזו:
http://www.sportrider.com/motogp-who...ip-in-valencia
אם לורנזו ראשון או שני, רוסי חייב להיות מיד אחריו.
לורנזו שלישי = רוסי צריך לסיים שישי חמישי או רביעי.
ומכאן אפשר להתחיל בקונספירציות נפלאות:
פדרוסה ראשון, ומארקז יכול לסיים שני. האם מארקז יסיים שני (ויסכן את האליפות של לורנזו אם רוסי מגיע שישי אחרי שני הדוקאטים מפעל),
או יתן ללורנזו לעקוף ויסיים אחריו כדי להבטיח שרוסי לא מסיים שלישי?
המממ....stay tuned...
למען השם, זה לא עוזב אותי, זה פשוט מרגיז.
חזרתי אחורה לקרבות של מרקז ורוסי במהלך העונה.
ארגנטינה - מרקז ורוסי נכנסים לפניה, מרקז מרחיב קו נצמד לרוסי יותר מדי ומתרסק. רוסי מנצח
אסן - מרקז ורוסי נכנסים לפניה, מרקז מרחיב את הקו נצמד לרוסי יותר מדי ודוחק אותו לחצץ - רוסי מנצח
ספאנג - מרקז ורוסי נכנסים לפניה, רוסי מרחיב את הקו ונצמד למרקז, מרקז נשען עליו, מתרסק והפעם רוסי מקבל עונש שעלול לעלות לו באליפות.
תגידו לי אתם מי רוכב יותר טוב, ולמי מגיע עונש.
לדעתי במקרה הזה קשה להצדיק ולגבות את הענישה באופן חד משמעי וטוב היה לו היו מותרים בעניין (גם ככה הונדה כיצרן לא יפגעו מבחינת הדירוג וכך גם מרקז ישמור על מקומו).
חד משמעי זה המוות. וגם על זה יהיה מי שיחלקו.
רוסי לא נענש על הנפילה של מרקז. רוסי נענש על ההתנהלות שלו עצמו באירוע. וכשאני מדבר על האירוע אני מדבר על האירוע הנקודתי בפניה שלפני הישורת האחורית בספנג. רוסי נכנז לפניה בקו פנימי יותר ומרחיב את הקו כשמרקז נמצא בקו חיצוני לו. כל זה נכנס תחת המושג "מרוץ אופנועים". מה שלא נכנס תחת המושג "מרוץ אופנועים" היא העובדה שרוסי בברור לא חוזר לגז היכן שכל רוכב מרוצים היה חוזר במטרה להאיץ מהפניה. בנוסף, רוסי מביט לעבר מרקז פעמיים בזמן שהמבט שלו היה אמור להיות הרחק אל היציאה מהפניה ולכיוון הישורת.
רק לאחר מכן נוצר מגע בין מרקז לרוסי. על פניו ההתרסקות של מרקז נגרמה כתוצאה ממגע הכידון של מרקז ברגלו של רוסי.
ימאהה יזכו בכל שלושת האליפויות בכל מקרה: רוכב, קבוצה ויצרן. כך שאין שום עניין בנקודות של הונדה כיצרן ורפסול הונדה כקבוצה. פדרוסהלא באמת מאיים על המקום השלישי של מרקז באליפות.
איללכא...ולהערכתי, הטריבונל של הפדרציה העולמית יבטל את עונשו של רוסי.
אגב אני מזכיר שוב על ההקרנה החגיגית בבר !
https://www.facebook.com/events/540296489451706/
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה יהיה התירוץ לביטול? כמו שאמרת-זה לא שהוא רכב שם בצורה של מירוץ אלא בכוונה להפריע למארקז (ולא משנה שאני חושב שמסיבה טובה).
ואם כבר קונספירציות, אז קצת פנטזיות:
אני לא יודע מה יותר ישמח אותי-
1. רוסי מתחיל מהמקום האחרון, עוקף עד למקום שישי, כשלורנזו מסיים שלישי.
2. העונש מבוטל, לורנזו מנצח ורוסי בפניה האחרונה משחיל את מארקז מהחיצוני כדי לסיים שני ולזכות באליפות.
3. רוסי משחיל את לורנזו מהחיצוני בפניה האחרונה (ולא משנה אם בשביל לנצח או בשביל להיות חמישי ולורנזו שישי).