חומר לניקוי הגלגלים אמור לתת מענה לניקוי משקעי שתן. חשוב לדעת שהחומרים האלה מכילים חומצה בריכוז נמוך ואין להשאיר את החומר ליותר מ-5 דקות.
הצג להדפסה
חומר לניקוי הגלגלים אמור לתת מענה לניקוי משקעי שתן. חשוב לדעת שהחומרים האלה מכילים חומצה בריכוז נמוך ואין להשאיר את החומר ליותר מ-5 דקות.
אני לא רוצה לבאס אותך אבל אין הרבה מה לעשות.
אלא אם אתה היבואן של טבסקו או כל דבר אחר אז התכשירים למיניהם (כולם בלי יוצא מן הכלל, גם הקנויים וגם המאולתרים) יעילים לטווח זמן קצר ביותר ואחרי זה הבעיה תחזור על עצמה ואתה תצטרך עוד ועוד ועוד תכשירים.
למרות שאתה לא מת על זה, אם אתה בטוח מאד שמדובר בכלבים, שהבעלים שלהם מסתובבים איתם, אז הפתרון הטוב ביותר הוא להתעמת עם הבעלים.
מצלמה תעלה פחות מהתכשירים ואחרי זה, כל מה שצריך זה מעט תקיפות.
בהצלחה
יש תכשיר נגד חתולים?:confused:
לאחרונה עברתי עם זוגתי למושב בקרבת ירושלים. למרבה המזל, הצלחתי למצוא עמוד על מדרכה למרפא אליו אוכל לקשור את האופנוע מבלי להפריע לאף אחד. עד כאן הכל טוב...
אממה, לפני יממה הגעתי הביתה לאחר העבודה ובעודי קושר את האופנוע, מגיע בעלים של כלב שמשתין בקרבה שלא לומר על השרשרת של האופנוע שזה עתה קשרתי?!
כמובן שהתעמתתי עם השכן הנדיב, אשר לדבריו ואני מצטט ״אז היכן אתה רוצה שהכלב ישתין?!״
אני בעודי מאופק, משיב לו שהוא גר במושב בעל שטחים רבים ונרחבים בהם ניתן לטייל עם הכלב לרבות רחמנא ליצלן השטח הפרטי שלו וכי הוא הבעלים של הכלב ולא הכלב הבעלים שלו...
פשוט לא יאומן איזו חוצפה יש לאנשים... בקצב הזה עוד אלך להשתין לשכן על הרכב... כי מה לעשות, אין שירותים על הכביש... 😁.
תנסה לקשור את השרשרת באויר.
יהיה לכלב יותר קשה להשתין על זה, ואתה לא תצטרך לשטוף ידיים אחרי תחילת נסיעה של בוקר.
תודה על ההצעה. תכלס, פחות מפריע לי שכלב זה או אחר ישתין לי על השרשרת וכו׳ (It's part of the game) כמו שמפריע לי שאני מתגורר ליד שכן אטום ותמוהה :/
זה כלכך מעצבן שיש אנשים כאלה. אשכרה אידיוט. פשוט מרגיז.
למה אני צריך להנדס את השרשרת שתהיה באוויר ולהתחיל לפזר אבקת פיות נגד שתן של כלבים? שהבעלים יהיו בני אדם - לא כלבים.
Sent from my iPhone
אתה גם תמיד יכול לנופף באקדח. זה מביא את התוצאות הרצויות כל עוד האובייקט לא חמוש.