זה לא איכות הרכבה זה מאוד נפוץ בכל הכלים . זה וזרועות אחוריות .
זה רוכב שלוקח אופנוע דוש וקופץ איתו כאילו זה מוטוקרוס זה קורה לכולם
הצג להדפסה
חחחח.. אחת התמונות היותר מצחיקות שראיתי לאחרונה.
סטרלוק, אני חושב שאתה תקוע בנקודת מבט מסוימת ורואה את הביימר לבן והשאר שחור.
גם אני רוצה אופנוע bmw יוקרתי ומפואר, באמת, מאוד רציתי שיהיה לי כלי כזה, אך לאור העובדה שמדובר במותג פרימיום לעשירים בלבד אצטרך לחפש תחליף, ומצאתי, אכן יש והרבה.
אם אהיה במקומך, לא אקנה דבר, כי כולם חרא, יפנים משעממים, נשברים, לא אמינים, פשוטים, מכלולי צעצועים, האם זה נכון? תלוי את מי שואלים, מה הפתרון?, לקנות אופנוע שנשמע לך אמין (יפני), חזק נוח ומהנה (וי סטרום למשל), שדי איכותי (בלי להעליב, לא יוסאנג), נכון זה לא גרמני, זה לא פרימיום , אך זה גם לא חרא.
כל אחד והיכולות שלו, זה בדיוק כמו חבר טוב שלי מדלית אל כרמל, קנה פרארי איטליה ואומר שזה לא כזה קשה ובלתי אפשרי, אני מבין אותו, מבחינתו ומנקודת המבט שלו הוא יכול אז מבחינתו כל אחד יכול, מבחינתי זה לא יקרה בחיים, ותאמין לי שאני בן אדם די אופטימי שלא חסר לו פוטנציאל, אך פה מדובר על כמות מרשרשים אסטרונומית....
יש לך אופנוע פרימיום, יפה לך, שיהיה לבריאות, אך אתה צריך להבין שלהרבה רוכבים הביימר הזה הוא רק פנטזיה, והדבר האמיתי הוא הmt ומשפחתו, מי שירצה לפנטז בפנטזיה כנראה שיפנה לגורמים המתאימים, אולי גם לך.
ג'וני וסטרלוק אני מבין שיש לכם אג'נדה נגד מטרו אבל אם לא תגבו בהוכחות כל הפוסטים שלכם יעלמו (יחד עם הפרסומים לאוגוסטה).
תקרא פוסטים שלי על הויסטרום ותראה מה שאמרתי לא פעם שזה כלי אמין ומוכח מאוד רק עם עלויות תחזוקה מטורפות.
אף אחד לא הולך לשום אג'נדה נגד מטרו יוריאר, ותראה בפוסט שלי אומר שהאמטי 07 כלי מעולה!
אבל כמו שאמרתי ה09 הוא כלי לא מאוזן ומאוד תקציבי והוא טוב רק למי שרוצה כלי גדול ב66 אלף , זה הקימקו של האופנועים הגדולים של היום.
ותראה גם מה שכתבתי בשרשור כאן על הזד אז אגנדה נגד מטרו?! חלילה וחס! ואם כבר אגנדה נגד מטרו זה להלין על בעיות בשירות ולא על תקלות יצרן (יאמהה) בדגם מסויים
היי אדנן,
חייב להגיד לך בתור אחד שרצה ממש bmw וגם הגיע לרכוש אחד, אני ממש לא רוצה יותר..זה לא פנטזיה יותר בגלל יבואן שמתיחס בזלזול לקהל לקוחותיו..
וגם אחרי רכיבה על הxr1000 וs1000r, אני מוצא את הטואנו הרבה יותר מרגש מהם.. :)
וכן גם mt שהיה לי כמעט שנתיים היה אחלה, ומתאים לליגה שלו, עושה את העבודה ומספק טונות של פאן.
אדיר, מקווה שתסגר על כלי, גם אני הייתי בסיטואציה הזו, בסוף הלכתי עם הלב וקניתי אופנוע שיקח לי עוד הרבה זמן למצות, אתה מוזמן להתייעץ אם יש לך עוד שאלות על הmt:)
רון
רכבתי היום עח הסוזוקי gsr750 ועל המונסטר 8 משהו..חח
הסוזוקי הפתיע אותי לטובה. הוא מהיר לאללה ודי הדוק. רואים שזה אופנוע עם שושלת. אין לו את הבעיטה של הmt אבל הוא קל לשליטה ולתמרון. הבעיה היחידה מבחינתי היא שאחרי חצי שעה כאב לי הגב לאללה (יש לי בעיות גב) והרגשתי את הויברציות בידיים כל הרכיבה.
אולי זה בעיה בבולמים שלו שמעבירה יותר מידי את הכביש אל הגוף.
המונסטר לעומת זאת זה סיפור אחר לגמרי.
שם את הmt בכיס הקטן בכל אספקט.
אופנוע מפלץ עם אין סוף כח ובעיטה בתחת שגורמת לך לחשוב שאתה על רכבת הרים בsix flags.
כמות הפעמים שהתרומם לי הגלגל הקידמי או שנכנסה לפעולה מערכת בקרת האחיזה היו רבות מלספור.
מה שמפחיד אותי בקניה של הכלי הזה הוא אני..
אני חושש שהכלי הזה יביא אותי למחוזות קיצוניים די מהר. ומשם אין דרך חזרה..
בקיצור, הדילמה הפכה למורכבת יותר ;-)
התחושה שעם כל רכיבה אתה עלול לאבד את עצמך לדעת..
הבעיה שלי היא שאני לא פחדן.. ולרכב על אופמץנוע כזה בלי תחושה של פחד שמרסנת אותך זה נראה לי טעות
כמה זמן הייתה הנסיעת מבחן על הדוקאטי?
והאם היית עם מלווה מטעמם?
הייתי חצי שעה בערך. נראה לך שעל נסיעות מבחן הם שולחים גם מלווה? מה פתאום.
בכל מקרה, לא אופנוע למתחילים האופנוע הזה ובהחלט אופנוע מגניב.
מעניין, אני ישמח לדעת מה היבואן עשה לא לשביעות רצונך.
אני אישת לקוח של המוסך שלהם מידי פעם וקניתי מהם f800st מהטרייד אין חדשים עוד לא יצא לי לקנות אבל לפני שנתיים כשרציתי הם היו אחלה.
אם המצב השתנה נשמח לדעת
אין דילמה מורכבת מצאתה את האופנוע שלך תתחדש בדוקאטי :)
rontl, אני גם לא חושב שיהיה לי BMW מתישהו :cool:, אני נשאר עם הCB מהעבודה, בינתיים די מרוצה.
אגב האופנוע שבחרת גם אופנוע פרימיום אדיר, בכלל אני מת על האיטלקים האלה.
אדיר, מברוק הדוקאטי, לך על זה, בחרת ללא ספק בכלי חלום.