כעת זה סופי - אלבר-מוטו תייבא את אופנועי טריומף לישראל; מערך הייבוא יוקם בעתיד הקרוב.
http://fullgaz.co.il/%D7%90%D7%9C%D7...8%D7%90%D7%9C/
הצג להדפסה
כעת זה סופי - אלבר-מוטו תייבא את אופנועי טריומף לישראל; מערך הייבוא יוקם בעתיד הקרוב.
http://fullgaz.co.il/%D7%90%D7%9C%D7...8%D7%90%D7%9C/
נקווה שיצליחו כמו הארלי שהם מייבאים ולא דיאלים.
נקווה שהמחירים יהיו כמו דיאלים ולא כמו הארלי 😂
זה עומד להיות דוגמא טובה להבדל בין לקוחות מקלדת ללקוחות אמיתיים.
במשך השנים כאן בפורום פול גז וספייסבוק היו אינספור אנשים שהצהירו שאם טריומף מגיעים הם ישר קונים.
אותו דבר עם רכב חשמלי, כולם כותבים שזה העתיד וכמה זה טוב עד שאתה אומר להם אז תקנה כבר אבל אז מתחילים התירוצים.
הכל יתחיל ויגמר בתמחור הכלי לקהל, שכבת השומן (אם ניתן יהיה לקרוא לה ככה) לכלי הזה חמקמקה.
אם תמחור דגם האדוונצ'ר שלהם יהיה במחיר שנמכרים מתחריו היפנים הכלי ימשוך אליו הרבה
מהמועמדים ואף ינגוס במתחרה הגרמני היקר להחריד,
היבואן הוכיח כבר שדרך החשיבה שלו שונה מיבואנים אחרים, ואם יצליח לזנב בגרמנים/אוסטרים,
וביפנים שמחזיקים קהל המאמין בתוצרת היפנית יהיה לו שוק נרחב וימכור כמות יפה.
אבל כלי שיתמחר גבוה מהיפנים האמינים ובעלי השוק המבוסס ונמוך רק במעט מאלוהי האדוונצ'ר
הבאוורי, שיש לו פה כת מאמינים אדוקה ובלתי מתפשרת, יפסיד את התחתונים האמריקאים שלו.
אני אשית לא מאמין ב שום "תמחור " הגיוני מבחינת הקונה בארצנו.
לא היה ולא יהיה חיה כזות.
אשליות
עוד לא רכבתם על הכלים וכבר אתם יודעים שאתם רוצים לקנות כזה? זה עונה על ההגדרה לקוחות מקלדת.
כי הם בתמונות נראים מה זה סבבה,כמו שכל ילד רוצה שיהיה לו צעצוע כזה.ציטוט:
עוד לא רכבתם על הכלים וכבר אתם יודעים שאתם רוצים לקנות כזה?
מנסתם בטח יהיה מלא ביד2 :)
גם במציאות. הייתי בסוכנות בארופה ופשוט הכלים נראים טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
לא רכבתי עליו. ראיתי אחד במצעד הג'נטלמנים בסופיה, הבעלים היה נחמד מספיק לתת לי לשבת ולהניע (וקצת לגזגז). אופנוע יפייפה, קלאסי שנשמע פגז, חוץ מזה שלא היה אופנוע שרכבתי עליו שלא נהנתי ממנו (אולי למעט מנועי 4 בשורה, לא מתחבר).
האופנוע המדובר היה ה-T100 בונוויל אגב. ראיתי עוד כמה מקרוב ביוון והם פשוט מדהימים. שלא לדבר על ג'יימס פרנקו בסרט Nerve, שבשבילי האופנוע ההוא זה כמו ארנולד עם הפאט-בוי לחובבי הטרמינטור - "כזה, לארוז בבקשה".
רכבתי לפני כמה שנים על ה- 800XC בפרו. אופנוע אדוונצ׳ר אמיתי! כזה שאפשר לטחון איתו הכל, עם מנוע טריפל פצצה.
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...F8%E9%E5%EE%F3
אני די בטוח שהיבואן החדש עשה "תוכנית כלכלית" ובדק את הנתונים מדעית, בגלל גודלו הוא גם כזה שיכול לספוג הוצאות
משמעותיות ועבודה ללא רווח לפחות לתקופה מסוימת, מה גם שהוא נשען על רווחים לא מבוטלים מהמותג האמריקאי שלו.
עכשיו נשאלת השאלה אם ימכור מעט אופנועים ברווח גדול, או יכוון ליותר אופנועים ברווח קטן יותר, אגב למי שמתפתה לפריסת
תשלומים, בצורה כזו האופנוע הרבה יותר יקר, על הנוחות החודשית מפסידים המון כסף.
מחכה שנה שנתיים. אין מה למהר
אז ככה:
יש רק אישור לייבוא.
לא ידוע איזה כלים יביאו.
לא ידוע תמחור.
לא ידוע אם יהיה תמכור כניסה לשוק.
לא ידוע עוד כמה זמן יתחילו להיכנס לשוק.
אני כן יודע שחלמתי על triple כבר המון זמן אז בדקתי מימון ואם יהיה תמכור כניסה לשוק נכון הוא בדוק בכיס שלי.
יש לכם ניחוש מתי יתחילו להכניס אותם לשוק?
Sent from my MI 5X using Tapatalk
שמעו... יש כאן 2 בעיות קשות מאוד.
1. זה לא עוונדה.
2. מוסיף חטא על פשע - זה גם לא כלי יפני.
בזה כנראה יסתכם העניין ל99% מציבור הקונים כאן.
לא יודע מה אייתך, אבל אני מספיק שנים על כביש ועוד יותר בסצנת האופנועים, ואני מרגיש בשנים האחרונות שינוי גדול.
הרוכבים השתנו, האופנועים השתנו, בעצם הכל השתנה, פלח השוק של הלא יפנים לא מוכר פחות, המדרגה של הגדולים
לפחות מנועים מעל 1000 סמ"ק מעורבב מכל העולם והם פלח יציב אבל לא גדול.
פלח האדוונצ'ר בשליטה גרמנית, אז אם האנגלים למדו משהו ממלחת העולם השנייה בליץ ומצור על גרמנייה תביא לניצחון.
מזמן לא היו חייבים רבים כל כך למעטים כל כך!
לא נכון.
שנים בכינו שאין דושים שאשכרה יכולים לעשות שטח (dr/xt/xr). החזירו את הdr, והוא נחטף כמו לחמניות.
זה נשמע לי כמו ... (מכיר?)
ה"משקיע" הוא אלבר עם גב חזק. מקסימום שימן עם כמה ניירות בשביל האפשרות לייבא. ויביא כלי או שניים.
אם לא יימכרו - יוריד במחיר עד שימכרו כל מה שבמלאי ואז יפסיק.
אם כן - יביא עוד
מדוע אתה סבור שמישהו מאלבר יבצע חרקירי לנוכח הבושה שלא נמכרו כלים למרות ההבטחות?
מדוע אתה לוקח את הצד של התאגיד? ניסוי בכלכלה? אלף בית של הגימל דלת בשיווק.
תגיד, אילו ראשים נערפו באלבר עקב ה"ניסוי בכלכלה" עם דיאלים ורוני לייבוביץ?
בערכים מוחלטים אתה צודק.
בסופו של דבר ויסטרום הוא אופנוע הרבה יותר ורסטילי (אם נוריד שניה את עניין השטח).
בפועל,
נתח השוק שהdr משרת הוא הרבה יותר קטן,
ובכל זאת,
אתה רואה הרבה כאלו על הכביש. ממש הרבה, בהתחשב בתחרות שיש לו היום. אם לא הייתי לכסות כל יום מרחקים גדולים בכביש בינעירוני, הייתי קונה כזה. מה לעשות, שכשכתבתי בזמנו שחבל שלא מביאים אותם לארץ (לפני כעשור) הצרכים שלי היו אחרים.
אם הייתי נמצא היום באותה סיטואציה בחיים, שבה הייתי אז, הרי שהיה לי בחניה dr, ולא אופנוע כביש של עצלנים.
הוא עדיין מיוצר?