נהגת שכנראה התעסקה בטלפון סטטה מהנתיב על קו רצוף והורידה לי את הלב לתחתונים.
https://www.youtube.com/watch?v=VEYV...ature=youtu.be
נהגת שכנראה התעסקה בטלפון סטטה מהנתיב על קו רצוף והורידה לי את הלב לתחתונים.
https://www.youtube.com/watch?v=VEYV...ature=youtu.be
כלבה בת עוולה. שיבוא לה פול-טריילר ממול פעם הבאה.
ואתה - הקו שלך נוראי. אתה יושב צמוד על הפס הפרדה כל הפניה, אין לך שטח ראיה בשיט. תתחיל לקחת פניות על הקו החיצוני עד שיש לך שדה ראיה לתוך הפניה, והדברים האלה לא יסכנו אותך יותר.
בתזונה.
ואתם רוצים להגיד לי שאי אפשר לשלוח את זה למשטרה? ואם כן הם לא עושים כלום?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מפגרת. והדבר שהכי מעצבן אותי זה שזה לא מפתיע בכלל.
אתה רוכב לא נכון ואתה זה שהיה משלם את המחיר
קח אחריות על הרכיבה שלך ולא תצטרך להתלונן על מטומטמים
אין קשר בין זה שאתה רוכב נכון או לא נכון לבין רכב שעובר קו הפרדה לבן מולך. כשרכב מולך עובר קו הפרדה לבן בכביש שהמהירות בו היא הרבה מעל 20 קמ"ש גורלך לא בידיך יותר.
זה נוהל איתם דרך הפייסבוק עם התכתבות + צירופי פרטים וסירטונים + תשובות מהם שהדברים יבדקו ובלה בלה בלה.
בתור אחד שאמונו במשטרה לא קיים, לא אבזבז את זמני על הגשת תלונה שברגע שאצא מהחדר תיזרק למגרסה.
בהחלט אחד הדברים המעצבנים ואני מסכים שבמקרה כזה אין קשר מה רמת הרכיבה שלך והקו שאתה לוקח, כי זה עדיין מרתיח לראות רכבים סוטים ועוברים קו הפרדה רצוף.
לגבי לקיחת צעדים למניעת תאונה במקרה כזה - פה יש 100% משקל על צורת הרכיבה.
שבת האחרונה בסדום היה בחור עם רכב bmw לבן שהגיע לנצל מעט את יכולות הרכב שלו, אבל שם פס אחד גדול על רוכבי האופנוע וחתך בערך כל פניה אפשרית בגלל המהירויות שנסע בהן. עד שהגיעה משטרה והוא נעלם מהעין...
פעם אמרו לי שאין צורך להגיב בפורומים כי אם לא תגיב תמיד יהיה מישהו שיענה במקומך, רק טוב יותר.
יכול להיות שזה נכון, אבל...
ציטוט:
כלבה בת עוולה. שיבוא לה פול-טריילר ממול פעם הבאה.
ציטוט:
בתזונה
אז אני רק שאלה: איך צריך להגדיר את החבורה ששכבה על השוליים בין לוזית לבית גוברין ביום שבת האחרון, את הבחור על הדוקטי הלבן שעקף אותי מימין בעלייה ממסילת ציון לשער הגיא (אין שוליים, אז מה?) או את הבחור שחתך קווים בין בית גוברין לקריית גת.ציטוט:
מפגרת
אני יודע, אלו לא אתם, אלו ערסים וילדים וכל מיני. אבל חבר'ה בחייאת, תסתכלו קצת על עצמכם לפני שאתם יורקים קללות.
הרבה בריאות (וגם קצת מודעות עצמית) לכולם,
קעטו"ש
הנהגת אשמה אבל אתה אשם לא פחות.
בסופו של דבר אתה תשלם את המחיר הכבד אז באחריותך לרכב במשנה זהירות במיוחד אם אתה רוכב ספורטיבי בציבורי.
לא צריכים עוד מאור בבלי ז"ל
נראה שאתה לא מבין את המשמעות של רכיבה על אופנוע
נכון, הנהגת שבאה ממול אולי לא יודעת לנהוג ואולי אפילו מטומטמת
אבל אם היא היתה פוגעת בך - אותך היה צריך לגרד מהפגוש שלה.
המשמעות היא שרוכב אופנוע צריך להיות מסוגל לרכוב באופן שיפצה גם על טעויות של אחרים - אחרת הוא יפצע כמו רבים לפניו ורבים אחריו.
על פי הסרטון שפרסמת ועוד יותר על פי התגובה שלך אתה עדיין ממש לא שם
מסכים, זה שהיא עשתה עבירה אני לא מתווכח. אבל הנזק שלה יגמר בכמה אלפי שקלים.
לרוכב זה יסתיים אחרת לגמריי.
בדיוק, אין בכביש חכם או צודק.
רק אחד ששורד.
uriar לרגע לא חשדתי בך בשוביניזם, באמת.ציטוט:
קיללתי אותה לא כי היא אשה ולא גבר ולא כי היא נהגת ולא רוכבת. קיללתי אותה כי מגיעה לה קללה הגונה...
בפוג"ז היו לא מעט שרשורים אחרי תאונות ותמיד, ללא יוצא מן הכלל, הוטחו האשמות ב"נהגי הפחיות", למרות שזה טבעי בפורום של רוכבים, זה תמיד הפריע לי.
מה שאני ניסיתי לומר זה שכמי שמסתובב הרבה מאוד, במכונית, ע"ג טוסטוס ואפילו ברגל, במספר אזורים שאהובים על אופנוענים של שבת אני נחשף ללא מעט מקרים בהם האופנוען מסכן את עצמו ואת משתמשי הכביש האחרים.
כל המקרים שציינתי התרחשו בשבת האחרונה (בתיקון אחד, השוכבים שכבו בין לוזית לעגור ולא כמו שכתבתי), יכולתי להוסיף עליהם עוד כמה דוגמאות מאותה שבת יפה, אבל זה לא באמת חשוב.
רק בריאות.
קו הפניה שלך לא נכון.
קרא את הת'רד הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...4-%D7%96%D7%94
אני לא רוצה להתווכח על העובדות, בעיקר כי גם אני נתקל באותם רוכבים. אבל, אתה צריך לקחת בחשבון הבדל אחד. כשאופנוען מתנהג ככה על הכביש הוא מסכן בעיקר את עצמו. כשרכב (פחית) מתנהג ככה הוא מסכן בעיקר את האופנוען. לכן, הדרישה מנהגי המכוניות להיות זהירים יותר היא צודקת לדעתי, ואולי מכאן מגיעה המרירות. מצד שני, מכיוון שזה לא הולך לקרות, אז אנחנו צריכים לרכב במשנה זהירות כי לא משנה מי אשם, אנחנו נשלם את המחיר.