בוקר
משתמש בWAZE עם הדיבורית בקסדה, אתמול ניווטתי בתל אביב, בדרך לתל אביב ליעד הראשון עבדה תקין עד היעד מיעד א ליעד ב נסגרה מעצמה.
נראה לי שזה קורה בתנועה איטית, רמזור אדום.
מכירים את זה?
הצג להדפסה
בוקר
משתמש בWAZE עם הדיבורית בקסדה, אתמול ניווטתי בתל אביב, בדרך לתל אביב ליעד הראשון עבדה תקין עד היעד מיעד א ליעד ב נסגרה מעצמה.
נראה לי שזה קורה בתנועה איטית, רמזור אדום.
מכירים את זה?
טלפון? Ios או android? המסך היה כבוי? זה חוזר על עצמו?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
התופעה הזאת קוראת גם אצלי באיי פון 4S .
קורה אחת ל.... גם על אייפון 6s
גלקסי s6 , חוזר על עצמו, המסך כבוי הטלפון בתיק.
יש לטלפון הגדרה של צריכת חשמל פר אפליקציה והגדרתי שלא יעבוד על וייז
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
יכול להיות שהתחמם המכשיר?
קורה גם אצלי.
זה בעיה באפליקציה,כשעומדים הרבה זמן במצב מסך כבוי לפעמים הוייז נסגר.
אם המסך פועל זה לא קורה.
גלקסי 4S
אצלי קורה כשהמסך פועל.
חשבתי שאולי מתחמם אבל זה קורה גם ברכב - אני כיוונתי את אחת היציאות של המיזוג למכשיר ( קירר אותו יופי) ובכל זאת זה קורה.
כנ"ל
SONY XPERIA Z3
היה קורה לי לא מעט כשהייתי משתמש באוזניות חוטיות (בטלפון LG G4). הטלפון היה בכיס המעיל בהתחלה עם מסך כבוי, אחריזה הייתי משאיר את המסך דולק (בכיס, כן) ועדיין הוויז היה נכבה. חשוב לי לציין שלא היתה שום חוקיות שהצלחתי לעלות עליה בנוגע למתי הוויז מחליט לכבות את עצמו לדעת, היו לי נסיעות עם אופי משתנה (בינעירוני ועירוני מרומזר, ארוכות ו/או קצרות) שהוויז עבד חלק, וכאלו שהוויז כיבה את עצמו. כשהייתי משתמש בזרוע לטלפון לא נכבה לי הוויז אף פעם. אחרי שעברתי להשתמש בדיבורית הפסיקו התופעות האלו, אבל חשוב לציין שאני כבר כמעט ולא משתמש בוויז...
קיצר נעבור לגוגל מפות או לHERE, זה יפה שעצבו מחדש את האפליקציה... אבל המינימום שתעבוד בלי לקרוס.
מה זה HERE?
יכול להיות שהמכשיר ממטב אוטומטית את הפעילות של האפליקציות.
אם אתה עם רום מקוסטם סביר שזה קורה.
תבדוק שאין לך אפליקציה לניהול זיכרון במכשיר שאולי מכבה את האפליקציה. זה בדרך כלל הבעיה.
הS6 מגיע עם מנגנון פנימי שממטב ביצועים וצריכת חשמל אבל עשיתי לוייז EXCLUDE (שלא ייגע בה)
https://maps.here.com , יש גם אפליקציה , מסוגלת לעבוד אופליין , באנגלית בלבד , ממש טובה
אני מעריך שזו הבעיה.
בהנחה שלא הוצגה כל הודעת שגיאה זה הכי סביר.
נסה לנטרל את ה"מנגנון פנימי" ביישומים( אני מניח שגם כאן מדובר באפליקציית מערכת שמנהלת זיכרון בסגנון greenify) ולראות אם זה קורה..
מה גם שלוייז יש כמות משתמשים כל כך גדולה שלא סביר שהיא קורסת ככה סתם וזה לא מטופל או מדווח מהר מאוד.
משער שהtask manager מפיל את האפליקציה לטובת צריכת סוללה ופינוי זכרון. בעיקר במצב מסך סגור צריך לבדוק שהעסק מוגדר להישאר תמיד רץ ברקע ולא לסגור כשבא למערכת. לחלופין לסגור דברים אחרים שרצים ברקע זה יעזור
Sent from my Windows phone
כנ"ל אצלי, כשהייתי מנווט עם הטלפון בתיק ומסך כבוי.
מאז שהטלפון עבר לשבת על בכידון והמסך נשאר דולק בניווט התופעה לא חזרה על עצמה.
אם זה קורה לך בין יעדים זה כנראה נובע מהסיבה שקיימת חפיפה בין המסלולים ווייז מבטלת את המסלול (בעיה שקיימת הרבה זמן ועדיין לא תיקנו). בגלל שהמסך שלך כבוי ומבחינת וייז הניווט נגמר, האפליקציה נכבית.
1
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
קורה גם אצלי לפעמים כשהמסך כבוי.
LG G3.
אין כמו אנדרואיד, 2 פיצ'רים מובנים מותקנים, אחד של גוגל ואחד של סמסונג עובדים ביחד... למה? ככה.
של סמסונג שביטלתי ולא עזר:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4e0c9a2406.jpg
של גוגל שביטלתי ממש עכשיו :
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2250b358b3.jpg
נקווה שעכשיו יעבוד.
כשהוויז פועח, בהנחה שלא שינו קרנל או הגדרות עדיפות, אין הבדל. הוייז ממשיך לפעול באותה צורה. אין בוויז הגדרה של כיבוי אחרי כמה זמן. זה רק יעול מערכת
בתקופה שלי אנשים ידעו לקרוא שעלוט בצד הדרך.
אם אתה לא מספיק לקרוא תאט. זה גם ככה מסוכן לקחת את הפניה ההיא במהירות הזאתי
ביום שישי שעבר הייתי בתל אביב. הוויז נכבה. עצרתי בתל אביב, הפעלתי אותו. אני עוד עומדת ומקבלת שתי הודעות בהפרש של שניה - "בעוד 800 מ' תפנה שמאלה" + "בעוד 800 תפנה ימינה"...
עצרתי פעמיים, כל פעם הפעלתי וייז מחדש ובסופו של הדבר הגעתי. "הגעת ליעד" קבלתי בצד הרחוב שממול ליעד.
יש לאן להשתפר.
אתם לא מסתובבים מספיק בערים הגדולות... תל אביב וירושלים בלי וייז זה התאבדות., כמובן תלוי ביעד.
בתל אביב עם כל החד סטרי , אין פנייה/פרסה ועבודות הרכבת.... פספסת פנייה פרסס בהרצליה.
ירושלים זה פשוט מבוך.
אני עושה ככה
http://i.imgur.com/9JhJ7GF.jpg
או שהייתי עושה ככה אם לא היה מסתבר שהאפליקציה לא תומכת בישראל
אני לא אקח את החלק הזו בתרבות ישראלית - לעצור באמצע כביש, לעמיד את כל התנועה מאחורי ולהתחיל לברר אצל נהג אחר לאן ואיפה לפנות.
חחחח סטרלוק ורותי שוב פעם התחלתם? מתחיל להיות חשוד העניין :O
nihlrider - מה זה?
זה שעון חכם Pebble ששמים על הכידון במקום על היד (לנסיעה). מתחבר לטלפון ולאפליקציית הניווט.
גם איפה יש תאונה, איפה יש משטרה ומצלמות.
ממשק לWAZE כזה יכול להיות מאוד נחמד.