האגזוז בייבוא אישי מאיטליה הגיע!!
אז ככה היום הגיע לי האגזוז GPR Furore ל Z שלי
כמובן שהזמנתי את האגזוז מGpr איטליה . אחרי התכתבויות רבות ביקשתי מהיצרן לא לשלוח לי בשום פנים ואופן את האגזוז בכל חברת בלדרות שהיא ומשום מה קיבלתי מספר מעקב הזוי מאיטליה שהשתנה בארץ למספר מעקב ישראל , כנראה איזה קומבינה שדואר ישראל עושה , כלכך התעצבתי שראיתי שאני אמור לשלם 400 שח מיסים וכל העמלות הלא מובנות של דואר ישראל , האגזוז עלה לי 1000 שח ,בכל מקרה אני חייב לציין גם שהמכס פתח לי בברוטליות את הקופסא היה בה חור בגודל של ראש במזל לא נפל כלום מהחבילה . בכל זאת האשמתי את היצרן שהוא זה ששלח את זה ב EMS מפה לשם גי פי אר החזירו לי את כל עמלת ה EMS כולי מאושר עד השמיים , ההרכבה גם לא סיפור אבל חשוב שתדעו שזה ממש לא סרט כמו שהרבה חושבים להזמין אגזוז סך הכל חשוב מאוד שיהיה לו תקן מוטבע על הגוף עצמו שרשום עליו E וזה עובר חלק
האגזוז בייבוא אישי מאיטליה הגיע!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
strelok89
בקיצור דפקתה את המוכר על כסף שאתה אמור לשלם על פי חוק.
למה שלך לך בדואר כזה? כי זה פאקינג אגזוז בגודל עצום לא שולחים אותו בדואר רגיל לא מבוטח.
לא אתפלא שמעכשיו הוא לא ישלח לארץ ואולי גם ישאיר לך פידבק שלילי.
זה מה שנקרא אנחנו יורים לעצמיינו ברגל
Sent from mTalk using windows 10 mobile
אני במשך שבועים הייתי בקשר איתו שיחות עצומות במייל , הוא הבטיח לי במאה אחוזים שהוא שולח את זה בדואר סטנדרטי , בהתחלה הוא רצה לשלוח לי את זה דרךdhl/tnt לא הסכמתי בשום פנים ואופן . לסיכום זה הגיע דרך ems ,דואר ישראל אומר שאין סיכוי כזה שהמוכר לא שלח את זה ב ems כי הם לא משנים מספרי מעקב . אני יכול להגיד לך שביקשתי החזרים המוכר לא התנגד הוא אמר אין בעיה .
Sent from my iPhone using Tapatalk