למה? כי ככה נהוג במערך הטכני. בדרך כלל גם המפקד מעניק איזה מזכרת צנועה לחייל המשוחרר.
Sent from my S60 using Tapatalk
הצג להדפסה
למה? כי ככה נהוג במערך הטכני. בדרך כלל גם המפקד מעניק איזה מזכרת צנועה לחייל המשוחרר.
Sent from my S60 using Tapatalk
זה נשמע כמו שירשור - "למנהל שלי יש אירוע - כמה כסף להביא מתנה?"
ברוך הבא לעולם החברתי המרובד
אם אתה יכול לעמוד בזה כלכלית - תשקיע כמקובל.
(באינטרנט יש היום מחשבונים לגובה מתנה. (איזה אירוע? בריתה? באיזה אולם? מתי? וכ'ו) לא יאמן)
היתה לי בצבא חיילת נחבאת אל הכלים ששובצה בתפקיד פקידותי שלא הלם את כישוריה ושנינו קיטרנו אחד לשני כל הזמן על כמה שרע לנו.
כשעברתי לתפקיד אחר, היא הביאה לי במתנה טופס ממוסגר (אחד הטפסים שהיא היתה אחראית עליהם) עם הקדשה חביבה. שמרתי לנוסטלגיה.
היא השתחררה, אני השתחררתי ולא היה לנו שום קשר אבל אחת לכמה שנים הייתי נתקל בטופס הממוסגר ונזכר בה. לפני כעשור נזכרתי בה שוב ואיתרתי אותה בפייסבוק. החלפנו כמה מילים על החברים מהצבא, על התואר השני שהיא עשתה בטכניון ועל המחלה שלה. כמה חודשים אח"כ היא נפטרה מלוקמיה.
מאז כבר עבר עוד עשור ואני נשארתי עם טופס ממוסגר וזכרון.
אם מקובל אצלכם להביא מתנה למפקד אז תביא מתנה למפקד. מספיק טופס במסגרת עם כמה מילים. יכול להיות שהוא יזרוק אותו לפח שניה אחרי שתצא מהחדר אבל יכול להיות שלא.
ואני מקווה שתתן לעצמך להרגע קצת, ותתחיל ליהנות מהחיים, ולא להעסיק את עצמך בדברים שבינינו, הם זוטות.
אולי אם תפסיק להיות כל הזמן במירוץ לעבר האושר,
תהיה סוף-סוף מאושר....