פדרוסה והונדה ניפרדים. האמת שלא ראיתי את זה בא.
מעניין מי יקבל את המושב לצד מארקז?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הצג להדפסה
פדרוסה והונדה ניפרדים. האמת שלא ראיתי את זה בא.
מעניין מי יקבל את המושב לצד מארקז?
לורנזו בראיון אחרי המירוץ במוג'לו, עוד לפני שפשט את חליפת הרכיבה, מאשר שזאת העונה האחרונה שלו בדוקאטי. הספרדי פותח את הקלפים ומדבר בגילוי לב על האכזבה שלו מדוקאטי וטוען שאם השיפורים היו מגיעים כמה חודשים קודם לכן, הוא ככל הנראה היה ממשיך לרכוב על האופנוע האדום. לורנזו לא חוסך ביקורת גם מעצמו ומדבר על הדמות הבעייתית שנוצרה לו במדיה כתוצאה מהיותו ישיר ומהתבטאויותיו לאורך השנים שנתפסו כהתבכיינות.
לסיום, הספרדי מאשר שאמנם הוא עוזב את דוקאטי, אבל ימשיך לדבריו לרכוב עם יצרן אחר לשנתיים הבאות.
https://youtu.be/m6tRpgcz_Ho
Sent from my ALE-L02 using Tapatalk
מעניין שהידיעות יוצאות באמצע העונה.
מעניין מי יחליף את פדרוסה? קארצלו?
ומי יחליף בדוקאטי את לורנזו? פטרוצי מילר? אני במהלך איטלקי הייתי שם את פטרוץ על אופנוע מפעל ומביא את צאז דיוויס מהסופרבייק לפרמה במקומו על אופנוע לווין.
ולגבי הונדה מי יודע אוליי בכלל במהלך מפתיע נראה בסוף את לורנזו ...
בהונדה.
בכל מקרה
להתראות בברצלונה.
רעידת אדמה במוטו ג'יפי, חורחה לורנזו ירכוב בשנתיים הקרובות בקבוצת רפסול הונדה לצידו של מארק מארקז!
מקור:
https://www.motorsport.com/motogp/ne...drosa-1044691/
וואלה הייתה לי הרגשה!. למארקז ולורנסו יש שפה משותפת
עכשיו נשאר לאן הולך פדרוסה
ומי יחליף את לורנזו בדוקאטי.?
קורא לדוכן העדים 2 מומחים : ד"ר נעם 1.
והסמנכ"ל נימי /נומי.
ובנתיים לוקח כדור...
מתפנה מקום בדוקאטי, מתפנה מקום בהונדה.
ויש שמועות שאפילו בימאהה יהיו חילופי גברא..
אבל איכשהו, זארקו מצא את עצמו ב-KTM.
מתוך כל הסלט הזה, דווקא המעבר של זרקו לקבוצה בוסרית כל כך נראה לי הזוי
דנילו פטרוצ'י יהיה זה שיתפוס את מקומו של חורחה לורנזו בדוקאטי לעונה אחת. אל המשבצת הפנויה בקבוצת פראמק, ייכנס רוכב המוטו 2 פרנצ'סקו בגניה.
מקור
https://www.motorsport.com/motogp/ne...-Viral+Content
יש אלוהים ! פטרוץ לאופנוע מפעל דוקאטי , מגיע לו בהחלט.
גם איטלקי גם רוכב נהדר.
עכשיו נשאר לחפש לפדרוסה בית.
וואמוס להתראות
בקטלונייה.
אחות....!
נימי שלח אותי.
משחק הכיסאות הפרסונלי שהיה סגור, נעול ונצור אך לפני שבוע יורה באוטומט. עדיין, רב הנסתר על הגלוי. דוקאטי סוגרים ל 2019 עם דובי ועם פטרוצ'י החל מהיום. מוביסטאר יאמהה סגורים עם רוסי ווינאלס, והקטומים סגורים גם הם עם זרקו ואספרגרו. למיטב זיכרוני, טק 3 סגורים גם אחרי שבחרו להמשיך עם חפיז שיירין הרוקי המבטיח.
ברפסול הונדה, הרגע אושר רשמית, האוכף של פדרוסה הולך ללורנזו.
בסוזוקי התפנה האוכף של יאנונה.
באפריליה התפנה האוכף של רדינג.
באלמה פרמאק התפנה האוכף הדוקאטי של פטרוצ'י. מילר נשאר לעוד עונה עם סיכוי להחליף את פטרוצ'י ב 2020
באנחל נייטו על גבי הדוקאטי רוכבים אברהם שמביא ערמות מהכסף של אבא ובאוטיטסה שהוא ספרדי בקבוצה ספרדית.
ב LCR נשארים עם קראטשלאו וגם עם נאקגמי.
באווינטיה דוקאטי רוכבים ראבאט וסמיון. ראבאט ממוקם 13 באליפות. סמיון אחרון וללא נקודות.
במארק VDS יש בלאגן מטורף אחרי שהספונסר ואן דר סטרטן האשים את מנהל הקבוצה במעילה. מורבדלי ימצא קבוצה גם בגלל שהוא אלוף ה Moto2 וגם בגלל שהוא חלק מהאקדמיה של VR46. לוטי לא צבר אפילו נקודה אחת.
מהרוכבים הבכירים. שניים ללא אוכף כרגע. פדרוסה שעוזב את רפסול הונדה ויאנונה שעוזב את סוזוקי. שמועה אומרת שגם ג'ונתן ריאה אלוף הסופרבייק שלוש פעמים ברציפות ובדרך לרביעית תר אחרי הצעה טובה מספיק ב MotoGP.
איללכא...ואוכפים לוהטים
הייתכן מצב בו פדרוסה לא יהיה בסבב שנה הבאה?
גוני ראי מהסופרבייק אלוף 3 שנים. שבר את השיאים. מוביל גם העונה.
מה נשאר לו ? MotoGP..
הגיע הזמן לאירי במוטו, הלוואי.! רוכב ליגה.
אוהב גם צאז דיוויס אבל גי'גי דוקאטי שומר עליו בסופרבייק.
ולגבי פדרוסה? מח יודע אולי גם הוא יגיע לאותה התחרות.
יינונה ? מי יודע חבל עליו רוכב משוגע.
צ'או
בהחלט יש מצב. מנגד יאמהה מחפשים קבוצת לווין שתחליף את קבוצת טק 3 שבחרה ב RC16 של KTM. רק שלוח הזמנים לוחץ וליאמהה יש רק עד סוף יוני לסגור. קסבייר סמיון ותום לוטי רחוקים מלהרשים. וסוזוקי יכולים להיעזר בניסיון של פדרוסה בפיתוח. ואחרי הכל, יש מצב שפדרוסה ינדוד להונדה בסופרבייק.
אני מת על האופטימיות שלך. אבל אם ראי יצליח ב Motogp זה יהיה כנגד כל הסיכויים. זה לא הצליח לקולין אדוארדס, לטרוי בייליס, לג'יימס טוסלנד ולבן ספיס מהסופרבייק. גם לכריס ורמיולן, קיינן סופגולו וסם לואס מהסופרספורט. הרוכב המצליח ביותר שנדד מהסופרבייק ל Motogp הוא קאל קראטשלאו וגם במקרה שלו זאת הצלחה מסויימת ותו לא.
הכיוון ההפוך זה בהחלט עובד עם מקס ביאג'י, קרלוס צ'קה וסילבן גווינטולי בסופרבייק ועם צאז דייויס בסופרספורט.
איללכא...וצר לי לבאס אותך.