לא במקרה הבחור אהב את הכליhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c6142da54e.jpg
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
לא במקרה הבחור אהב את הכליhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c6142da54e.jpg
עצוב.
rest in peace
40032 ק"מ
מצבי רכיבה, יש כמה כאלה בכל אופנוע, לפני שיקפצו עלי כל מאותגרי מיפוי ההצתה ויצעקו חמס אז אסביר.
יש מצבי רכיבה שנמצאים במוח ויש כאלה שמתוכנתים במפת ההצתה של המחשב באופנוע בטווח אצבע.
אבא של הג'ינג'ית עזב אותנו לאחר מחלה אכזרית, הכרתי אותו בסוף שירותי הצבאי אי שם בשנת 1987
איש מופלא, גדול, חזק ובעל נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה. הג'ינג'ית יצאה עם הרכב המשפחתי לסעוד
אותו בחולון עיר מגוריו ואני קיבלתי את הטלפון עם ההודעה המרה, לא רצינו להודיע לה בטלפון, בקשתי שימתינו
לה מתחת לדירה בחולון, עליתי על הציוד וטסתי לחולון שבת 19:30 בערב קור כלבים.
הרבה מהרכיבה לשם אני לא זוכר, זוכר שרציתי כבר להגיע, זוכר שהכביש באופן פלאי לא היה עמוס במיוחד,
זוכר שכל הכבישים בתוך ירושלים שבורים. לא רכבתי עם מוזיקה באוזניות, ושכחתי בכל הבלגן את מגני הברכיים.
רכיבה אוטומטית לחלוטין כשהראש עסוק בדברים אחרים לגמרי, והגוף עובד על אינסטינקטים, יכולת נרכשת וניסיון.
למרות הרכיבה הזאת נזהרתי שבעתיים, כשאני משנן לעצמי את המנטרה "שים לב אתה לא במיטבך."
הג'ינג'ית יצאה כחצי שעה לפני והגעתי כרבע שעה אחריה, עצוב...
החזרה הייתה יותר סוריאליסטית, באזור לטרון התחיל להצטבר ערפל כבד כתוצאה מהיום החם והאוויר הקר מאוד
שגלש מההרים התנועה דלילה בשעת חצות אבל קיימת ומאיימת והראות מוגבלת למטר לפנים, אורות הערפל שלי
נתקלו בערפל כמו בקיר בטון ואני רוכב בתוך ענן לבן מכל הכיוונים כמו בסרט אפוקליפטי אין נוף, אין קווי מתאר,
בקושי קולטים את הכביש, המהירות ירדה משמעותית והפחד שלי מרכב שיינגח אותי מאחור, אורות ההתראה דולקים
ומהבהבים את עצמם לדעת, ואני כמו בטוח ריק (ואקום) גם המציאות וגם בתחושה המצחיק שבתוך כל הערפל הזה
הייתי צריך להתאמץ לראות איזה אור יש ברמזור והמושג לא רואים ממטר הפך אמתי.
חולון, כמה ימים אחרי, ביקור מנחמים בביתה של הג'ינג'ית הבית מלא ומרגיש ריק, לוקי א' ואני למטה ליד האופנוע
ואני מרגיש שזה המזמן הנכון לשנות מצבי רכביה במפת ההצתה...גילוי נאות אני רוכב על מצב 1 מיום הקנייה ולא
חשבתי לשחק עם זה מעולם, ככל שידעתי שינוי מצב יפחית את ההגנות האלקטרוניות ומבחנתי לא היה צורך בזה כי
הורסיס כל כך חזק וכל כך חזק וכל כך מהנה שלא רציתי לשנות כלום, אבל הג'וק ניקר בי אז החלטנו לשנות, ויכוח
קל אם מצב אחד אומר ניתוק מלא של ההגנות, או הפעלת הגנות מלאה ולכן הוחלט להעביר למצב 2 באמצע, תוך כדי
המשחק הצלחתנו גם לשנות את התצוגה מק"מ למייל, ולא ידעתי איך לחזור אחורה...סבבה נשבור את הראש אח"כ.
אז אני מודה שטעית, השינוי מורגש ואינו מינורי כפי שחשבתי, התאוצות של האופנוע הפכו חזקות יותר, תחושת הקלאצ'
הפכה למידית יותר וכלל התגובות הפכו לחדות יותר ההרגשה כמו מעבר מרכב אמריקאי רך ומפנק למשהו יותר אגרסיבי...
מה שמעורר את השאלה מה קורה במצב 3...
את שעון התצוגה הצלחתי לסדר אחרי יומיים חזרה לק"מ דיווחים ממצב 3 בהמשך...
לא נותנים למפלצת המזל לסדר לך את ההגנות.
כי אז מוציאים את המיילים שבכם!
כהורס שמחות ידוע באופנוע שלך וברוב האופנועים היום המפות הם בסה"כ שינוי תגובת המצערת ואין שום שינוי בהצתה או בהזרקה.
היו כמה אופנועים בודדים ששינוי מצבי הרכיבה הוריד או העלה את כח הסוס וזאת האינדיקציה שהמפות בECU אכן משתנות אבל שכל מצבי הרכיבה בעלי אותו כח סוס השינוי הוא רק בתגובת המצערת.
בתמונה גראף טיפוסי של מצבי מצערת
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64ec574bd5.jpg
לא יודע בזינוק אגרסיבי בעבר במצב 1 הייתי מקבל משהו דמוי השהייה והחלקת קלאצ' במצב 2 הזינוק יותר נחוש ויש הרגשה שעם מאמץ קל הקידמי יתרומם, בתמונות מחו"ל יש הרבה ורסיסים עם גלגל באוויר... לא ניסיתי.
שושנים שינה את מידת ההתערבות של בקרת אחיזה ולא את המפת הצתה.
WtF??? שושנים?? :eek3:
מילא איזה רוכב חדש עם יומיים ניסיון.. אבל אתה? יש לך איזה 50 מיליון ק"מ על אופנועים
איך לא בדקת את המצבים ביומיים הראשונים??
בקיצור, אשכרה הגיע זמנך להארלי :biggrin:
כי לא האמנתי שיהיה שינוי, חשבתי שהאופנוע יהיה אותו הדבר או עם שינוי מינורי רק בלי הבקרות, אז טעיתי...מי רוצה לאכול לי את הראש?
אגב גם במצב הקודם הוא לא היה קוטל קנים...
אתה פשוט מאמין באופנוע ולא צריך הוכחות (או שינויים).
בקיצור איש הארלי :)
תתחדש.
לא יעזור לכם. שושני זה איש של עקרונות, ועקרונית - ורסיס זה האופנוע המושלם לקפטן.
And then some
40312 ק"מ
הרהורים, בסוף השנה אני משתחרר משרות המדינה, כמה פשוט להגיד כמה משמעות במילים, היום הם נשמעות ריקות מתוכן אז
הייתה להם משמעות, ב-1.12.21 אני יוצא לחודשיים חופשת שחרור וב-31.1.22 מחזיר את התעודה, מרגע קבלת האישור הסופי
השתחררה אצלי איזה עננה שרבצה לה דחוקה ונסתרת באיזה פינה רחוקה שלא הייתי מודע לקיומה, תחושה של הקלה, רווחה, אושר.
זהו לא יותר דין וחשבון לאיש אדון לעצמי, ובלי בעיות פרנסה (טפו טפו), בעצם עכשיו אני יכול לעשות כל מה שאני רוצה בלי חשבון,
חופש גדול שלא נגמר עד שהוא נגמר...
טיול שחרור מתגבש והולך, שילוח האופנוע שלי (תיכף נגיע גם לזה) לנמל ע"י וונציה ומשם רק הג'ינג'ית ואני לחודשים רכיבה כשרק
הכיוונים הכללים ברורים, אם בעבר כל הטיולים שלנו היו מבוססים תכנון מוקדם מסלול ברור ואפילו בתי המלון היו מוזמנים מראש.
הדבר הידוע היחידי עכשיו הוא היציאה מהנמל ב-Monfalcone איטליה ושילוח האופנוע בחזרה לארץ אחרי חודשיים מפורטוגל.
יש מקומות בדרך שסומנו, יש חלומות שרצינו להגשים, ויש עכשיו מספיק זמן לתכנן טיול לא מתוכנן.
הורסיס שלי יליד ספטמבר 2017 עם 40000 ק"מ עכשיו, בקצב הנוכחי עד הטיול יש כשנה וחצי עד שנתיים לפחות מה שאומר
תוספת של כ-20000 ק"מ נוספים מה שמדגדג את זמן ההחלפה לאופנוע חדש.
הבימר נפסל לקניה כיוון שהוא סוג של אובר קייל בארץ, למרות שדווקא בחודשיים שם היה יכול להיות מתאים ביותר, אני אוהב
אותו מאד והוא מופיע לי מדי פעם בחלומות בצורה כזו או אחרת, הפחד היחידי שלי הוא נושא האמינות (ותאמינו לי שאני בחוגים
הכי נכונים לדעת מתוך מידע פנימי ולא משמועות).
אצטרך גם לחשוב על עניין הארגזים, ארגזי היופי ללא מנשאים המקורים לא יצלחו למשימה, ואצטרך 3 ארגזי מסע מאלומיניום עם
אפשרויות לקשירת מטען נוספת עליהם. ויש כאלה מדהימים אבל בחזרה לארץ יראו מגוחכים על האופנוע.
המועמד העיקרי למשימה הנוכחית הוא....
https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.n...0b&oe=60594DB6
תובנות?