עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 222

אשכול: קניות מאנשים פרטיים שמייבאים באופן פיראטי ציוד רכיבה ומוכרים בזול

Member
    אין לי עמדה מוסרית לגבי מי שמביא ציוד מחו"ל ועושה מזה עסק. הוא לוקח על עצמו סיכון ומן הסתם יישא בתוצאות אם יתפס. הפעילות הזו כל כך שולית שאין בה לדעתי עיניין מיוחד לציבור.
    לעומת זאת יש לי עמדה לגבי כמה מהמגיבים בשירשור הזה שמביעים שמחה לאיד כלפי יבואנים שנפגעים מהפעילות הזאת. א. שמחה לאיד זה מכוער... ב. ברור שבעל חנות אינו יכול להתמודד במחיר של יבוא פרטי (ואין לי מושג אם מתח הרווחים שלהם הוא 2% או 200%. גם למגיבים המתלהמים כניראה אין מושג). ג. אם היבואנים יקרסו אנחנו גם ניפגע. ד. היבואן אינו אחראי למיסים.
    תחרות זה דבר טוב. עדיף שהתנאים יהיו שווים עבור כל המתחרים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    רגע, בואו נעשה סדר בדברים...
    1. רוב היבואנים במדינת ישראל (לא משנה לאיזה ציוד או סחורה) מקבלים מחירים מהיצרן כמו עמיתיהם מעבר לים.
    2. כל היבואנים של ציוד לאופנועים, במיוחד יבואני הצמיגים מקבלים מחיר זהה לעמיתיהם מעבר לים.
    3. כל היבואנים מעלים את המחירים לחנויות בעשרות אחוזים וממציאים מחירונים הזויים עד שערורייתיים.
    4. כל היבואנים שאינם משלמים מכס על אביזרי בטיחות כגון קסדות וצמיגים אינם מעבירים את הפטור לצרכן.
    5. רוב החנויות במדינת ישראל מנסות להרוויח לפחות 50% ובמילים...חמישים פאקינג אחוז על הלקוח הסופי.
    6. כל החנויות שמוכרות ציוד, אביזרים וחלקי חילוף לאופנועים ואופנוענים שוחטות את הצרכנים ללא יוצא מן הכלל.

אני לא נכנס לכל החרא שיספרו לי על עלויות ומיסים, אספר לכם משהו ממקור ראשון, העבודה שלי (וכבר כתבתי את זה כאן)
    החברה שאני עובד בה מיבאת מוצרים מארה"ב, מוצרים עם מס מלא ומע"מ מלא.
    מוצרים שעוברים שוב ושוב את מכון הרשעים (התקנים)
    מוצרים שעוברים שוב ושוב את משרד החקלאות,
    מוצרים שעוברים שוב ושוב את משרד התקשורת.
    יש לנו מחסנים במרכז הארץ ובעוד מקומות,
    יש לנו אולם תצוגה במרכז הארץ ומשרדים שונים.
    יש לנו עמילי מכס, מנוי על מכולות בצים, עובדים, רכבים וכמובן כל מה שצריך לנהל אופרציה כזו.
    כל המחירים שלנו...אחרי כל הדברים האלו, כל העלויות, כל המיסים, כל הזיונים!!!
    כמעט זהים למחירים הנקובים בדולרים בארה"ב...כמובן בתוספת מע"מ.

עד כאן אני ממלכתי, מכאן זה נהיה מלוכלך...

אז אם אנחנו יכולים, כולם יכולים!

רק שכולם, רוצים לזיין אתכם חזק חזק חזק, גם זה...אחרי שטבלו את הזין שלהם בחול שישרוף לכם טוב טוב.

מצווה גדולה להחזיר להם, מצווה גדולה לקחת להם פרנסה, מצווה גדולה לנקום בהם.

שלא תבינו לא נכון, אני בעד לשלם מיסים, אגרות הגיוניות ושאר זיבולים...ואתן דוגמא מעולה מהשבוע האחרון.

זרוע אחורית לאופנוע שלי, סוזוקי בי-קינג, עולה אצל היבואן למעלה מעשרת אלפים שקלים.
    זרוע אחורית חדשה + מגן גלגל + מגן שרשרת + ציר אחורי וכל החלקים שנלווים לו...הכל חדש מהניילונים,
    כולל משלוח מגרמניה, בחברת DHL כולל מיסים, כולל מע"מ כולל חנייה ושני ביקורים בדואר,
    עלתה לי 1500 שקלים!!! (http://www.interload.co.il/upload/4888855.jpg)

אז מה לעשות עכשיו?
    אני נשבע לכם, כל דבר שאני יכול לקנות מחו"ל, אפילו טמפונים לאשתי, אני קונה מחו"ל.

בבקשה, תמונות של מאגר החלקים לשיפוץ ובניית האופנוע...וזה רק חלק קטן.
    (http://www.interload.co.il/upload/1135660.jpg)

Senior Member
    לא הבנתי, אתה אפוטרופוס/עורך דין של בר רפאלי?

א. גניבה זו גניבה.
    ב. בר רפאלי נולדה למלניורים (שאחד מהם נקנס ע"י מס הכנסה בעבר) והיא בעזרת אמא שלה גם מונופול כלכלי ענק.
    ג. יש אנשים שבקושי מצליחים לפרנס משפחה בגלל יוקר המחיה (שהחברים של המושחתים מלמעלה יוצרים), אז מעמד הביניים מוצא דרכים יצירתיות.
    ד. אי לכך בהתאם לזאת אני כן מצדיק את מה שהם עושים ולא מה שהיא עושה - היא חזירה בעזרת אביה שמנהל את ממונה, הם עניים... יש הבדל!

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Senior Member
    3 דוגמאות:

1. משאבת דלק ל Z750. מטרו ביקשו 4000 שקל. אינטרנט כולל משלול 2200
    2. קסדת RPHA. אי די 2200 שקל. נחתה אצלי מחו"ל ב 1100
    3. קסדת שואי. 2500 שקל. בדיעבד גיליתי שיכולתי לרכוש אותה בחו"ל ב 1000 שקל פחות

אלא לא פערים של מיסים ומכס. אלה פערי חזירות

אני חש הסכמה הדדית מכל חברי הפורום/מנהלים כל עוד לא ירדו המחירים משמעותית צריך לעודד קניה "פיראטית"!!
    לא בושה לקנות בחצי מחיר. אם ההפרש באמת היה רק 20-30% הרוב היה קונה בארץ באחריות!

עכשיו אני פונה לבעלי החנויות - מי אתם מעדיפים להיות-
    רמי לוי - שמוכר הרבה ומרוויח טיפה פחות
    טיב טעם- שמוכר מעט מרוויח הרבה יותר וכל 5 שנים מגיע לסף פשיטת רגל!

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    רגע, בואו נעשה סדר בדברים...
    1. רוב היבואנים במדינת ישראל (לא משנה לאיזה ציוד או סחורה) מקבלים מחירים מהיצרן כמו עמיתיהם מעבר לים.
    2. כל היבואנים של ציוד לאופנועים, במיוחד יבואני הצמיגים מקבלים מחיר זהה לעמיתיהם מעבר לים.
    3. כל היבואנים מעלים את המחירים לחנויות בעשרות אחוזים וממציאים מחירונים הזויים עד שערורייתיים.
    4. כל היבואנים שאינם משלמים מכס על אביזרי בטיחות כגון קסדות וצמיגים אינם מעבירים את הפטור לצרכן.
    5. רוב החנויות במדינת ישראל מנסות להרוויח לפחות 50% ובמילים...חמישים פאקינג אחוז על הלקוח הסופי.
    6. כל החנויות שמוכרות ציוד, אביזרים וחלקי חילוף לאופנועים ואופנוענים שוחטות את הצרכנים ללא יוצא מן הכלל.

אני לא נכנס לכל החרא שיספרו לי על עלויות ומיסים, אספר לכם משהו ממקור ראשון, העבודה שלי (וכבר כתבתי את זה כאן)
    החברה שאני עובד בה מיבאת מוצרים מארה"ב, מוצרים עם מס מלא ומע"מ מלא.
    מוצרים שעוברים שוב ושוב את מכון הרשעים (התקנים)
    מוצרים שעוברים שוב ושוב את משרד החקלאות,
    מוצרים שעוברים שוב ושוב את משרד התקשורת.
    יש לנו מחסנים במרכז הארץ ובעוד מקומות,
    יש לנו אולם תצוגה במרכז הארץ ומשרדים שונים.
    יש לנו עמילי מכס, מנוי על מכולות בצים, עובדים, רכבים וכמובן כל מה שצריך לנהל אופרציה כזו.
    כל המחירים שלנו...אחרי כל הדברים האלו, כל העלויות, כל המיסים, כל הזיונים!!!
    כמעט זהים למחירים הנקובים בדולרים בארה"ב...כמובן בתוספת מע"מ.

עד כאן אני ממלכתי, מכאן זה נהיה מלוכלך...

אז אם אנחנו יכולים, כולם יכולים!

רק שכולם, רוצים לזיין אתכם חזק חזק חזק, גם זה...אחרי שטבלו את הזין שלהם בחול שישרוף לכם טוב טוב.

מצווה גדולה להחזיר להם, מצווה גדולה לקחת להם פרנסה, מצווה גדולה לנקום בהם.

שלא תבינו לא נכון, אני בעד לשלם מיסים, אגרות הגיוניות ושאר זיבולים...ואתן דוגמא מעולה מהשבוע האחרון.

זרוע אחורית לאופנוע שלי, סוזוקי בי-קינג, עולה אצל היבואן למעלה מעשרת אלפים שקלים.
    זרוע אחורית חדשה + מגן גלגל + מגן שרשרת + ציר אחורי וכל החלקים שנלווים לו...הכל חדש מהניילונים,
    כולל משלוח מגרמניה, בחברת DHL כולל מיסים, כולל מע"מ כולל חנייה ושני ביקורים בדואר,
    עלתה לי 1500 שקלים!!! (http://www.interload.co.il/upload/4888855.jpg)

אז מה לעשות עכשיו?
    אני נשבע לכם, כל דבר שאני יכול לקנות מחו"ל, אפילו טמפונים לאשתי, אני קונה מחו"ל.

בבקשה, תמונות של מאגר החלקים לשיפוץ ובניית האופנוע...וזה רק חלק קטן.
    (http://www.interload.co.il/upload/1135660.jpg)

אהבתי את התגובה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ROG צפיה בהודעה
    אין לי עמדה מוסרית לגבי מי שמביא ציוד מחו"ל ועושה מזה עסק. הוא לוקח על עצמו סיכון ומן הסתם יישא בתוצאות אם יתפס. הפעילות הזו כל כך שולית שאין בה לדעתי עיניין מיוחד לציבור.
    לעומת זאת יש לי עמדה לגבי כמה מהמגיבים בשירשור הזה שמביעים שמחה לאיד כלפי יבואנים שנפגעים מהפעילות הזאת. א. שמחה לאיד זה מכוער... ב. ברור שבעל חנות אינו יכול להתמודד במחיר של יבוא פרטי (ואין לי מושג אם מתח הרווחים שלהם הוא 2% או 200%. גם למגיבים המתלהמים כניראה אין מושג). ג. אם היבואנים יקרסו אנחנו גם ניפגע. ד. היבואן אינו אחראי למיסים.
    תחרות זה דבר טוב. עדיף שהתנאים יהיו שווים עבור כל המתחרים.
    בדיוק! לפי דעתי כל המכתב האנונימי הזה הוא נסיון לקבל לגיטימציה מהציבור למהלך קרב ובא שיגביל את היבוא האישי עוד יותר, אין כאן בכלל עניין של יבוא אישי פירטי למטרות רווח כי הרי כמה כסף כבר אפשר לעשות מזה, ילדים בני 10 כבר יודעים להזמין מאלי אקספרס למה שמישהוא יקנה ממישהוא אחר מוצר שהוא יקר יותר ממה שבקלות מזמינים באינטרנט?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    למה שמישהוא יקנה ממישהוא אחר מוצר שהוא יקר יותר ממה שבקלות מזמינים באינטרנט?
    זמינות, אי התעסקות עם מכס (אגזוזים, סליפאונים, קסדות...), עדין יש רבים בארץ שנמנעים מחשש / חוסר ידע זה או אחר להזמין אונליין, אי הבנה איזה מוצר תואם להזמין ואח׳.

למרות שככלל אין לך אמא ואבא, רוב הציבור חופשי יסכים לשלם אקסטרא כסף כל עוד לא גוזרים אותו בגדולות.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    2 דיאפרגמות ל-VMAX אליבא דה מטרו 1200 ש"ח לא כולל מע"מ

320 ש"ח עלו לי 4 כולל משלוח ועשרה ימי המתנה.....

Fuck the sistem
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    קסדת שוברט c3, בארץ 3800 ש"ח, (3200 אחרי הנחה), מחו"ל 1530 ש"ח... בנוסף לכך, בצביעה ייחודית שאין להשיג בארץ, מביא במזוודה ושלום על ישראל.

האם יש הסבר להפרש של 1700 ש"ח במחיר? יותר מפי שניים?

ציטוט נכתב במקור על ידי Img770 צפיה בהודעה
    קסדת שוברט c3, בארץ 3800 ש"ח, (3200 אחרי הנחה), מחו"ל 1530 ש"ח... בנוסף לכך, בצביעה ייחודית שאין להשיג בארץ, מביא במזוודה ושלום על ישראל.

האם יש הסבר להפרש של 1700 ש"ח במחיר? יותר מפי שניים?
    כ"כ נכון..

Senior Member
    זה עוד כלום, לכו לשוק הסלולר ותראו איזה מתח רווחים מטורף קיים שם...

ואפרופו תחום הדו״ג, לפני זמן מה, רציתי לשדרג לפלאגי איורדיום של NGK... לתדהמתי המחיר לאחד בארץ הוא כ 120-130 ש״ח כולל מע״מ!... מחיר של 4-5 פלאגים כולל משלוח מחו״ל... איך תסבירו הבדל ניכר שכזה? או דוגמא דומה נוספת עם הפרש גדול יותר - ריפלקטיב טייפ מהסוג הסיני הזול (נגיד 1.5x300 ס״מ) שעולים איזה 12 ש״ח כולל משלוח ופה בלי בושה קרוב ל-100 ש״ח! ... קחו בחשבון שהמחירים שבחו״ל הם ביחידות בודדות ובטח ליבואן זה עוד עולה פחות מכך לפני שקלולים אחרים.

בקיצור, אין לי בעיה שתרוויחו עלי בגין טרחתכם והשקעתכם - אבל רבאק!

Junior Member
    זה לא מספיק לחשב את מחירי היבוא, מיסים, עובדים וכו', יבואנים צריכים לדעת שיש עוד מחיר אחד שהם משלמים וזה מחיר הזכרון. צרכן שזוכר איך עשקו אותו לא יחזור כל כך מהר, אם בכלל, גם אם לפתע אתם מציעים מחיר "אטרקטיבי" והפלא ופלא עדיין מרוויחים.
    כששוק הסלולר נפתח סלקום כל הזמן ניסו להחזיר אותי אליהם על ידי זה שהם ישוו את המחיר החדש שקיבלתי (ממש תודה), בסופו של דבר הציעו מחיר זול יותר ואז אמרתי להם שלא אחזור גם בחינם כי זאת המחאה הצרכנית שלי על כל השנים שעשקו אותי.
    אז תעשו טובה ואל תנסו לעשות לצרכנים רגשות אשם, אתם דואגים לענף? תדאגו להיות הוגנים עם קהל הלקוחות שלכם.
    להזכירכם בלי רוכבים אין חנויות, אי אפשר להגיד להיפך.

Senior Member
    למה אתם הולכים ליקר? לכו גם לדברים הזולים...
    נורת הלוגן פשוטה עולה 5 דולר.
    נורת הלוגן פשוטה Led עולה 15 דולר.
    היבואן מוכר לך נורת הלוגן מאותו הדגם ב 45 שקל (לא לד).

מתג הצתה עולה 1.5 דולר פשוט.
    בארץ הוא עולה 15 או 20 שקל, למה?

אני מעדיף לקנות עשרה מחו"ל ולהחליף כל חודשיים.
    רק כדי להרגיש שאני דופק את המערכת..

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Member
    מעטים מאוד הדברים שמשתלם לקנות בארץ, וזה לא רק בתחום האופנועים...
    תוספי מזון/תרופות... בארץ תשלמו פי 2-3, ולעיתים תראו שאין בכלל תחרות, כשבחו"ל יש 10 יצרנים שונים וטובים, פה יכול להיות משווק אחד ויחיד שלוקח על קופסא מסכנה שעולה 10ִ דולר, 150 שקל.

יש בארץ בעיה של מכסים, מכון תקנים לדברים שאין לו איך לתת תקינה עליהם, מביך...
    וכל פעם שרוצים לסגור איזה מוסד שמזיין אזרחים, מגיע תירוץ ה"מסכנים" ושיפטרו עובדים ומשפחות יפגעו...
    וואלה, על הכמה משפחות האלה שיפגעו, נפגעים על בסיס קבוע עשרות או מאות אלפי אזרחים.

גם ככה מספיק יקר במדינה הזאת, גם ככה יש הרבה מיסים ומע"מ ודיור יקר להחריד, מס מטורף על רכישת רכבים... אז לפחות שבדברים הקטנים לא יזיינו אותנו כל כך... בנאדם בא לקנות קסדה ומעיל, הוא צריך לשלם כל כך הרבה?!? ובפער לא הגיוני מכל חנות אחרת בחו"ל ? על מה ולמה ?