פוסט סיכום!![]()
באמת מצחיק, וכנראה שאם הייתי כותב את הכותרת היום, היא הייתה שונה, אבל ככה זה כשהפעם האחרונה שרכבתי על דו"ג הייתה על דיאלים 250 ונותנים לי שבוע לשחק עם כל מיני כלים חדשים, עם דיוקים ביניהם.. סיכוי טוב שזה הולך להיות בילוי אוגוסט השנתי שלי מעכשיו...
אחרי התלבטויות והבנה (מעט כואבת), שהדיוק 390 הוא לא הכלי המתאים לי כרגע, קניתי דאון טאון 350 יד שניה, פחות משנה על הכביש עם קילומטראז' סביר לחלוטין בפחות מ-20 אלף.
לאחר שנסעתי עליו את עליות הכרמל בחיפה ואת כביש החוף מחיפה לתל אביב, יש לי שתי נקודות לסיכום:
1. הדאון טאון אחלה קטנוע, עשה את העבודה בכיף, ישבתי נוח מאוד והרוח לא הפריעה לי גם במהירות שבה אתה שואל את עצמך אם דוח עכשיו זה אוטומטית שלילה או רק קנס, ובפער המחירים לדרגה הבאה של האופנועים שהסתכלתי עליהם (אדבנצ'רים ושאר 500-650 סמ"ק 2013-2014 למיניהם), אני מאוד מרוצה מהבחירה.
2. בהנחה שאסתדר עם החורף ולא יימאס לי מהנסיעות היומיומיות, גם לירושלים, יש מצב שעוד חצי שנה-שנה תגלו פה עוד פוסט חפירה על דיוק 690 לעומת CB500 לעומת ויסטרום...
אז תודה רבה חברים, אני שמח שנכנסתי פה לפורום!
מעבר למה שלמדתי, קצת הרגיש לי בשבועיים האחרונים שלקחתי איתי לסיבובים על הכלים את כל העונים בשרשור...
עד לפעם הבאה![]()

ציטוט ההודעה בתגובה