עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 37

אשכול: המלצות חנות אביזרים, באזור ת"א

Member הסמל האישי של rider
    2 הפריטים האחרונים שקניתי היו באביזריון. קסדת שואי וכפפות של פייב, שניהם היו במבצע שלדעתי עדיין ממשיך.
    ממליץ גם על דר. לאופנועים בידידיה פרנקל ת"א - מחירים נוחים.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי d02071973 צפיה בהודעה
    היי,

אשמח לקבל המלצות על חנויות באזור ת"א....
    אני חדש בתחום, אז אצתרך לקנות הכל, קסדה, ביגוד, מיגון.....
    מחפש מקום טוב, שלא שודדים בו אנשים שלא מבינים הרבה...

תודה מראש
    חברים.... הרגתם לי את האשכול... חחחח
    מה עם המלצות?
    קפוץ למוטורייב.
    מנחם בגין 17 תל אביב

למרות שהרבה מהחוויה תלוי במוכר שאתה נופל עליו, אילן (בעל החנות) הוא איש מאד הגון. וזה מקרין על ההתנהלות.
    כשאין לי כח לבבל"ת ויש צורך פה ושם בציוד אני קופץ לשם, ומקבל שירות (ומחירים) הוגנים אפילו בלי מילות הקסם "אילן מכיר אותי"

כשזה נאמר אין לי שום מילה רעה לומר על כולבוטקס. גם משה מכיר אותי
    (הוא עשה לי פעם עם המכשיר)

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אני לא יכול להרשות לעצמי את הטופ של הטופ אבל יש לי ציוד חורף/קיץ מלא של מותגים בינוניים כמו רוויט ודיינז. חורף הכל מגור-טקס (כולל מעיל של רוקה). קסדה בינונית (במחיר) של נולן.

הטופ של הטופ לאותם פריטים יכול להגיע בקלות גם ל-10000 יורו בחו״ל (כן, עשרת אלפים יורו).

הנה דוגמה, לא בכל קטגורייה בחרתי את ההכי יקר:

כמובן שתמיד כדאי להשוות מחירים ולחסוך
    אתה טועה,

המותג המוביל אצלי הוא רוויט והא ממש לא מותג בינוני, אלפיינסטארס לא נוגע וגם דיינז לא (פרט למגפי גורטקס).

ברשימת הקניות שלך העמסת ציוד סופר אובר קיל למזג האוויר הישראלי...
    אין לו צורך במעיל אדוונצ'ר בעלות של 8300 שקל בשביל הפקק בכביש 4...
    וגם לא במגפי אדוונצ'ר...

וגם לא בקסדת סופרספורט פיסטה....
    אם זה היה התקציב שלי באתר הייתי מנצל אותו הרבה יותר טוב.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    אתה טועה,

המותג המוביל אצלי הוא רוויט והא ממש לא מותג בינוני, אלפיינסטארס לא נוגע וגם דיינז לא (פרט למגפי גורטקס).

וגם לא במגפי אדוונצ'ר...

הוא שם דברים שכנראה מדברים אל סיגנון הרכיבה שלו. גם לי יהיו בחירות אחרות, כמו מעיל עם כרית אוויר של דיינז ומבחינתי זה שיש לחברה טווח מוצרים לכל מיני רמות מחירים לא אומר שהיא לא חברה עם מוצרי פרימיום רק חברה יותר גדולה ובמקרה שלי גם דיי היחידה שעושה מוצרים למידות שלי.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אתה טועה,

וגם לא במגפי אדוונצ'ר...

את טועה ויותר מפעם אחת.

ברור שסתם בחרתי באובר-קיל בשביל להוכיח נקודה. הנקודה שאתה טועה.

טעות 1: רוויט הוא מותג נהדר, הרבה יותר מודרני וטכני מדיינז ואלפיינסטאר, אבל הוא מותג שממוקם באמצע קשת המחירים - לא מותג זול ולא מותג פרמיום. וזו ההגדרה של בינוני.

טעות 2: אני כתבתי הטופ של הטופ ו-3000 יורו אבל סתם זרקתי מספר. אתה אומר 2000 (וואו איזה הבדל!)? אבל בשביל הספורט, בוא תרכיב לי עגלה שכוללת:

ב2000 יורו אני מאבזר אותו מכף רגל ועד ראש, לכל העונות.
    ברור שזה אפשרי אבל יהיו לך שם כמה פשרות. אפילו מרוויט אני לא בטוח שתצליח להרכיב סט קיץ+חורף מלא, - בטח שלא גורטקס. אבל אולי אני טועה לא בדקתי, אני מדבר לפי תחושת בטן. בוא נראה את העגלה שתרכיב לנו (יש לי הרגשה שזה לא יקרה).

חברים.... הרגתם לי את האשכול... חחחח
    מה עם המלצות?
    מתנצל אבל קיבלת כמה המלצות מצויינות ובנתיים מתפתח פה דיון מעניין.

Senior Member
    אני לא חושב ש95 אחוז מהרוכבים בארץ באמת צריכים מותגי קצה, בין אם זה לרכיבת מסלול, סופ"ש או ליומיום.
    החריגים הם לדעתי אלה שרוכבים באמת המון, לרוב בבינעירוני וחייבים ציוד קצה, בעיקר בנושא בידוד הקור והגשם או פשוט אנשים שיש להם ויכולים להרשות לעצמם.

לגבי רכישת ציוד בארץ או בחו"ל-כל אחד בדעתו אבל לטעמי זאת טעות להציע לרוכב חדש לרכוש ציוד בחו"ל ללא שום ידע, נסיון או אפשרות למדוד בפעם הראשונה, בטח בפריט מציל חיים כמו קסדה.
    Tracer 900

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    לגבי רכישת ציוד בארץ או בחו"ל-כל אחד בדעתו אבל לטעמי זאת טעות להציע לרוכב חדש לרכוש ציוד בחו"ל ללא שום ידע, נסיון או אפשרות למדוד בפעם הראשונה, בטח בפריט מציל חיים כמו קסדה.

גם בעיני זה נכון ביחוד לאור זה שאני חושב שהתאמה היא בין הדבררים היותר חשובים שצריך לשים לב עליהם ולפעמים יש הבדלים בין דגמים שונים של אותה החברה מבחינת מידות ולפעמים אפילו אותו המוצר מאותה המידה לא יושב אותו הדבר בין שני פריטים שונים (בעיקר בכפפות).

ברור שזה אפשרי אבל יהיו לך שם כמה פשרות. אפילו מרוויט אני לא בטוח שתצליח להרכיב סט קיץ+חורף מלא, - בטח שלא גורטקס. אבל אולי אני טועה לא בדקתי, אני מדבר לפי תחושת בטן. בוא נראה את העגלה שתרכיב לנו (יש לי הרגשה שזה לא יקרה).

בלי הרבה דיבורים

1726 יורו ואני לא רואה פה אף פשרה,

גורטקס לחורף, מאוור וממוגן לקיץ כולל כפפות ונעלים.

ויש לך עוד עודף לדיבורית.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    Uriar,
    רוב הציוד שלי לשתי העונות הוא של הלד, למעט כפפות קיץ (רוויט) ונעלי חורף (אלפיינסטארס), וכל הציוד ביחד (נניח בניכוי הקסדה) לא מגיע ל 2000€, ואף יתכן וישאיר עודף מ 1000€.אז נכון, המעיל והמכנסיים הם לא גורטקס אבל הכפפות והנעליים כן. אני לא חושב שבחורף הישראלי, בייחוד במרכז, יש הכרח לגורטקס, והרבה ממברנות אחרות יעשו את העבודה מספיק טוב. הכל שאלה של התפשרויות והתאמת הדרישות לצרכים, לשימוש ולתקציב.
    פות''ש,
    לדעתי מה הכי כדאי לך כרגע זה לקנות קסדה ומעיל איכותיים וכפפות טובות לעונה הנוכחית (כאילו חורף ישראלי), ואם יש לך אופציה להיות באירופה בקרוב, תכין לך רשימה טובה של ציוד משלים איכותי לשאר הזמן.

Junior Member
    תגידו.... אם כרב...
    מה הMUST בישבלי בתור רוכב חדש....
    שמתכוונן לרכב רק בסופשים....
    קסדה...
    מעיל 1 או 2.. איזה?
    כפפות?
    מה עוד?
    אני רוצה לקנות יוסנג GV250... כי הכיוון שלי גם בעתיד.. קרוזר...

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    Uriar,
    רוב הציוד שלי לשתי העונות הוא של הלד, למעט כפפות קיץ (רוויט) ונעלי חורף (אלפיינסטארס), וכל הציוד ביחד (נניח בניכוי הקסדה) לא מגיע ל 2000€, ואף יתכן וישאיר עודף מ 1000€.אז נכון, המעיל והמכנסיים הם לא גורטקס אבל הכפפות והנעליים כן. אני לא חושב שבחורף הישראלי, בייחוד במרכז, יש הכרח לגורטקס, והרבה ממברנות אחרות יעשו את העבודה מספיק טוב. הכל שאלה של התפשרויות והתאמת הדרישות לצרכים, לשימוש ולתקציב.
    פות''ש,
    לדעתי מה הכי כדאי לך כרגע זה לקנות קסדה ומעיל איכותיים וכפפות טובות לעונה הנוכחית (כאילו חורף ישראלי), ואם יש לך אופציה להיות באירופה בקרוב, תכין לך רשימה טובה של ציוד משלים איכותי לשאר הזמן.
    אני ממש לא המלצתי למישהו פה לקנות ציוד בכזה מחיר:

לציוד ראשון בהחלט אתה יכול להיכנס לאחת החנויות שהומלצו פה ולצאת עם סט ציוד מלא. אם אתה מתכוון לקנות את הטופ של הטופ אז כבר יותר שווה להזמין מחו״ל ואולי אפילו לטוס לחו״ל ולחזור עם ציוד קיץ+חורף. סט ציוד בסיסי בארץ יעלה החל מ-2000 ש״ח. סט ציוד מהטופ של הטופ יעלה בחו״ל 3000 יורו...

כשחזרתי לרכב אחרי הפסקה של כמה שנים גם אני נכנסתי לכולבוטקס ויצאתי עם סט מלא (יחסית) קיץ + חורף. שני מעילים, שתי כפפות, מנעול וכו׳. לאט לאט הוספתי הגנה לפלג גוף תחתון (נעליים ומגני ברכיים) וגם שדרגתי את הציוד שנקנה שם. לאט לאט...
    אמרתי שציוד טופ יעלה ככה ואני עומד מאחורי זה. זה גבול עליון. אפשר לקנות ציוד טוב בחו״ל גם בחצי מזה.

עכשיו, אם הציוד שלך אינו גורטקס הוא לא מהטופ. מספיק לחורף הישראלי? על זה אפשר לדבר. יש לי שתי בעיות עם מעיל שאינו גורטקס: האחת זה תוחלת חיים. מעיל גורטקס יחזיק 5-10 שנים. המעיל שקניתי בפיסקה מעל נפרץ בחורף השני שלו. אז אמנם אין פה הרבה ימי גשם אבל אחרי כמה ימים בהם היה לי כתם מים קל במרפק הגעתי ביום סוער במיוחד לעבודה רטוב בחצי הצד השמאלי שלי ליום של פגישות הכנה עם לקוח חדש וללא בגדים להחלפה אצל הלקוח. היה יום מבאס במיוחד...
    דבר שני זה שבגלל שאין פה חורף אמיתי, הרבה פעמים יוצא שאתה רוכב בשמש החמימה. במעיל עם ביטנה מניילון אתה רטוב מזיעה אחרי חצי שעה, במעיל עם מימברנה - לא. אז נכון שיש עוד מימברנות חוץ מגור טקס אבל זה מחזיר אותי לעניין הראשון - אורך חיים.

לסיכום אני שוב ממליץ להתחיל עם ציוד לא יקר מידי (אבל גם לא הכי זול) ולשדרג לפי הצורך והכיס. אפשר בהחלט לקנות אחלה ציוד באלף יורו. אצלי רק המעיל עלה חצי מזה ואני לא מתחרט - זה המעיל הכי נוח ושימושי שרכבתי איתו מימי . ובהתחשב בזה שהוא מתחיל אצלי את החורף השמיני (!!!) שלו - אז ההשקעה פר שנה יותר נמוכה מהמעיל הבסיסי והזול שלא שרד שני חורפים.
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 12-11-2018 בשעה 16:17.

מי שמשקיע בציוד חורף שהוא לא גורטקס,
    בעיקר מרמה את עצמו.

חורף ישראלי או לא זה ממש לא משנה, עדיין יש פה ימים עם כמויות גשם אדירות שמצריכות מיגון טוב ממים.

Senior Member
    תגידו.... אם כרב...
    מה הMUST בישבלי בתור רוכב חדש....
    שמתכוונן לרכב רק בסופשים....
    קסדה...
    מעיל 1 או 2.. איזה?
    כפפות?
    מה עוד?
    אני רוצה לקנות יוסנג GV250... כי הכיוון שלי גם בעתיד.. קרוזר...
    תלוי כמה חשוב לך הגוף שלך...
    קסדה סגורה מחברה מוכרת יחסית הייתי משקיע לפחות 800-1000 ש"ח.
    מעיל קיץ ומעיל חורף עם בטנה נשלפת, כפפות חורף וקיץ, מגיני ברכיים ונעל/מגף. זה המינימום לדעתי, בטח אם תרכב בסופש, כלומר בבינעירוני.
    Tracer 900

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    Uriar מסכים עם כל מה שאתה אומר.
    לגבי רכיבה בשמש חורפית עם מעיל, מניסיון גם עם מעיל קיץ בסתיו אני מגיע מזיע לעבודה, עם מעיל החורף אני מזיע רק מלהסתכל עליו. לא חושב שעם מעיל גורטקס אני אזיע פחות.
    לגבי ההגנה מהגשם, בפעמים היחידות שהגעתי ספוג לעבודה זה קרה באשמתי המלאה כתוצאה מהתעצלות שלי ללבוש מכנסי חלפס, והמעיל חורף הזול שהיה לי (לרט רב עונתי) עשה עבודה טובה מאוד בשמירה על פלג הגוף העליון יבש. לא יצא לי עוד לרכוב עם ההלד בגשם שוטף אבל בגשם קל עד בינוני הוא עשה את העבודה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    Uriar מסכים עם כל מה שאתה אומר.
    לגבי רכיבה בשמש חורפית עם מעיל, מניסיון גם עם מעיל קיץ בסתיו אני מגיע מזיע לעבודה, עם מעיל החורף אני מזיע רק מלהסתכל עליו. לא חושב שעם מעיל גורטקס אני אזיע פחות.
    לגבי ההגנה מהגשם, בפעמים היחידות שהגעתי ספוג לעבודה זה קרה באשמתי המלאה כתוצאה מהתעצלות שלי ללבוש מכנסי חלפס, והמעיל חורף הזול שהיה לי (לרט רב עונתי) עשה עבודה טובה מאוד בשמירה על פלג הגוף העליון יבש. לא יצא לי עוד לרכוב עם ההלד בגשם שוטף אבל בגשם קל עד בינוני הוא עשה את העבודה.
    אתה צודק, אבל בגשם חזק מאוד, גם מעילים ממותגים יותר טובים קרסו לי כמה פעמים, במיוחד בידיים, אבל זה מצב די נדיר ותלוי כמה אתה רוכב.
    Tracer 900