במרחקים כאלה, ובייחוד בשיוט ב-100 קמ"ש, אתה לא צריך לדאוג, הוא יעשה את העבודה בלי בעיה. מה גם שהרבה פעמים התנועה בכבישים האלה די איטית, אז בכלל לא בעיה.
היי חברים, שאלה.
אני לקראת קניית האופנוע הראשון שלי בעז״ה,
אני רוצה Wr250r בשביל היכולת בשטח ובכביש,
הנסיעות הקבועות שלי (כל יום) הן חולון-נתבג,
יש גם בלת״מים מדי פעם לראש העין..
בקיצור, נסיעה של בין-עירוני של איזור ה25-30 קמ לכיוון כל יום.
מה הסיכוי שהמנוע לא ימות מהר, בהנחה שהשיוט יהיה על 100+-, והאופנוע יעבוד בשטח בשבתות?
להתעלם כרגע מהאי נוחות של הכלי בכביש מהיר, אלא להתייחס כרגע רק לגבי הכושר הישרדות שלו.
ולא, אני לא רוצה דרוזי!
תודה😁😁
במרחקים כאלה, ובייחוד בשיוט ב-100 קמ"ש, אתה לא צריך לדאוג, הוא יעשה את העבודה בלי בעיה. מה גם שהרבה פעמים התנועה בכבישים האלה די איטית, אז בכלל לא בעיה.
אופנוע אמין מאוד ויכול לבצע את המשימה בלי בעיה. טיפולים בזמן והוא בסדר. בפורומים בחול ראיתי דיווחים על כלים שהגיעו ל 100,000 ק"מ ללא פתיחת מנוע.
עושה את זה כבר חצי שנה, האופנוע מחזיק כמו גדול, באזור ה10,000 קמ
אבל בגלל שהוא מבלה הרבה זמן בסלד גבוהה, ככה בשביל השקט הנפשי שלי אני מחליף שמן בחצי מהזמן (במקום 5000 קמ לפי ספר רכב אם אני זוכר נכון) אני מחליף ב2500.
אגב, יש קבוצה בפייסבוק של רוכבי WRR. אחד העלה לשם לא מזמן תמונה של הספידומטר על 99,999 ק"מ
יעשה את זה בקלי קלות
אני עם WR250X הייתי במשך 5 שנים
בערך 40-80 ק"מ ביום, 80-90% כביש מהיר
שיוט רגוע של שליש גז על 115 קמ"ש בערך
חלום.
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
תודה לכולם!
אז ברמת העיקרון אין בעיה גם לקנות אחד קצת יותר ישן? 2014-2015 כזה?
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.