אשמח לשמוע דעות בנושא
אשמח לשמוע דעות בנושא
לרדת בנפח לא מעיד על זה שירדת ברמה.
פעם הייתי רוכב בשטח עם 600 ו350. האחרון שהיה לי לשטח היה כתום 125. היה טוב יותר בשטח מכולם.
היו לי כל מיני קטנועים. האחרון היה מובי 125. הבנתי שאין צורך ביותר מזה. היה הכי אמין ועמיד מכולם.
היו לי כביש בכל מיני צורות. אם הייתי קונה עכשיו כביש לא הייתי קונה עוד פעם R1. דווקא מחפש משהו רגוע יותר.
השאלה שלך "מפוזרת". מאיזה כלי לאיזה כלי הרבה יותר רלוונטי מאשר מה גודל הבוכנות שלו.
אז קצת רקע: שנה ו8 חודשים על CB500F 2016
שנה וחצי על CBR650כ 2017
כרגע עם טויטה יאריס 2015
הבעתי עניין בCBR650R 2019 אבל המחיר יקר מדי (אין שוק יד 2 מכיוון שהדגם חדש)
הציעו לי את הCBR500R שנמכר בלילה לבן ב45K
הטויוטה הזאת היא 1390 סמ"ק, למרות שזאת נראית עלייה בנפח, זה לא בא לידי ביטוי85 כ"ס 205 ק"ג עם האופנוע לעומת 90 כ"ס ו1050 ק"ג משקל של הרכב, מומנט של קלנועית ואיבדתי את כל יכולת התמרון שהייתה לי עם האופנוע.
תסכול פקקים בכלל וברמזורים בפרט, חניה...
הרכב עצמו אחלה, אבל ההתמודדות קשה. (בגלל זה יש פזילה לאופנוע)
זה לא שירד מR1 עכשיו למובי 125.
מה גם שרכבת בעבר על 500 סמ"ק ועלית ל650 סמ"ק אז אתה אמור לדעת את ההבדל בערך (נכון לא אותו דגם אבל סדר גודל).
ההבדל הוא לא ב150סמ"'ק אלא בחצי הכח סוס שיש לך.
לשרוד בוודאי שתשרוד אבל לא לאורך זמן. השאלה המרכזית היא למה משמש האופנוע? אם הוא לנסיעות יום יום ומדי פעם לגרזונים אז כנראה שתשרוד, אבל אם הוא בעיקר לגרזונים וטיולים אז לא תשרוד.
באופן אישי אני טיילתי בין נפחים אבל גם הכלים היו שונים לגמרי (דוש וכביש) אז כמו שהירושלמי אמר מעלי הנפח זה לא הכל.
השאלה עלתה בגלל שאני מכיר את ההבדלים מקרוב, אני חושב שירידה בהקשר הזה יכולה להיות לא ריאלית (מ90 כ"ס ל47 כ"ס)
אני-הדבר הכי נכון שעשיתי ירדתי מ-4V 1200 ומערכת VBOOST שהם 140 כ"ס בכל יום, למנוע 1000 בשורה
דק גזרה עם 120 כ"ס. אגדה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ירדתי מ1400 160 כ"ס 13.4 קג"מ
ל 750 סמ"ק 54 כ"ס כ7. קג"מ
עדיין משתדל להפנים את הקצב אב שורד
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 18-06-2019 בשעה 14:20.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מה אמיתי? 45 סוסים זהו ? אין עוד כמה שמתחבאים
זה מעבר קשה אולי הכי קשה ששמעתי.
לעבור מאופנוע עתיר נפח לטוסטוס שימושי אני מבין
אבל לעבור מאופנוע עתיר סוסים למשהו שבוקשי מזיז את עצמו זה קשה...
לוותקי הפורום.
בשנת 1992 כן האלף הקודם נסענו לסיני 5 אנשים עם מזוודות ב פיאט אונו 900 סמ"ק דגם ה FIRE שהיו באמתחתה 45 סוסים. ואאלה הגיע ואפילו חזרה.
אז אולי 45 זה לא כל כך מעט.
כשאתה בן 18 - 22 אופנוע ראשון עם 54כ"ס זה הרבה. אחרי ניסיון של CBR600 זה או אחר עם קרוב ל 100כ"ס 54 זה מעט.
אז כן גם היום פיאט פונטו עם מלא מזוודות תגיע לסיני, אבל אתה כבר לא רוצה את זה כי ראית שיש טובים יותר.
רכב ישן/חלש זה כיף פעם בכמה זמן בשביל הנוסטלגיה לא בשביל היום יום.
גם אופנוע ישן בלי ABS ועוד כל מיני שטויות זה כיף מדי פעם. אבל ביום יום אני מעדיף אלקטרוניקה.
אופס תיקנתי את הטעות
54 כוח סוס
אבל עדיין דרדלה.
זה מספיק לשימוש שפוי וידע לנסוע לכל מקום בארץ בקצב סביר והאמת שאני חי איתו כלל לא רע בייחוד שמירב הרכיבות הן בעיר.
אבל כן לפחות פעמיים בשבוע אני פותח את לוח המכירה תחת סוזוקי - באנדיט 1250 או דומיו ומביט במבט נוגה ( האמת שיש שם אחד שנראה שווה במיוחד יד 2 ומעט קילומטרים) ומדמיין את מחט הסל"ד על 10,000 בשישי.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI