עמוד 5 מתוך 18 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 268

אשכול: הבחירות בפתח

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה

רוצה שרים מוכשרים ואנשי עשייה ומקצוע
    האם הרגשת שבממשלה הנוכחית מתעסקים יותר בלעבוד ופחות במשחקי הכס, או שאותו דבר? (אני כן, הרגשתי שאפשר לנשום קצת ולהיות ״סתם״ אזרח כי הממשלה סוף סוף עובדת)

כן לתחושתי בממשלה הזאת הפתיע לטובה, אף אחד לא קיבל בדיוק מה שרצה, אבל כל אחד קיבל משהו והתקדמנו.

צה"ל משוחרר יותר בתגובות, יש יותר אפשריות למפקדים, תקציבים אושרו ושוחררו, ולתחושתי יש עשייה. בחירות עכשיו
    יכניסו את המדינה שוב שיתוק והפסד כספי, וחיללה אנחנו עלולים לקבל שוב את דרעי, הצמד ביטן ואמסלם, חבורת השנורר,
    איתמר בן גביר ואת זה שאסור להגיד את שמו.

Senior Member
    קודם כל – אני רוצה להחמיא ל(רוב) הכותבים. למעט ממש בודדים, אין כאן ירידה לביטויים כגון "עוכר ישראל" למי שחושב אחרת. יש הבנה שכולנו רוצים מדינה טובה יותר אם כי הדרך שכל אחד חושב לנכונה שונה. שפו.

יש לי תשובות לכל הדברים ה"ימניים" שנכתבו כאן, אבל זה מתחיל להיות מייגע ואני לא אשכנע אף אחד. במקום – אני מציף עובדה שלא מדברים עליה: כל ראשי הממשלה מהימין "השמילו" תוך כהונתם. בין אם במעשים גרנדיוזיים (בגין - פינוי סיני וימית, שרון (אבי ההתנחלויות) – פינוי רצועת עזה) ובין אם במעשים (שמיר – ועידת מדריד, נתניהו – לא צריך לציין, כולם יודעים, ואפילו בנט) תוך שימור הצהרות ימניות. כפי הנראה יש דברים שרואים מכס ראש הממשלה שלא רואים כח"כ או אפילו כשר.
    תחשבו על זה. חג שמח.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    האם הרגשת שבממשלה הנוכחית מתעסקים יותר בלעבוד ופחות במשחקי הכס, או שאותו דבר? (אני כן, הרגשתי שאפשר לנשום קצת ולהיות ״סתם״ אזרח כי הממשלה סוף סוף עובדת)
    זאת השליה, התקשורת פשוט לא מתעסקת ברפש כמו בתקופת נתניהו.
    תראה איך מתעלמים מהעובדה שבנט הפך את הבית שלו ברעננה למעון רישמי של ראש הממשלה תוך כדי שהוא זורק עשרות מיליונים בזבל בשביל שנתיים במקרה הטוב.
    הנ״ל זה דוגמא קלאסית להנדסת מוחות.

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    קודם כל – אני רוצה להחמיא ל(רוב) הכותבים. למעט ממש בודדים, אין כאן ירידה לביטויים כגון "עוכר ישראל" למי שחושב אחרת. יש הבנה שכולנו רוצים מדינה טובה יותר אם כי הדרך שכל אחד חושב לנכונה שונה. שפו.

יש לי תשובות לכל הדברים ה"ימניים" שנכתבו כאן, אבל זה מתחיל להיות מייגע ואני לא אשכנע אף אחד. במקום – אני מציף עובדה שלא מדברים עליה: כל ראשי הממשלה מהימין "השמילו" תוך כהונתם. בין אם במעשים גרנדיוזיים (בגין - פינוי סיני וימית, שרון (אבי ההתנחלויות) – פינוי רצועת עזה) ובין אם במעשים (שמיר – ועידת מדריד, נתניהו – לא צריך לציין, כולם יודעים, ואפילו בנט) תוך שימור הצהרות ימניות. כפי הנראה יש דברים שרואים מכס ראש הממשלה שלא רואים כח"כ או אפילו כשר.
    תחשבו על זה. חג שמח.
    לא תמכתי מעולם בליכוד אבל מזל שההגמוניה השמאלנית הגיעה לסיומה, אחרת היינו עם כלכלה סוציאליסטית שבורה שמתדלקת את הקיבוצים (עוד מערכת שבורה) עם אנטי מחיקון שקנינו מאחורי המכולת ועם אוסלו 2 ואולי 3.
    מה שעשו שמיר בגין ושרון לא מוכיחים שהדרך של השמאל היא הדרך הנכונה, ומה שהם עשו לא שינה את דרכם הימנית, לעומת זאת בנט הפך את עורו ואין מה להשוות אותו לשרון ובגין, לבן אדם אין עמוד שידרה והוא בכלל לא ראש ממשלה שנבחר על פי רוב אלה על פי מיעוט וכאן ההבדל בינו לבין מנהיגים דגולים.

הבעיה של השמאל היא בגרעין כי יש הרבה דברים שאני מסכים עם תפיסת העולם הזאת אבל בגרעין יש כשל רציני שהוא האמונה ששטחים תמורת שלום זאת הדרך, שהפלסטינים רק רוצים את הפינה הקטנה שלהם, חלק כן אבל יש רוב לפי סקרים שרואה בכל מדינת ישראל המדינה שלהם לדבר עם זה זה כמו לדבר עם היטלר.

הנדסת התודעה עובדת בכל הכיוונים, גם בנושא בית ראש הממשלה ברעננה וזה כבר הופרך והוכח כלא נכון

גם בנושא השמאל והימין. יש במדינה הזאת המון "מרכז" או ימין סוציאלי או שמאל אוהב ארץ ישראל. עד לפני כמה עשורים
    אני מזכיר בני הקיבוצים היו השכבה הלוחמת של צהל אבל ממש לא רק!

יש ימין קיצוני משיחי שמושך לכיוון שלו, יש אפילו שוליים ימניים לא חוקיים. יש שמאל קיצוני מאד ויש את המפלגות הערביות.

מלחמת התודעה הרגילה אנשים לחשוב שמי שהוא לא ביבי הוא שמאל, ומי ששמאל הוא בוגד, מפלגת העבודה ההיסטורית מעולם
    לא הייתה שמאל היא הייתה מפלגת מרכז, הליכוד מעולם לא היה ימין משיחי, הוא היה מרכז אחר ששויך משום מה דווקא לחלק
    אחר באוכלוסייה.

טעיות העבר, המלחמה של האשכנזים במזרחיים, חרדים באחרים, ימין בשמאל השכיח קצת את המטרה המשותפת, זה לא, או זה
    או זה, זה או אנחנו היהודים או שאר אויבי ישראל.

אז כן צריך פתרון לאלה שרוצים להשמיד אותנו ופתרון לאלה שרוצים לחיות בשלום, כי יש פה סכסוך שכנים עקוב מדם ואם אנחנו
    לא נהיה מאוחדים כמו בקום המדינה יהיו אחרים מאוחדים נגדנו ויקימו מקום שלהם על חשבוננו.

אז מי שמסית ומפלג את העם, הוא לא ראוי, מי שחושב על טובתו האישית או על שדים מהעבר לא ראוי, מי שמנהל את המדינה
    כמו מאפייה סיציליאנית לא ראוי. בן גוריון לא היה שורד דקה במציאות הפוליטיות העכשווית, הוא היה נכון לתקופות, בגין גילה את זה
    בדרך הקשה, צריך מנהיג מודרני אחד שידע לאחד ולשמר את המשותף להתעלם מהשוני ולעשות את הדברים הנכונים לעם ישראל
    גם אם הם קשים ונראים בלתי אפשריים.

וזה מתחיל ונגמר בחינוך מהבית חינוך של "לתת" ולא חינוך של "לקבל" ותרבות "מגיע לי", ו-"אני ואפסי" או "כל דא אלים גבר."
    .
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 20-04-2022 בשעה 07:56.

שאומרים "סיכסוך״ יש רמיזה לסמטריה ומבחינתי זה כמו להגיד סיכסוך על השואה, אין סימטריה עם הפלסטינים, ביום שהפלסטינים יניחו את נשקם יהיה שלום, ביום שישראל תניח את נישקה היא תושמד.
    להיות מרכז זה כמו להיות שוויץ הנטראלית, יש בזה הרבה צביעות.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    שאומרים "סיכסוך״ יש רמיזה לסמטריה ומבחינתי זה כמו להגיד סיכסוך על השואה, אין סימטריה עם הפלסטינים, ביום שהפלסטינים יניחו את נשקם יהיה שלום, ביום שישראל תניח את נישקה היא תושמד.
    סליחה, מי אלה ה"פלסטינים"?
    אלה שרוצים את בירתם באיליה קפיטולינה?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    בוא תרשה לי לשקף לך קצת את הצד השני (לא שאני מסכים או מקבל אותו אבל בוא תראה איך העבר מעצב את ההווה).

כאשר גורשנו ופוזרנו בעולם אחרי חורבן בית שני, נשארו בארץ ההיסטורית התנכית, מעט מאד יהודים, וקבוצות שונות מלאומים
    שונים ומשונים, על פיסת הקרקע הזאת נלחמו כולם ובדרך כלל המנצח היה מביא איתו את התרבות והאנשים הנאמנים לו.

לאורך השנים התקבצו פה לאומים שונים, ארמנים, נוצרים (בעקבות מסעות הצלב והכנסייה) מוסלמים בעקבות מסעות ערב,
    ובשלב מסוים הגיעו הטורקים ואחריהם האנגלים, זאת ההיסטוריה שכבר יותר קל לנו לזכור ולהכיר.

החלוקה המנדטורית יצרה מפה מאולצת, וגם מבנה ההתיישבות השתנה במשך השנים, נוצרה מציאות שאלה שנולדו פה
    ארמנים נוצרים מוסלמים וזרמי האיסלם (דרוזים) לא מכירים מקום אחר, ירדן היא אכן ישות מוסלמית אבל לא המולדת
    שלהם כפי שהם וגם הירדנים רואים את זה, אמר את זה סעדאת במצרים בפנים של העזתיים, אומר את זה בקול מלך ירדן
    שמחשיב את מזרח ירושלים כירדנית, אז בעצם לתפיסתינו המקום שלהם הוא שם ולתפסתם של כל אלה שנולדו מקום המדינה
    ועד היום זוהי המולדת שלהם...בעיה שתיפתר רק....בכוח/חיסול/הבנה/ הידברות/ויתור. בחר את המקובל עליך!

"טוב למות בעד ארצנו" היה האתוס היהודי לארץ ישראל-עכשיו הוא התחלף בדרכון פורטוגלי, השתמטות, וירידה מהארץ.

בלאדי בלאדי (אדמתי אדמתי) הפך לאתוס הערבי והם מוכנים למות עבורה.

מבחנתם כל העולים שעלו אחרי השואה, הם לא ילידי הארץ ואלה שנולדו להם גזלו את מקום הולדתם והמולדת שלהם.

עכשיו הוויכוח למי שייכת הארץ וממתי לאלה שמאמנים בתנך, לאלה שהיו פה לפנינו (כולל הרומאים יוונים ממלוכים עובדי האלילים)
    או אולי לטורקים אנגלים או קהילות הקודש שלא עזבו את א"י כאן מעולם, אגב איזה חלקים לא נעזבו צפת, ירושלים, חברון, בית לחם?

למי שייך הנגב, או ביצות החולה, הגולן, אילת, יריחו מעלה אדומים, הבקעה, שכם?

ממתי אתה מודד את ההיסטוריה, את הבעלות והקניין ואישורי הבעלות?

אם לא יהיה פה פתרון דיפלומטי חכם, אם לא תהיה חלוקה צודקת הבעיה רק תעצים, אנחנו נחלשים הקיצוניות מרימה ראש, והמחיר
    כבד.

האינטרסים הערביים חוגגים על גבי הלאומניות הדתית קיצונית (הר הבית נופל בידי הכופרים, מדליק את כל המזרח התיכון) המלחמה
    הבאה היא האיסלם נגד שאר העולם הבעיה היא בין מה שכל אחד מהצדדים מוכן ויכול לעשות בשביל לנצח כיוון שלא משחקים
    באותם הכללים!

Banned
    שושני עזוב את הארץ. בוא נדבר על התורה.
    לפי התורה היה עם שלם במעמד הר סיני.
    והרבה אחרי זה באו שני מסוממים אוכלי פיטריות וחלאל שטוענים שהוא נגלה אליהם. אבל הם מכחישים כלום ושום דבר מהתורה.
    בתורה כתוב (עד כמה שאני מבין כלום ושום דבר בתורה) - שהתחתנו איתו. זה אומר גם אם נלך בדרכים לא טובות הוא לא יעזוב אותנו.
    נו סוג של חתונה שכזו. ברית אם תרצה.

עכשיו.

אתה טוען שהאל שיצר את הכל כוסית? קפריזית? כאילו "לא יצא לי טוב במגש אני זורקת ואופה אחר" עם אחר.

הא?

Senior Member
    נאור - במיוחד בשבילך - לא צריך ממש לדעת תרמו כדי להבין.

השאלה היא האם הגהינום הוא אקסותרמי (פולט חום לסביבה) או אנדותרמי (קולט חום מהסביבה). ההדגשה בטקסט שלי.

ראשית עלינו לדעת את השינוי במסת הגיהנום עם הזמן. לשם כך עלינו לדעת את קצב כניסת הנשמות ואת קצב עזיבתן. נראה לי שאפשר להניח בבטחה שמרגע שנשמה נכנסת לגיהנום היא לא תצא ממנו עוד. לפיכך, נשמות אינן עוזבות את הגיהנום. נבחן את הקביעות של הדתות הקיימות בעולם כיום, כמה מדתות אלו גורסות שאם אינך נמנה על המאמינים באותה הדת, דינך להגיע לגיהנום. כיוון שיותר מדת אחת גורסת כך, ומאחר ואין אדם המאמין ביותר מדת אחת, מותר להניח שכל הנשמות בעולם מגיעות לגיהנום. בהינתן שיעור הלידה והתמותה כיום אפשר לצפות לגידול מעריכי (אקספוננציאלי) במספר הנשמות בגיהנום. עתה יש לבחון את קצב התפשטות הגיהנום, כיוון שחוק בויל קובע שכדי שהטמפרטורה והלחץ בגיהנום ישארו קבועים, נפח הגיהנום חייב לגדול יחד עם גדילת מספר הנשמות. מכאן יש שתי אפשרויות:
    1. אם נפח הגיהנום גדל לאט יותר מאשר קצב כניסת הנשמות לתוכו, אז הטמפרטורה והלחץ יעלו עד שהגיהנום יתפוצץ.
    2. האפשרות השניה היא כמובן שהגיהנום מתפשט מהר יותר מקצב כניסת הנשמות לגיהנום. במקרה כזה הטמפרטורה והלחץ ירדו עד שהגיהנום יקפא לגמרי.
    מה אם כן האפשרות הנכונה?
    אם אקבל כנכונה את טענתה של העלמה טרזה באנייאן, שאמרה לי בשנה הראשונה להיותי סטודנט: "...הגיהנום יהיה קר לפני שאני אשכב איתך" ומאחר ואתמול שכבנו, כנראה האופציה השנייה נכונה, מכך אני בטוח שהגיהנום אקזוטרמי ושהוא כבר קפא.
    מה מביא למסקנה שלא נכנסות אליו נשמות מאחר והוא נכחד. לכן, האופציה היחידה שנותרה היא לנשמות להגיע לגן עדן, מה שמוכיח את העובדה שיש יישות אלוהית, מה שמסביר מדוע טרסה לא הפסיקה לצעוק אתמול בלילה :"הווו אלוהים!!"..

בוא נגיד כזה דבר, לפי מה שאני יודע לנו היהודים יש זכות יוצרים על אל אחד...

כל השאר כבר מתווכחים על מי הנביא הממשיך ומי צודק.

עכשיו, מי שמאמין זה סבבה לגמרי, אבל זו אמונה אישית, ההיסטוריה וגבולות מדינות לא נסמכו בשום מקום
    על הבטחה אלוהית, אלה ע"י מלחמות. החל מאדם הקדמון, דרך עובדי האללים ועד מלחמות דת.

הכנועים והחלשים נכחדו, החזקים שלטו עד שבאו חזקים מהם וחוזר חלילה, בתקופה המודרנית נקבעו הגבולות
    והיטשטשו (ע"ע אירופה) מי שבחר במלחמה בדרך כלל הפסיד הרבה. אבל המלחמה עכשיו באירופה היא בין
    הנצרות לאיסלם.

ארה"ב נלחמה בילידים, בספרדים, באנגלים ובינה לבין עצמה, היום יש מאבקי גזע ומאבק בין הנצרות לאיסלם...

הג'יהד העולמי כובש את העולם זה מתחיל מהארצות הנחמדות שוודיה פינלנד נורבגיה שהופכות מוסלמיות, ממשיך
    לצרפת אנגליה ושאר הארצות שבאיחוד וככל שהם מעודדים הכלה וקבלה, ככה הן מאבדות את הזהות שלהן מהר יותר.

וזה ימשיך הלאה בהתחלה בשקט עד שיצטברו הכוח והכמות ואז כל מי שאינו מוסלמי ייפרד מראשו.

האל אגב אותו אל אצל כולם הדרך אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 20-04-2022 בשעה 11:15.

Banned
    לא יודע מה איתך אבל לי יש עכשיו ערבים פה מתחת לחלון עושים פארטיה. משתלטים על שטח. במדינת תל הביב.
    אתמול שתיתי מספיק. הידקתי חגורה ויצאתי לטפל בדרעק הקטן שמזמין אותם. (משפחה קפקאזית בתור לקבל דירה מהכסף שלי)
    לא קרה. מישהו בא אאוט אוף דה בלו לפני שאני שולק לו את הגרון.

נותרתי עם ילד חרא וערבים מעשנים לי מתחת לחלון.

וזו בכלל פאקינג דירה שכורה.

אז כמו שאני רואה את זה עכשיו צריך לבטל את אלוהים, למחוק את הדתות, ולקנות נשק.