עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: המלצה לקטנוע חדש 350-400

Junior Member

המלצה לקטנוע חדש 350-400

לק"י.

שלום וברכה,
    כ-8-9 שנים אני על ג'וי מקס 250. הוצאתי כבר 3 כאלה מהחנות במהלך השנים הללו, לרוב הייתי מרוצה עד האחרון שבהם והחלטתי להשתדרג בעזרת ה'.
    כבר מרגיש שהמהירות לא מספקת, לאור נסיעות רבות ומתישות. לוקח עלי גם ציוד של עבודה שמצריך למלא את הארגז (די גדול), לקשור על הכיסא האחורי ולעיתים למלא מתחת לכיסא לכל האורך.

התחלתי לחפור ולחפש ולבדוק השוואות.
    התחלתי עם 350 והמשכתי ל400.
    ראיתי את הסקירה שעשו בפול גז על האקסייטינג 400S של קימקו. הפריע לי בעיקר התא מתחת למושב שהוא קטנטן. שקלתי מקסים 400 אבל לא מצאתי יותר מידי מידע עליו. מה גם, שביחס למחירי ה350, אם ה400 נותן עוד קצת כוח, נראה לי סביר רק להעדיף אותו.

אשמח להמלצות, בעיקר לכאלו עם ניסיון. חשוב לי קטנוע אמין, נוח למרחקים ארוכים, (נסעתי עם שלי מהדרום עד לצפון, כולל קריית 8 ומטולה, כולל לפעמים עם ציוד ואני מהשפלה.) שיש לו שוק במידה ורוצים למכור, ואם יש פתרון אחר לאחסון אז יכול להיות שזאת גם יכולה להיות אופציה. (לצורך העניין, אני לוקח 2 תיקים בארגז, חצובה קטנה וציוד מתחת לכיסא לכל האורך. ותיק גדול של מצלמת וידאו ועוד תיק של חצובה גדולה במושב מאחורי קשור.)

לסיכום: קצת יותר מידי מידע בחיפוש, פחות מידי המלצות מאנשים שחוו.
    נתנו לי המלצות ליד 2, אבל מעדיף להוציא גם בשביל האחריות וגם פחות אופציות לתקלות.
    מקווה שהייתי ברור כמה שאפשר

תודה רבה

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    יש לי חבר שמתנייד על בסיס יומי מכפר סבא לחדרה על מקסים 400. סה"כ - קטנוע לא רע, הרבה מקום מתחת למושב, מגיע ל-160 על השעון אם לוחצים אותו ויחסית זול לקניה.
    התנהגות הכביש "קטנועית" מאוד - בסיבוב שעשיתי, הכלי הרגיש מנותק מהכביש, כמו רכב על שני גלגלים. לי, בתור אדם שרגיל לאופנועים, זה הרגיש מזעזע. לך זה כנראה ירגיש מוכר ויזכיר את הג'וימקס שאליו אתה רגיל.
    האחזקה (לפי המחירון של מטרו) אינה זולה כלל, אבל אני מתקשה לדמיין איזה כלי ממה שהם מיבאים זול להחזיק.

אם אתה מחפש קטנוע שירגיש איכותי ומפנק יותר, אולי כדאי לקחת נסיעת מבחן על ההונדה פורזה 350 החדש. הוא קצת פחות חזק, אבל אמור להיות נוח, איכותי, לא יקר לאחזקה ועם התנהגות כביש טובה - אבל זה כבר לא מנסיון אישי.
    המבחן כאן:
    http://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7...%A6%D7%94-350/
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    גילוי נאות - אני עוסק בתחום...
    מה עם הונדה ADV 350 ?

Junior Member
    תודה רבה על התגובות.
    בגדול, את החיפוש התחלתי עם 350 את ועברתי ל400
    הדבר שמשך אותי לכיוון ה400 זה שהוא יותר חזק ובטווח מחיר זהה ל350.
    האקסייטינג עצמו נשמע טוב. והמקסים עדיין נשמעת התפשרות טובה ואף זולה יותר. (כמובן אם אני עובר מג'וי מקס כמו שאמר KKatkov כנראה שבכלל זה להישאר במשפחה.)
    ביחס לזה שהוא עולה 36 אלף עם נפח 399 ו33.9 כוח סוס מול ההונדה שהם יורדים ל330 נפח ו28.8 כוח עם תג מחיר של 37 אלף לפורצ'ה ו40 אלף ל 350 ADV (אותו דבר לגבי שאר הדגמים באותה הקטגוריה.)

לגבי ההונדה, הייתי שמח לדעת מה ההבדל בין הפורצ'ה 350 לADV 350 ולמה אם בכלל הם כדאיים יותר?

Junior Member
    היי,
    לא ציינת הרבה לגבי התקציב, אבל אם לא אכפת לך לשלם קצת יותר בשביל לקבל קצת יותר לך על ה BMW C400 GT,
    350 סמק. 34כ"ס.
    אני רוכב על אחד, נוחות שלא פגשתי, מפנק באבזור (מפתח חכם, מסך TFT, חיבור טלפון למוזיקה ושיחות, ניווט ועוד). זריז מאוד ביחס לקטגוריה וכיפי באופן כללי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Joni צפיה בהודעה
    תודה רבה על התגובות.
    בגדול, את החיפוש התחלתי עם 350 את ועברתי ל400
    הדבר שמשך אותי לכיוון ה400 זה שהוא יותר חזק ובטווח מחיר זהה ל350.
    האקסייטינג עצמו נשמע טוב. והמקסים עדיין נשמעת התפשרות טובה ואף זולה יותר. (כמובן אם אני עובר מג'וי מקס כמו שאמר KKatkov כנראה שבכלל זה להישאר במשפחה.)
    ביחס לזה שהוא עולה 36 אלף עם נפח 399 ו33.9 כוח סוס מול ההונדה שהם יורדים ל330 נפח ו28.8 כוח עם תג מחיר של 37 אלף לפורצ'ה ו40 אלף ל 350 ADV (אותו דבר לגבי שאר הדגמים באותה הקטגוריה.)

לגבי ההונדה, הייתי שמח לדעת מה ההבדל בין הפורצ'ה 350 לADV 350 ולמה אם בכלל הם כדאיים יותר?
    אני הבעלים של אקסייטנג 2021 אחרי מספר קטנועים שהיו ברשותי כולל הדאון טאוון 350 יכול להגיד בפה מלא שהכלי מעולה.
    הדגם החדש אף מגיע עם TCS
    מנוע החזק בקטגוריה אם זוכר נכון.
    2 דיסקים מקדימה 1 מאחור.
    מסך תצוגה מתקדם.
    מתלים מצויינים.
    מנוע מגיב בחדות מצויין למרחקים.
    צריכת דלק כ 25 קמ לליטר.
    כלי אמין מאד , שירות כמעט בכל פינה של רחוב.
    אחריות 24 חודשים (שלא נצטרך).
    כלי שיהיה חזק יותר ממנו כבר יהיה משוייך לקטגוריה של קטנועי על.
    ממליץ מאד !
    לא חושב שיש כלי שעלות מול תועלת טובה ממנו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ran27 צפיה בהודעה
    היי,
    לא ציינת הרבה לגבי התקציב, אבל אם לא אכפת לך לשלם קצת יותר בשביל לקבל קצת יותר לך על ה BMW C400 GT,
    350 סמק. 34כ"ס.
    אני רוכב על אחד, נוחות שלא פגשתי, מפנק באבזור (מפתח חכם, מסך TFT, חיבור טלפון למוזיקה ושיחות, ניווט ועוד). זריז מאוד ביחס לקטגוריה וכיפי באופן כללי.
    היה לי את הכלי כחודש אחד (אם לא) היקר ביותר שיש לחלוטין אינו מצדיק את המחיר , מנוע "עצל" כבד.
    יחסית נוח.
    בהרבה פחות אתה מקבל כלים פי כמה טובים וכנראה גם אמינים.

מצטרף להמלצה על הטנדה פורזה 350. אני איתו מינואר, עם קרוב ל10000 קילומטר. נסיעה של 4 פעמים בשבוע בכבישים מהירים 50 קילומטר לצד (סה"כ 100 ליום) + סידורים פה ושם.

יתרונות:
    *נוח מאוד (מתלים טיפה קשים, אבל ממש בקטנה) ומרווח עם תא מטען גדול
    יציב מאוד
    *מנוע חזק והחלטי (יותר מהמקסים 400 הישן, לא
    מכיר את החדש)
    *משקף מתכוונן ועוד מלא אבזור (מפתח קרבה וכו וכו)
    *טווח טיפולים של מכונית, פעם ב12000 קילומטר, והוא הקטנוע בנפח הזה הכי זול לאחזקה.
    *כמובן אמינות של הונדה.

חסרונות:
    *מראות מעצבנות (אני אישית קניתי פשוטות מעליאקספרס ושמתי).
    *מחיר לעומת הגוי מקס, אבל בצומת שהוא בליגה אחרת ממש.

היה לי בעבר גם דאון טאון 350, קטנוע מצויין. הבעיה שהוא התייקר מאוד ועכשיו הוא נמכר קרוב למחיר של הפורזה, אז פשוט העדפתי את ההונדה, שעולה עליו בכל הפרמטרים.
    כמו כן יש לך את הx max 300, גם כן קטנוע מעולה. פחות נוח, יותר יקר לקניה ואחזקה באופן משמעותי.

לגבי האקסייטינג, לא מכיר לעומק, רק נסיעת מבחן, יש לו מנוע מעולה, אבל מתלים נוקשים ומאוד לא נוחים.

כאמור אני החלטתי ללכת על הפורצה 350 ואני לא מתחרט לרגע. פשוט תענוג.

אם יש לך שאלות נוספות, בשמחה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ran27 צפיה בהודעה
    היי,
    350 סמק. 34כ"ס.
    לא דיברתי על התקציב כי דיברתי על סוג הקטנועים. הנחתי שסביב התקציב הזה. הכל תלוי בקטנוע מן הסתם. אבל בגדול בין 30-40
    ראיתי את הBMW, לא התלהבתי ולא חושב שהמחיר מוצדק.
    אבל תודה רבה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ronenb צפיה בהודעה
    אני הבעלים של אקסייטנג 2021 אחרי מספר קטנועים שהיו ברשותי כולל הדאון טאוון 350 יכול להגיד בפה מלא שהכלי מעולה.
    הדגם החדש אף מגיע עם TCS
    מנוע החזק בקטגוריה אם זוכר נכון.
    2 דיסקים מקדימה 1 מאחור.
    מסך תצוגה מתקדם.
    מתלים מצויינים.
    מנוע מגיב בחדות מצויין למרחקים.
    צריכת דלק כ 25 קמ לליטר.
    כלי אמין מאד , שירות כמעט בכל פינה של רחוב.
    אחריות 24 חודשים (שלא נצטרך).
    כלי שיהיה חזק יותר ממנו כבר יהיה משוייך לקטגוריה של קטנועי על.
    ממליץ מאד !
    לא חושב שיש כלי שעלות מול תועלת טובה ממנו.
    התלהבתי מאוד מהאקסייטינג. אם לא התא הקטן מתחת לכיסא, הייתי לוקח אותו. ז"א, אני חייב תא גדול. כרגע ללא רישיון לרכב, נוסע לעבודה עם ציוד ויש דברים שנכנסים רק שם או בנוסף לארגז שם, שם קניות וכו', אם היה לי פתרון אחר, הייתי הולך עליו.
    תודה רבה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי הקטנוען צפיה בהודעה
    מצטרף להמלצה על הטנדה פורזה 350. אני איתו מינואר, עם קרוב ל10000 קילומטר. נסיעה של 4 פעמים בשבוע בכבישים מהירים 50 קילומטר לצד (סה"כ 100 ליום) + סידורים פה ושם.

יתרונות:
    יציב מאוד
    מכיר את החדש)
    *טווח טיפולים של מכונית, פעם ב12000 קילומטר, והוא הקטנוע בנפח הזה הכי זול לאחזקה.
    *כמובן אמינות של הונדה.

חסרונות:

היה לי בעבר גם דאון טאון 350, קטנוע מצויין. הבעיה שהוא התייקר מאוד ועכשיו הוא נמכר קרוב למחיר של הפורזה, אז פשוט העדפתי את ההונדה, שעולה עליו בכל הפרמטרים.
    כמו כן יש לך את הx max 300, גם כן קטנוע מעולה. פחות נוח, יותר יקר לקניה ואחזקה באופן משמעותי.

לגבי האקסייטינג, לא מכיר לעומק, רק נסיעת מבחן, יש לו מנוע מעולה, אבל מתלים נוקשים ומאוד לא נוחים.

האמת שאני ממש נוטה לכיוון ההונדה. לא הADV אלא הפורזה.
    קבעתי נסיעות מבחן ל3 כלים. לפורזה (נסעתי על הADV350 והיה לי קצת מוזר ולא נוח. הבנתי שהם עדיין שונים. מבחינת המנוע וההרגשה של הכלי היה סבבה, פחות מבחינת ישיבה.), לדאון טאון 350 ולמקסים. החלטתי שזה יקל מעלי את ההחלטות.
    תודה רבה

עוד משהו: יש לי ארגז של 52 ליטר לג'וי מקס (הייתי כבר לוקח גדול יותר אם זה לא יהיה מכוער.) כולל סבל, האם כדאי לי לשמור לקטנוע החדש במידה וזה פורצ'ה או לא? (לא מתאים? יש גדולים ויפים? ומאיפה?)

ציטוט נכתב במקור על ידי Joni צפיה בהודעה
    האמת שאני ממש נוטה לכיוון ההונדה. לא הADV אלא הפורזה.
    קבעתי נסיעות מבחן ל3 כלים. לפורזה (נסעתי על הADV350 והיה לי קצת מוזר ולא נוח. הבנתי שהם עדיין שונים. מבחינת המנוע וההרגשה של הכלי היה סבבה, פחות מבחינת ישיבה.), לדאון טאון 350 ולמקסים. החלטתי שזה יקל מעלי את ההחלטות.
    תודה רבה

עוד משהו: יש לי ארגז של 52 ליטר לג'וי מקס (הייתי כבר לוקח גדול יותר אם זה לא יהיה מכוער.) כולל סבל, האם כדאי לי לשמור לקטנוע החדש במידה וזה פורצ'ה או לא? (לא מתאים? יש גדולים ויפים? ומאיפה?)
    אם מדובר בארגז איכותי ונאה - אפשר להשאיר.
    אם מדובר בארגז סיני שהספיק להתבלות פה ושם, תחליף.

יש היום ארגזים בנפח של 56 ליטר ואף יותר, שנראים מעולה.
    למשל כזה:
    https://www.ebay.com/itm/16550327554...MAAOSwqu9VQNmi
    או כזה (מכסה שטוח ועם ווים בצד - ניתן לקשור לארגז ציוד נוסף מלמעלה במידת הצורך):
    https://www.ebay.com/itm/37408864718...IAAOSw8DJih5~N
    או אפילו כזה, שמתרחב:
    https://www.ebay.com/itm/35388283636...sAAOSwGRZh9fq3

קח בחשבון שבארץ המחירים יהיו +/- כפולים מאיביי.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אם מדובר בארגז איכותי ונאה - אפשר להשאיר.
    אם מדובר בארגז סיני שהספיק להתבלות פה ושם, תחליף.

יש היום ארגזים בנפח של 56 ליטר ואף יותר, שנראים מעולה.
    למשל כזה:
    https://www.ebay.com/itm/16550327554...MAAOSwqu9VQNmi
    או כזה (מכסה שטוח ועם ווים בצד - ניתן לקשור לארגז ציוד נוסף מלמעלה במידת הצורך):
    https://www.ebay.com/itm/37408864718...IAAOSw8DJih5~N
    או אפילו כזה, שמתרחב:
    https://www.ebay.com/itm/35388283636...sAAOSwGRZh9fq3

קח בחשבון שבארץ המחירים יהיו +/- כפולים מאיביי.
    https://www.motoin.de/Accessories/Lu...AaAqwOEALw_wcB

זה מה שיש לי
    דווקא הייתי שמח לגדול יותר. רק שלא רוצה שיכער את הקטנוע. אפילו כשאני קונה פיצה לילדים היא לא נכנסת ללא הטיה וזה יוצר בלאגן, אז קניות בכלל.

אגב, יש ארגזי צד לקטנועים כמו לאופנועים? (כמובן עם אפשרות להסיר. שיהיה למקרה הצורך.)
    נערך לאחרונה על ידי Joni; 21-07-2022 בשעה 15:06.

הארגז שיש לך אחלה. אם אתה רוצה בסגנון אבל גדול יותר, האופציה היחידה (בערך) זה ה-58 ליטר (השני ששלחתי לך). וההבדל בגודל בינהם לא עצום.
    בכל מקרה, אם תחליט שאתה רוצה ארגז חדש - תן פינג. יש לי חבר שמחפש ארגז כמו שלך משומש ובסכום סביר

לגבי ארגזי צד - לא יודע האם יש משהו כזה. בייצור מקומי אפשר לעשות, אבל זה כנראה יפגע במראה של הקטנוע.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member

לגבי המראות

ציטוט נכתב במקור על ידי הקטנוען צפיה בהודעה

יתרונות:
    יציב מאוד
    מכיר את החדש)
    *כמובן אמינות של הונדה.

חסרונות:

אפשר בבקשב קישור למה שהזמנת? אני גם מחפש...