42876 ק"מ

יום שישי מתכונן למחר הורסיס משמש אותי הן למנהלה אבל בשבתות בעיקר להנאה או אימון זה מצחיק ששני הדברים האלה מתערבבים
זה בזה עד שלא תמיד ברור לי מה הוא מה.

שלחתי בלון ניסוי לחברים, לוקי פרש לחיי סגפנות ומניעת הנאות קשוח וא' סתם נעלם.

אז יצאתי מוקדם בבוקר על פי לוח הזמנים שלי לחפש חברים אחרים, חשבתי לעבור במפגשים מוכרים אבל תאכלס לא מצאתי מישהו מעניין
שיגרום לי לשבת ולהפסיק לרכוב. היו כמה וכמה אופנועים מרשימים ומעניינים אבל העדפתי להמשיך לרכוב ולהתאמן, בעליות לכיוון בר בהר
מבית שמש עקף אותי מישהו על נייקד והצליח להבהיל אותי, הייתי מהיר יחסית ומרוכז בקו הנכון לשכחתי שאולי יהיו רוכבים מהירים ממני
אז החלטתי לשבת לו על הזנב, יש משהו כאשר מישהו כשרוני מושך אותך קדימה ומוציא אותך מאזורי הנחות וההרגלים עכשיו זו עבודה עם מטרה.
הזכרתי לעצמי את הסכנות המגבלות והיכולת שלי אבל הרגשתי ביטחון עצום מהתנהגות האופנוע, חשבתי איך זה בטח נראה למישהו מהצד
אופנוע אדוונצ'ר מגודל ושלושה ארגזים יושב על הזנב של אופנוע ספורט עם רוכב צעיר נחוש ומיומן, בשלב מסוים הרוכב נתן לי לעקוף והתיישב לי על
הזנב איפשהו בחלק הטכני של הסיבובים עם השיפוע הוא קצת נסרך מאחור. כשעצרנו בבר בהר הוא בא אלי אמר רק "אאאאחחחייי שיחקת אותה..."
פעם אחרונה שאני נגרר לזה נישבע. ומי שחושב שורסיס לא יודע לתת פייט בכביש טכני לאופנועים אחרים פשוט לא מבין.