נכתב במקור על ידי
jack_r1
"שם" זה בכל מקום חוץ מישראל. וברוב המקומות שאני מכיר לא חוקי לרכב ללא ביטוח חובה בתוקף. גם כאן זה לא פלילי, ד"א, עד כמה שאני יודע (ואולי אני טועה) - זה תעבורתי והמשטרה אפילו לא מתעניינת בזה יותר מדי, פשוט אם אתה רוכב ללא ביטוח, אתה עלול להצטרך לשלם על כל אשר יבוא מכיסך הפרטי. הגיוני מאוד.
בהצלחה לבטח ביטוח בריאות בתנאים מקבילים למה שאתה מקבל, למרות שלא ששואלים אותך (חובה, כן?). אם עקבת אחרי מחאת הביטוח, היית בטוח צריך לקרוא את ההודעות בפולגז של אהוד, הוא כתב על זה מעל ומעבר. לא, לא תקבל "כיסוי בהרבה פחות", כיסוי בריאותי מקיף של נהג צעיר על אופנוע ספורט באותו סדר גודל שאתה מקבל בארץ יעלה לך $$$ בכל מקום, רק שלא בכל המקומות מחייבים שתעשה כזה כדי לרכב. אבל אתה יודע, גם לא בכל המקומות מחייבים אותך לשמור כסף לפנסיה. ביטוח לאומי לא חייב לך כלום אם לא עשית תאונת עבודה ו\או אתה לא מוכרז נכה עם מספיק אחוזים בעקבות הנזק.
אבל, נראה לי שמיותר לבזבז את הזמן שלי על לנסות להסביר לך ולשכמותך את הדברים כפי שהם. הרי ממילא חוץ מלמלא עוד שרשור מיותר בפורום, לא ייצא מכל הדיבורים האלה כלום. מי שרוצה לעשות משהו - לא יושב וכותב בפורום הודעות שאומרות "אוי-אוי-אוי, עושקים אותי, איך זה שלא כל העולם מתהפך עכשיו כי פתאום התעוררתי והסתכלתי על המצב וגיליתי שהוא בכלל לא מדהים".