דווקא נראה לי שהוא עדיין לא מיודע ולא מבין שאנחנו
יותר אנשי מעשים מדיבורים...
ג'ק, אני מעריך מאוד את העבודה שאתה עושה.
כל אחד תורם בדרכו ואנחנו מצאנו את
הדרך שלנו. פרטים במידה ותרצה אפשר בפרטי.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
אני לוקח אותך בעיניים עצומות בתשבצי הגיון.
אני נהנה מכל רגע!
הF650 להחלפה בדו"ש
לא חכמה ממש גדולה, כל יין יכול להפוך לחומץ. אבל
חומץ לא יכול להפוך ליין, הוא מיוחד.
הF650 להחלפה בדו"ש
אין לי מושג ירוק מה, ואני גם לא רוצה לדעת. ה-20 דקות שכתבתי, אלה 20 דקות פחות שעבדתי, זה יגזול לי 20 דקות מהילדים, וזה בתורו יגזול משעות השינה. מתישהו צריך להעביר גבול.
לא יודע ממתי הגיל הוא מדד למשהו, אבל זה גם לא מעניין. אי אפשר לראות את הזבל שאתה מייצר ולא להצביע על זה כאחד מהסימנים למחלות של הפורום הזה. בפורום מקצועי דמות כמו שלך שמורה במקרה הטוב לאוף, ובמקרה המצוי גם לא לשם בגלל שאתה מצליח להתקוטט עם אנשים אחרים שאין להם מספיק כח רצון להתעלם ממך. אני לא עושה עם זה כלום, כאמור, כי אין לי כח ורצון לשחק שוטר מחוץ לפורום הטכני, וזה בין השאר בגלל האוירה הלא מוגדרת של הפורום.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 17-01-2016 בשעה 13:29.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ג'ק, אני מוכן לעזור לך לתקן את מה שמקולקל.
למד אותי איך כדי שאוכל גם אני לדבר אל יד של מישהו.
הF650 להחלפה בדו"ש
וואו איזה שרשור... כמה דמויות מהעבר פה.
עשרים דקות לקח לך? אתה חייב ללמוד להקליד יותר מהר...
טוב אני אכבד את השרשור המכובד בתגובה לא מכובדת ממנהל לא מכובד.
גם בפול-גז לא היה לי זמן להתעסק. שכינוקא ביקש שאצטרף לצוות הניהול אמרתי לו את זה והוא אמר "בבוקר אתה לא נכנס לפורום לכמה דקות? אז תנהל כמה דקות ביום גם זה יעזור...". אז הסכמתי. ותוך כמה חודשים האתר נעלם... אז פה בווילס אני משתדל להיכנס כמה שפחות שלא יעלם גם כן... וברצינות? כמה דקות זה לא מספיק. אני מרגיש שאני המנהל היחיד פה בפורום. ג'ק בטכני, סאדו מאזו 26 בשטח וכל השאר, עד כמה שידוע לי, זה רק אני ואברהמי. קשה. קשה. כמה שעות ביום אני צריך להשקיע מזמני הפרטי כדי להיות גננת בין שני תינוקים שלא מפסיקים לריב? ואני בכלל לא בטוח שזה מה שיעזור. מעבר לזה באמת אין פה הרבה שרשורים שיענינו אותי להסתבובב פה. בתכלס...
פול גז לא יחזור לעולם. לויילז ייקח זמן אם בכלל. שרשור כזה לא ייפתור את הבעיה. שושני - תקרא למשתמשים הוותיקים להגיב על שרשורים ספציפיים בכללי או בטכני - אז אולי ייווצר עיניין קצת מחוץ לשרשור הפתיע הזה... תפתח שרשורים מעניינים. ואולי תפנה לאביעד ותציע את עזרתך בניהול? אולי כולכם תעשו את זה?
בורך שובך בוגד, אחוז היטב במוט...
אז ככה, אני ממש אבל ממש לא מסכים אייתך, ובגלל שאני לא מסכים אייתך אני גם אגיב.
פולגז הלך בגלל סיבות שלא קשורות לאינטרסים של החברים אלה בגלל מאבקי שליטה, תמימות, חוסר
ניסיון וחמדנות, באחוזים שונים, כל אלה לא צרכים לעניין את קוראים והרוכבים למעט באמת פיסות
המידע שאבדו.
יחד עם זאת קיים היום צורך וגעגוע לפלטפורמה דומה, עם התאמות נדרשות למדיה המשפרת מיום ליום.
נכון להיום לווילז יש את מס' החברים הגדול ביותר, ויתרון יחסי על פני פורמים אחרים שאינם משלבים הכל.
נכון שחסרה מנהיגות מובילה, נכון שייקח זמן ליצור בסיס נתונים גדול ושווה, נכון ששום דבר לא ידמה לפולגז בימיו הטובים.
אבל זה לא אומר שלא ניתן להפוך את האתר הזה למשהו הרבה יותר טוב ושווה ואפילו להתעלות על מה שהיה.
ישנם כרגע מס' כיוונים אפשריים ותנודות חלקן נראות וחלקן לא. אישית יש לי אמון באתר הזה וניתן יהיה לדעתי להגיע
לתוצאות מרשימות, ואני מקווה שזה יקרה מהר מאד.
אני בטוח שיהיו הרבה הפתעות בקרוב, וכניסה מחודשת של מובילי הדרך והמשפעים מהעבר וגם דור חדש שקם יזרים
חיים ויצוק תוכן חשוב לאתר. - רן
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
האמת היה פה איזה אי צדק (גם מבחינתי) בתשבוחות שכוונו רק לג'ק.
כשמשבחים רק אחד, יוצא שאתה מקלל את כל השאר ולא זו
הכוונה.
סה"כ מעריכים את העבודה שכולכם עושים וברור לנו שזה בהתנדבות ושזה גוזל המון זמן ואנרגיה.
פשוט ג'ק עם הקשיחות הבלתי מתפשרת (ובצדק) לא איפשר לאוף לזלוג
לטכני, מה שהביא את הטכני לרמה הגבוהה והבלתי מתפשרת.
הכללי לא יכול להיות כל כך בלתי מתפשר, אבל כן יש צורך
בהידוק הכללים והאכיפה.
בשביל שטויות יש את האוף.
האמת חשבתי על זה גם בזמן שאני עצמי כתבתי בשבחו של ג'ק ועבודת השיטור שלו,
אבל לא הדגשתי שאין בתשבוחות כלפיו רצון להמעיט בעבודת השאר, ועל זה
אני מצטער כי זה לא הוגן.
נ.ב. גם כשאתה רציני, אתה עדיין היוריער מכפר אז"ר![]()
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 18-01-2016 בשעה 10:10.
הF650 להחלפה בדו"ש