נכתב במקור על ידי
KKatkov
כמו שאתה רואה, אני עדיין כותב כאן.
עם זאת, כהחלטה מודעת - אני לא מתכוון להשקיע בכתיבה כאן, כמו שהשקעתי בכתיבה בפולגז.
כי הפורום הזה משעמם, ורוב האנשים שהוסיפו עניין לפולגז (רמז - תחומי העניין שלי בד"כ לא באוף) - לא נמצאים כאן.
כי בפורום הזה, אני לא רואה הקפדה של ההנהלה על כותרות תקינות, עברית תקינה (ראה - שרשור שנקרא "יום רביעי הגדול", שהיה המשך ימים השרשור הפעיל ביותר בפורום לרוכב המתחיל).
כי אני לא מתכוון להשקיע בסקירות והסברים ארוכים, כשבאתר עצמו מתפרסמים מאמרים שאיני מרוצה מהרמה שלהם.
והכי חשוב - כי את כל זה כבר עשיתי, וכל זה ירד לטימיון. השקעתי מאות, אם לא אלפי שעות בפרוייקט "פולגז", ובשלב כלשהו - בעלי הפרוייקט החליטו לגנוז אותו, ביחד עם כל הפירות של עבודתי - או לחילופין, אם מעדיפים להסתכל על זה כך - בעלי הפרוייקט הובילו אותו לקריסה (וממש לא מעניין אותי איך). ועכשיו אתה בא, ומציע לי שוב להשקיע את אותם משאבים, בפרוייקט שמנוהל ע"י אותם אנשים (בתוספת מר אריאל אליסבוני שהויכוח על רמות ה"רצינות" כבר נטחן בפורום החדש).
כל עוד דובר על כך, שהפרוייקט הוא המשך ישיר של פולגז (וכך זה הוגש בהתחלה) - ניחא. ראיתי את הסיטואציה כמשבר בפרוייקט, שאני מעורב בו - ופעלתי בהתאם. אבל אחרי שההנהלה זורקת לאלה שעוד נשארו כאן, את זה:
נראה לי, ש"דירוג האשראי" של ווילז נמוך מידי. אני מעריך את עצמי די גבוה, ומעדיף להשקיע (ברמה של כתיבת מדריכים, ומתן תשובות נרחבות, שיכולות לשמש כשרשור דביק לשאלות פופולאריות), במשהו עם סיכון נמוך יותר, או, לחילופין, תשואה גבוהה יותר. AdvRider נראה כמו אופציה טובה, מה גם, שהוא הוקם כדי לעסוק בסגנון האופנוענות, שאליו אני מתחבר יותר מכל סגנון אחר.
danielk, כל מילה - בסלע. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.