תוצאות 1 עד 15 מ 36

אשכול: הזעקה האחרונה או מקיף מצומצם+איתורן?

תצוגה בשכבות

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    עוז יתכן מאוד שלפני 5 שנים השירות לא היה ברמה שהוא נמצא בה היום.
    לגביי ההתקנה תמיד יש מקום לשיפור וגם אני לא הייתי מבסוט ב100% מרמת ההתקנה אבל הייתי צמוד למתקין ודאגתי שדברים ישבו במקום - יש מה לשפר אבל אני מקווה שהם במגמת שיפור בנושא הזה כל הזמן.
    בכללי אני עם המערכת שלהם על הכלי מעל שנה ואין לי עם המערכת שום בעיה לא מבחינת תפקוד ולא מבחינת גניבת זרם.
    יש לי הרבה דברים טובים לספר עליהם ממקרים שהיו לי איתם אבל קבל את המקרה האחרון שלי איתם סתם להתרשמות מהעירנות שלהם- לפני 3 שבועות קפצתי ב8 וחצי בערב לחבר שהיה בבית של חבר שלישי - במושב ליד אלפי מנשה (קרוב לקלקיליה ולמשולש). מפתח בסוויץ', אני על הכלי, הכל כשורה, ובכל זאת איך שהתקרבתי לאיזור עוד בכביש המהיר הטלפון התחיל להראות על הצג שיחה נכנסת מהם. לא עניתי כי הייתי באמצע כביש מהיר והתכנון היה לחזור אליהם (ככה אני תמיד עושה כשאני לא יכול לענות להם מיידית) ברגע שאכנס למושב. במשך הכמה דקות האלו שאני ממשיך לרכב באיזור נכנסו מהם 6 שיחות רצופות ועדין לא עניתי.
    בערך דקה אחרי שנכנסתי למושב הם כיבו לי את הכלי מרחוק מחשש שהוא נגנב, והתקשרו מיד שוב. הפעם מן הסתם עניתי והמוקדנית הנחמדה שלהם וידאה פרטים לעומק שזה אכן אני על האופנוע והסבירה שהכלי לא מסתובב באיזור הזה ובטח לא בשעות כאלו אז החשד שלהם התעורר ומאחר ולא היתה תשובה בטלפון מספר פעמים הם החליטו לא לחכות יותר וכיבו אותו.
    אותי אישית עירנות כזאת מאוד מרשימה, ואני שוב אומר זה לא המקרה היחיד שלי איתם, יש לי כמה וכמה מקרים שאני יכול רק לשבח אותם בהם על עירנות ותשומת לב לכלי גם כשהכל לכאורה כשורה.
    מבחינת השבת כלים - טרם נתקלתי באדם שהיה מנוי לזעקה האחרונה ולא קיבל את הכלי שלו בחזרה, והיום בעידן הפייסבוק והרשת כשכל אדם לא מרוצה ישר פותח שרשור/ פוסט היה אפשר למצוא בקלות מקרים כאלו. כמו שאמרתי אני מכיר כלי קרוב מאוד אלי שנגנב ב3 בבוקר מתל אביב והיה בידיים שלהם ב3:40 לפני כניסה לכפר ערבי מכביש 443, פעולה שנעשה ע"י הסיירים שלהם, המוקד, והמשטרה יחד ובה נתפסו גם הכלי וגם הגנב עליו. אני יכול להאריך ולשבח עוד ועוד מאחר ומאופי ומיקומי הרכיבות שלי יוצא לי לא מעט לקבל מהם טלפונים ולהתרשם מהיכולת גם של המערכת עצמה וגם של המוקד שלהם (אם תרצו עוד דוגמאות רק תגידו), אבל אני בטוח שהנקודה עברה.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 30-03-2016 בשעה 21:18.