אני חוזר שוב על השאלה שלי מאתמול: מדוע התאכזבת מהמסלול? באיזה אופן?

כמו כן, האם יש לך תמונות שמראות את הבעיות באופנועים ומצבם?

וכמו ששאלו אותך - האם דיברת עם המדריך? האם היה הסבר למצב? ביקשת שהעניין יטופל וקיבלת סירוב/התנערות? או שפשוט התעצבנת בשקט ולא אמרת כלום?

אגב הנחתי ששילמת בזול, כי להבנתי זה מה שהשתמע מפוסט הפותח של השרשור, וטעיתי.
כשאתה אומר שאנשים משלמים 12K ל-3 ימים ולכן עבור יום אחד 4K זה מחיר לגיטימי, אני לא רק אחלוק עליך, אני אפילו אגיד שזה קצת יקר לאור העובדה שטסת לקפריסין ולא למזרח/מרכז אירופה, ולאור העבודה שהשימוש במסלול שם + ההוצאות הנלוות לא אמורים להיות בקנה המידה של מסלול באותם מקומות שהזכרתי. ואפילו לא נגעתי במצב האופנוע.

אם לנסות לדייק, 3 ימים במסלול (פול סייז, ויסלחו לי הקפריסאים) בצ'כיה/הונגריה/סלובקיה, כולל טיסה, מלון טוב, רכב שכור, אוכל, אופנוע שכור, צמיגים (סט צמיגים נוסף באמצע/סוף היום השני זה 300-350 יורו - משהו שלא היית אמור להגיע אליו), דלק, כניסה למסלול וכל הנלווים לאלו - עלו לי בכל המקרים בטווח של 1800-2000 יורו, כשאני מדבר על אופנוע שכור במצב טוב גם אם לא מדהים, אבל מתוחזק גם מכנית וגם קוסמטית. מצד שני רק אציין שעל אופנוע מסלול לא תמצא את כל מה שאתה רגיל אליו מאופנוע כביש רגיל, לרוב מורידים דברים מיותרים ובכלל זה גם חלק מלוח השעונים וסביבתו.

ולכל מי שלועג לעניין הויזאולי, אז תחשבו איך אתם הייתם מרגישים לו הייתם משלמים סכום לא קטן בשביל חוויה ייחודית ומקבלים ציוד/רכב/חדר במצב ירוד. זה יכול להיות כל דבר, אני כבר לא מדבר רק על אופנוע מסלול. זו תחושה אישית וכן, זה מבאס.
אם להתייחס רגע למה שכתבתי על האופנועים שאני קיבלתי, אז באחד המקרים רגלית ההילוכים התפרקה לי בירידה לפיטס, שום דבר רציני - 2 דקות והכל במקום. במקרה אחר טייל לי הבורג של ציר הגלגל הקדמי באמצע המסלול. למזלי שמתי לב לזה ועצרתי. מעבר לעובדה שזה מכעיס (ובעל האופנוע התנצל עמוקות על המקרה) זה מערער את הבטחון שלך ברכיבה. הדבר הזה שבאת בשבילו - לרכוב על הקצה מבלי לדאוג מתנאי הדרך, הולך לאיבוד ומתפספס בגלל שאתה לא יכול אפילו לסמוך על האופנוע. הדבר הזה שאתה יושב עליו במהירות של 200++ קמ"ש ומחבר אותך לקרקע.